Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. február 03. 0 hozzászólás
 

A következõ Logitech termék a G3-as névre keresztelt, G1-es továbbfejlesztésként megszületett rágcsáló. Az elõdhöz képest csupán a belsõ tartalomban találhatunk említésre méltó eltérést, ugyanis

newspicA következõ Logitech termék a G3-as névre keresztelt, G1-es továbbfejlesztésként megszületett rágcsáló. Az elõdhöz képest csupán a belsõ tartalomban találhatunk említésre méltó eltérést, ugyanis az optikai szenzort lézeresre cserélték. Ebben az esetben is tökéletes bizonyítékot kapunk a vitára, miszerint az optikai, avagy a lézeres optikával megáldott egerek-e a jobbak. Lássuk mai alanyunk mire képes. Tovább a teszthez.....
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Izsu


Logitech G3

Ára: 13.000 ft
Mérete: 115mm x 60mm x 33mm
Használat: Szimmetrikus
Gombok száma: 6
Görgõ: Vertikális
Szenzor: Lézer
Felbontás: 2000 DPI
USB Rate: 500 Hz

A névbõl is kiderül, hogy a G3 a Logitech játékosoknak fejlesztett szériájában elõdje, a G1-es továbbfejlesztett változata. Az elõdhöz hasonló kinézetet kapunk és szintén alkalmas a jobb, illetve balkezes felhasználók számára. Az elõdhöz képest azonban kaptunk plusz gombokat az egér oldalán és a 800 DPI-s optikai szenzort felváltotta a 2000 DPI-s lézeres. Valamint megemelték a standart USB frissítési értéket 125Hz-rõl, 500 Hz-re.
newspicnewspicnewspicnewspic







A külsõn egy holografikus festést láthatunk, akárcsak az MX 518-nál, de ebben az esetben horizontális csíkozást kapunk. Úgy tûnik, mintha erõsebb és határozottabb kinézetet kapnánk ezzel a mintával, mint az MX 518-nál. A gyártó logóját itt is ugyanazon a ponton láthatjuk, külsõre nem sok eltérés tapasztalható az elõdhöz képest, csupán annyi, hogy az egér „hátulján” feltûntették erõsen pirossal kiemelve a G3 feliratot. A lézer nem ad ki semmilyen fényt, ezért nem láthatunk izzó effektet az egér felületén.
newspic




















Mint említettük ez a rágcsáló a G1-es továbbfejlesztett változata, ezért valamivel jobb teljesítményre számíthatunk. Ennek ellenére ismét rá kellett jönnünk, hogy a lézeres szenzor nem képes a nagy sebességre. A G3 tökéletes irányzéka csupán 1.30 m/s, ehhez hozzájön a szintén nem túl magas 1.35 m/s-os maximális sebesség. A minõség valóban a várt 2000 DPI-re képes.

A G3 ennek köszönhetõen nem a legmegfelelõbb választás az alacsony érzékenységen játszók számára. A lézer szenzor azért valamivel jobbra sikeredett a Microsoft és a Razer-éhez képest. Ezért csak igen magas érzékenységen játszóknak ajánlanánk a 2000 DPI és a teszten elért eredmények alapján. A G1 sokkal jobb választás az ár-érték arányt tekintve, illetve a teljesítményt nézve. A külsõ pedig mindkét esetben ugyan az.

Tökéletes irányzék: 1.30 m/s
Maximális sebesség: 1.35 m/s

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1018
 
1467
 
 
 
kép 1605
 
2623
 
 
kép 4569
 
1392
 
 
 
kép 236
 
2059
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu