Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2008. szeptember 30. 0 hozzászólás
 

A Symantec, és a Firefox fejlesztői meglehetősen kellemetlen kompatibilitási hiba kijavításán dolgoznak. Az elmúlt időszakban a Firefox webböngésző, valamint a Norton biztonsági szofverekkel kapcsolatos

A Symantec, és a Firefox fejlesztői meglehetősen kellemetlen kompatibilitási hiba kijavításán dolgoznak.

Az elmúlt időszakban a Firefox webböngésző, valamint a Norton biztonsági szofverekkel kapcsolatos fórumokon számos olyan bejegyzés született, amelyek kompatibilitási problémákról számolnak be. A felhasználók arra panaszkodtak, hogy a Norton 360 2.0, valamint a Norton Internet Security 2008 mellett a Firefox 3.0.1 egyes esetekben furcsa dolgokat képes művelni. Ezek közül a legszembetűnőbb, hogy elérhetetlenné válnak a könyvjelzők, valamint az ugrás az előző oldalra gombok működésképtelené válnak. Mint kiderült, a hiba nem új, ugyanis egyes felhasználók már hónapokkal ezelőtt, a Firefox 3.0 esetében is jelezték a problémát, azonban úgy látszik, hogy a legutóbbi frissítés hozta valójában a felszínre a gondokat.
Mike Beltzner, a Mozilla  Firefox fejlesztéséért felelős vezető elmondta, hogy jelenleg együtt dolgoznak a Norton szoftverek fejlesztőivel azért, hogy a probléma okát minél jobban sikerüljön megérteniük. Annyi biztosnak látszik, hogy a legújabb Firefox a Symantec egyes termékeiben fellelhető Identity Safe funkcióval nincs jó viszonyban. A hiba azonban nem minden Norton, és Firefox párost futtató rendszeren jelentkezik, ezért Beltzner úgy látja, hogy a régebbi telepítésű, és nem megfelelően frissített Norton szoftverek okozhatják a gondokat.
Amikor ugyanis a felhasználó be akarja zárni a Firefoxot, akkor egyes esetekben ezt a Norton  alkalmazások miatt nem tehetjük meg teljesen. Emiatt, pedig a Firefox a következő indításkor nem tudja megnyitni a könyvjelzők, és az előzmények tárolására szolgáló fájljait, amely az előbbiekben említett problémákhoz vezet. A kompatibilitási hiba által okozott rendellenességek a legtöbb esetben a számítógép újraindításával szüntethetőek meg. A Symantec azonban arra kérte a felhasználókat, hogy - akár a Live Update segítségével - frissítsék szoftvereiket ugyanis már elérhető a Firefox 3.0 kompatibilitási javítás, amely képes orvosolni a hibákat.

Forrás: PC World


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: zsola

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Az 5 legolcsóbb Desert Eagle skin a CS2-ben
A Counter-Strike 2 külsőségeinek piaca virágzik, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább skineket. Emiatt összegyűjtöttük az öt legolcsóbb, mégis stílusos Desert Eagle skint a játékban. Így felturbózhatod fegyvertáradat anélkül, hogy sokat kellene költened.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1646
 
1957
 
 
 
kép 1025
 
1377
 
 
kép 5327
 
2451
 
 
 
kép 5183
 
2363
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu