Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. január 22. 0 hozzászólás
 

Mai és ezáltal elsõ alkalommal egy igen régi egeret teszünk a nagyító alá. A Microsoft Wheel Optical 1.1a, ami a játékosok körében igen kedvelté vált Intelli Mouse-nak az elõdje. Ezzel a rágcsálóval

newspicMai és ezáltal elsõ alkalommal egy igen régi egeret teszünk a nagyító alá. A Microsoft Wheel Optical 1.1a, ami a játékosok körében igen kedvelté vált Intelli Mouse-nak az elõdje. Ezzel a rágcsálóval kapcsolatban ne számítsunk óriási  áttörést mutató teljesítményre, hiszen már nem mai darab, de egy kis tuningal valamelyest növelhetõ a teljesítmény. Fillérekért egy belépõ szintû és teljesítményû perifériát kapunk. Tesztre fel! Tovább a teszthez...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Izsu


Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a

Ára: 3000 ft
Méretei: 125mm x 65mm x 36mm
Használat: Szimmetrikus
Gombok: 3
Görgõ: Vertikális
Szenzor: Optikális
Felbontás: 400 DPI
USB Rate: 125 Hz

Az elsõ termék, amit teszteltünk a Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a volt. A teljesen egyszerû, semmi extrát nem tartalmazó egér mégis igen elterjedt még a mai napokban is a felhasználók körében. Az igen olcsó ár a megbízható minõséggel szemben tette igazán vonzóvá.
newspicnewspicnewspicnewspic

Csupán három gombbal rendelkezik (a görgõt is beleértve) és 400 DPI-re képes. Semmi extrát nem kapunk, ez egy teljesen átlagos egér. A külsõ sem tartogat semmi kihívó újítást. Az egyetlenegy dízájnosnak nevezhetõ része, a Microsoft felirat alatt található világító mûanyag rész. Végeredményben teljesen megegyezik a cég által régebben gyártott rágcsálók stílusával.

A grafikont megfigyelve a következõ eredményt kapjuk. Egerünk 1m/s sebességre képes, ami azt jelenti, hogy az alacsony érzékenységen játszó játékosoknak ez nem a legmegfelelõbb választás, ugyanis ha több mint 1 m/s-os sebességgel mozgatjuk, akkor az már nem lesz pontos.

newspic

newspic

A maximális sebesség azonban majdnem a duplája az elõbb megadott értéknek, azaz 2.1 m/s. Ha ezt a sebességet meghaladjuk, akkor a rágcsálónk „saját életre kelhet”, azaz nem tudjuk mi fog történni a monitoron.

A grafikon segítségével még választ kapunk arra is, hogy a tökéletes irányzék 0 és 1 m/s között tartható fenn. Ezen értékeken túl, már nem beszélhetünk pontosságról.

Res = Minõség (DPI-ben)
Cts = Mennyiség számokban
Dst = Távolság incs-ben

Res = Cts / Dst

Ha a tesztben a konstans sebességgel mozgatjuk, akkor a következõt mondhatjuk:
Res = Minõség (DPI-ben)
CPS = Counts per second (másodpercenkénti mennyiség)
Spd = Sebesség (incs/másodperc)
t = a vizsgált idõ hossza

Cts = CPS * t
Dst = Spd * t

Az USB port alapból 125 Hz-en mûködik Windows XP-ben. Ha az egér 8 bites bufferral rendelkezik akkor a -127 és 127 közötti értékeket fogja reportolni minden tengelyen, minden egyes alakalomkor, ha a számítógép eredményt vár. Ennek következtében a legnagyobb érték, melyet másodpercenként produkálni tud a következõ 127*125=15875.Tehát a grafikonon ez a legmagasabb minõség, amely leolvasható. Mégis felmerülhet bennünk a kérdés, hogy mire is képes maximum az egerünk. Ennek kiderítésére egy programot használunk, melynek köszönhetõen az USB port frissítését 1000 Hz-re növeltük. Amint látható a grafikonon az értékek megváltoztak. Az optimális sebesség is eltolódott 1m/s-ról 1.55 m/s-ra. A Maximális sebesség pedig 2.1 m/s lett.
newspic
Összességében a gyorsaság vagy 8 ms 125 Hz-en, vagy 1 ms 1000 Hz-en. Tehát egyetlenegy dolgot kell csak módosítanunk, ami az USB port frissítés értéke. Ha ezt az értéket az alapról megemeljük, akkor egy teljesen más egeret kapunk. Ha 250 Hz-re emeljük a port frissítését már eltûnik a buffer okozta probléma, de nem jelent gondot az 1000 Hz-es használat sem.

Tökéletes irányzék: 1.00 m/s (40"/s) [1.55 m/s (60"/s) @ 1000Hz]
Maximális sebesség: 2.10 m/s (83"/s)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2801
 
1492
 
 
 
kép 5451
 
2343
 
 
kép 1314
 
1490
 
 
 
kép 5199
 
2373
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu