Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. február 05. 0 hozzászólás
 

A Logitech egereit is kielemezve eljutottunk a Creative Fatal1ty szériájához. A pc-k világában inkább a hangtechnikáról ismert gyártó kiadta a 1010-es típusjelzést kapott rágcsálóját. Johnatan Wendel

newspicA Logitech egereit is kielemezve eljutottunk a Creative Fatal1ty szériájához. A pc-k világában inkább a hangtechnikáról ismert gyártó kiadta a 1010-es típusjelzést kapott rágcsálóját. Johnatan Wendel névjegye mindig valami extrát, valami különlegeset sejtet, ezért termékeit magas áron és magas igényeket kielégítve használhatják a felhasználók. Lássuk ez az egér vajon meg-e éri a pénzét…. Tovább a teszthez...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Izsu


Creative Fatal1ty 1010

Ára: 12.000 ft
Mérete: 105mm x 66mm x 33mm
Használat: Jobbkezes
Gombok száma: 5
Görgõ: Vertikális
Szenzor: Optikai
Felbontás: 1600 DPI
USB Rate: 93 Hz (átlagérték)

A Creative Fatal1ty 1010, 2006 januárjában került a piacra és az elõ egér volt, amely a Fatal1ty névjegyet viselte. Az összes igénynek megfelel, amit Johnatan Wendel elõírt, azért kerülhetett be a játékos névjegye által képviselt termékek sorába.

A külsõ a matt fekete üveges hatású felsõ rész, illetve a gumi szerû anyagból készült alsó rész, melyen megtalálhatjuk Fatal1ty „F” logót fehér fényû leddel megvilágítva. Mégis igazán különlegessé a kinézete teszi. Nagyon lapos és zömök alkattal rendelkezik, az ujjak helyét azonban eltéveszthetetlenné tették a mélyedéseknek köszönhetõen. Öt programozható gomb is rendelkezésünkre áll a két alapgomb, görgõ, a görgõ feletti, illetve az oldalt elhelyezett gomb. Az egeret kétféle módon foghatjuk, az egyik amikor rátesszük a mutatóujjunkat az arra szolgáló gombra, a középsõ ujjunkat a görgõre, a gyûrûs ujjunkat pedig a külsõ gombra. A másik verzió amikor csupán a mutatóujjunkat használjuk.
newspicnewspicnewspicnewspic







A felbontás állítására a görgõ mögötti piros gomb szolgál, ennek köszönhetõen 600, 800 és 1600 DPI között változtathatjuk az értékeket. A DPI gombot nem tudjuk átprogramozni, ezért a Creative adott még egy gombot arra, hogy kielégítse igényeinket.

Az újabb extrém dolog amit észrevehetünk az egér hátán, a nagy piros kör alakú rész. A „click-in click-out” technológiának köszönhetõen gyorsan és könnyen cserélhetõek a súlyok.
newspic




















A tökéletes irányzék nagyon alacsony ennél az egérnél, ugyanis véget ér 0.67 m/s-nál, az alacsony érték ellenére a maximális sebesség 2.70 m/s. A grafikonon látott görbét 1600 DPI-n kaptuk. Amikor az alacsony tökéletes irányzékot kaptuk, az USB port frissítését megnéztük.
newspic
























Ebbõl az eredménybõl azonnal kiderül, hogy a problémákat az USB port frissítése okozza. Amikor az USB port frissítését 1000 Hz-re állítottuk akkor sem emelkedett az egér frissítése csupán 333 Hz-re. Mivel ezt a mûveletet nem könyvelhettük el sikerként, így nem változott a grafikonunk sem.

Ez az egér abszolút nem alkalmas játékosok számára. Az abszurd formának és a kicsi, használhatatlan görgõnek köszönhetõen tették alkalmatlanná bármilyen precíz feladat elvégzésére. A súlyozásra kitérve Fatal1ty-t sem láttuk versenyeken súlyokat cserélgetnni, szóval itt is feltennénk a kérdést, akárcsak a Logitech G5 esetében, hogy ugyan mi értelme van eme extrának?

Ha viszont neked bejön a Logitech Wingman féle egérforma, akkor ezt a rágcsálót is szeretni fogod! Ezen kívül semmi jót nem tudtunk mondani errõl az egérrõl. Az USB frekvenciánál fellépett problémák és a bugos szoftver driverek nem kecsegtettek semmi jóval. A 1010-nél mért eredményekbõl kiderült az is, hogy teljesen alkalmatlan az alacsony, illetve közepes érzékenységen játszóknak a tökéletes irányzék mérhetetlenül silányra sikeredett értéke miatt. A Creative elsõ játékos egere meg sem közelíti a névjegy által elvárt minõséget és teljesítményt.

Tökéletes irányzék: 0.67 m/s (26.5"/s)
Maximális sebesség: 2.70 m/s (106"/s)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4047
 
1476
 
 
 
kép 5896
 
2323
 
 
kép 2619
 
2300
 
 
 
kép 3511
 
1445
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu