Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2022. október 03. 0 hozzászólás
 

Kimondva azt, hogy póker, mindenkinek hasonló kép ugrik be: asztalnál ülő emberek, akik verik a blattot. Ám mi köze a kártyajátéknak a CSGO-hoz, ami viszont egy lövöldözős, internetes játék? És mi haszna mindennek? Eláruljuk! Figyelem cikkünk olyanoknak szól, akik még nem igazán találkoztak a Counter-Strike világával korábban!

Minden ember imád játszani, s ezen az sem nagyon változtat, ha ez az ember történetesen nem ötéves, hanem negyvenöt. A vérünkben van a játék szeretetet, ami azonban mindenkinél másban ölthet testet. Valaki a labdát szereti rúgni, valaki képeket imád kirakni apró darabokból, mások meg a kártyához vonzódnak és mondjuk a bwin poker oldalain mulatják az időt, avagy egy virtuális háborúban szeretik megmenteni a világot. A CSGO Póker pedig az utóbbi két kedvtelést ötvözi, méghozzá nem is akárhogyan.

CSGO és póker – hogy jönnek ezek össze?

Kezdjük is az elején, hogy azoknak is tiszta legyen a kép, akik nincsenek annyira otthon a netes játékok világában. A pókert valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, sőt valószínűleg arról is hallott már mindenki, hogy online is lehet pókerezni, szóval a CSGO póker kifejezésből a pókert ki is pipálhatjuk.

Itt marad azonban a CS és a CSGO – merthogy ez is két dologból áll össze. A Counter-Strike, ez egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő online akciójáték, amelyben – nagyon leegyszerűsítve – a játékosok megmentik a világot, már ha nem éppen a terroristák oldalán állnak... A GO pedig ebben a környezetben a Global Offensive jelentést hordozza magában, ahol nem csupán szimpla lövöldözés, taktikázás és küldetésteljesítés történik, hanem a játékosok, illetve azok karakterei különféle kiegészítőket, úgynevezett skineket is nyerhetnek – meg persze vásárolhatnak -, ezekkel még egyedibbé téve a karakterüket. Mik is ezek a skinek? Például fegyverek, amelyekből csak nagyon kevés található, éppen ezért a megszerzésük kifejezetten presztízsnek számít. És itt jön a képbe a póker!

CSGO póker: így cserélnek gazdát a CSGO cuccok

A CSGO póker voltaképpen pont olyan, mint a rendes póker, azzal a különbséggel, hogy itt különféle skineket is elnyerhetnek egymástól a játékosok. Itt ugyanúgy megtalálható minden, ami a hagyományos kártyajátéknál, tehát különféle pókerfajtákat játszhatunk és persze veszíthetünk, valamint nyerhetünk is, méghozzá igen értékes skineket – például különféle színű pengével vagy markolattal rendelkező késeket vagy akár egy rózsaszín puskát.

A CSGO póker tehát leginkább azoknak jöhet be, akik a pókert legalább annyira szeretik, mint a Counter-Strike-ot és persze értenek is mindkettőhöz, hiszen egyrészt ismerni kell, mi számít igazán különleges skinnek, másrészt tudni kell pókerezni is.

Több mint játék – közösség

Sokan úgy vélik, hogy a Counter-Strike nem más, mint egy agresszivitásra ösztönző lövöldözős játék, ahol „hülyegyerekek” halomra gyilkolásszák egymást a virtuális térben. Holott ez egyáltalán nem így van, hiszen nem feltétlenül az öldöklés a cél, hanem egy adott küldetés sikeres megoldása, ami – ha ésszel csináljuk - nem kevés taktikázást és tervezést igényel. A póker meg kifejezetten egy stratégiai játék. A CSGO póker pedig ezek keveréke, tehát itt nem csak egyikhez vagy másikhoz kell érteni, hanem mindkettőhöz. Ebből is adódik, hogy akik csatlakoznak ehhez a közösséghez, azok mondhatni egyesítik a virtuális fizikai küzdelmet és az „észmunkát”, ebből pedig csak jó sülhet ki.


Se az internet, se az internetes játékok – legyen szó virtuális csatáról vagy pókerről – nem ördögtől valóak és senki nem lesz pszichopata, mert ezeknek hódol, sőt! A CSGO póker ráadásul ötvözi mindazt, ami vonzóvá teszi mind a CS-t, mind a pókert: a játék izgalmát, a stratégiai szemléletet, amihez extraként társul, hogy a résztvevők elnyerhetik a legmenőbb skineket egymástól, ami – ha egy kicsit is értünk hozzá, akkor jól tudjuk -, hogy anyagi téren sem utolsó dolog, mivel ezek a skinek aztán komoly összegekért pénzé is tehetőek.

Röviden és tömören tehát a CSGO póker egy hibrid online játék, amely ötvözi a hagyományos Counter-Strike-ot és az online pókert, így még teljesebb és élvezetesebb élményt nyújtva a lelkes felhasználóknak. Ha még nem próbáltad, semmiképpen ne hagyd ki, főleg, ha ismered a CS-t, na meg persze konyítasz valamelyest a pókerhez is.

 

 
Címkék:
vissza
CS:GO
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 337
 
1722
 
 
 
kép 5114
 
2231
 
 
kép 3243
 
1644
 
 
 
kép 88
 
1389
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu