Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. február 03. 0 hozzászólás
 

Az I Love Multigamingel volt szerencsém hosszabb hangvételû interjút készítenem, melynek két alanya Zeen és MaDa volt. Mesélnek a klánról, tervekrõl, szponzorokról és PGCC-s esélyeiket is latolgatják.

newspicAz I Love Multigamingel volt szerencsém hosszabb hangvételû interjút készítenem, melynek két alanya Zeen és MaDa volt. Mesélnek a klánról, tervekrõl, szponzorokról és PGCC-s esélyeiket is latolgatják. Érdemes végigolvasni, hisz az interjú végén beszélnek olyan témákról, melyekre érdemes odafigyelni, mint a kezdõ klánok felesleges oltogatása. Nyílván megoszlanak a vélemények. Abszolút szimpatikus alanyok voltak. Kellemes olvasgatást!

Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Szega


Szega

Sziasztok! Légyszíves mutatkozzatok be az olvasóknak!

MaDa

Szia Szega! Walter Dávidnak hívnak, Budapesten lakok, körülbelül 2005 közepén kezdtem el játszani a Counter-Strike 1.6-al Brumi barátom hatására, majd utána nem sokkal novemberben a Source-al! Most az iLOVE csapatát erõsítem a tavalyi év vége óta!

Zeen

Sziasztok, Mayer Tamás a becses nevem, a nyáron leszek 15 éves. Másfél éve játszok a CSS-el, eddig az 1.6 volt nálam a nyerõ, és mikor átjöttem elég sok klánon futottam keresztül de most megtaláltam egy igazi és jó társaságot az ILOVE-ot.

Szega

Meséljetek egy picit az olvasóknak az I LOVE Multigamingrõl!

MaDa

Erre most én fogok válaszolni, mivel zeeN csak pár hete van nálunk. Szóval az iLOVE mint csapat körülbelül 2006 októberében alakult meg, majd ez az egész kinõtte magát egy multigamingé a hónapok során. Elkezdtünk kupákat szervezni, melyek elég sikeresek voltak. Kitalálták az akkori csapat tagjai (javiE, m0Li és W*), hogy indítanak egy több squadot magában foglaló klánt. Elõször csatlakozott hozzánk egy 1.6-os squad, illetve tárgyalások folynak egy COD2-es csapattal is, ami még egyenlõre titok, és ott van ugyebár a Source squadunk. Tervezzük, hogy minden ligán, ill. lanon részt veszünk és próbáljuk a tõlünk elvárható legjobb formát hozni. Nagyobb eredményeket még sajnos nem értünk el, de ami késik az nem múlik!

Szega

Kérlek mutassátok be egymást illetve a csapat többi tagjait!

Zeen

MaDa az aki warokon okosan és taktikusan oldja meg a helyzeteket és jobbnál jobb taktikákat mond, egyszóval ö az ILOVE klán egyik eredményes játékosa. És az életben is megvan az ö kis helye. javiE^ az én manager társam, aki most egy kis idõre inaktívvá vált ,de sebaj, mert õt mindig visszavárjuk. De jól végzi a munkáját és eredményesen segíti a klán ügyeit.

MaDa

A csapat CL-je m0Li, aki összetartja ezt az egész teamet, sokat köszönhetünk neki. Jól bánik az AK-val ill. a Colt-al és az "EHUNE-ETETE" miatt fergeteges hangulatot csinál ventrin. javiE...a boss. Ha m0Li-nak sokat köszönhetünk, akkor javiE-nak még többet. Õ szerzi nekünk a szponzorokat és irántja az egész iLOVE multigaminget valamint szemmel tart minket. W* ("csakazötvenes"), a mi "rusherünk", kinek az entry fragjei nélkülözhetetlenek, mindennel jól lõ, de AWP-vel a leginkább. Ott van Brumi, aki megefertõzött ezzel az egész játékkal egyben osztálytársam és barátom. Jól lõ AWP-vel, de mostanában inkább AK-zik és desert-tel gyilkol. Frosty egy aimzsák. Bármilyen helyzetben feltalálja magát és bármilyen szituációt képes hozni, egyetlen hátránya, hogy keveset van velünk. zeeN pár hete van nálunk, de már most sokat segített a klánunknak az elõrehaladásban mind támogatásávall mind a játékával.

Szega

A vasárnapi PGCC-n milyen reményekkel indultok? Voltatok már együtt LAN-on vagy ez lesz az elsõ közös debütálás?

Zeen

Én annyit tudok és azokat a reményeket fûzném hozzá, hogy nem voltak még együtt LANon, de ez nem hátrány mert elég sokat készültek igy együtt .Ennek örülök is  és remélem meg is lesz az eredménye, én minden esetre lemegyek szurkolni nekik.

MaDa

Nem szeretnénk egybõl a vigaszágra kerülni, ami miatt úgy gondolom, hogy minden egyes tag a tõle legjobb formát fogja hozni. Szeretnénk a külföldi csapatok ellen is játszani, amire szerintem meg van az esélyünk. Ez az elsõdleges célunk, melyet remélem sikerül is megvalósítanunk. Mint iLOVE ez lesz a legelsõ lanunk, külön-külön voltunk már mixel PGCC-ben illetve az elõzõ versenyen találkozott is a csapat nagy része.

Szega

Jelenleg milyen netes ligákban vagytok jelen?

Zeen

CAL ligán és az eddigi meccsek között ha a mérleget nézzük egy meccsböl egy vereségünk van, ami ugyebár nem olyan fényes de itt is arra tudunk törekedni hogy jobb legyen és ez szerintem igy is lesz. Erre a ligára is eredményesen készülnek.

MaDa

Jelenleg a CAL Euro Open Gamma csoportjában található a csapat, ahol elsõ warunkat sajnos elveszettünk az eQuality ellen. Ezúton is szeretnék nekik még egyszer gratulálni, mivel nagyon jól játszottak

Szega

Jelenleg milyen szponzorokkal büszkélkedhettek?

Zeen

Amivel én tudok büszkélkedni az a VigNet.hu, jelenleg jó szervert ad nekünk. De igyekszem a legjobbakat szerezni a csapatnak.

MaDa

Fõszponzorunk ez Extreme Server Hosting (ESH), aki az egyik war szervert biztosítja, ill. egy ventrilo szerverrel is támogat minket. Ott a Vignet.hu aki ugyancsak egy szerverrel támogat minket. A Darkangels Design egy .hu-s domainnel ill. tárhellyel szponzorál minket. GSH.hu a kupa szervereit biztosítja. Másik fõszponzorunk az Agressor nevû energiaital, akinek az anyagi támogatást és természetesen az energiaitalokat köszönhetjük. Köszönjük mindegyik szponzornak, hogy támogatják az egész iLOVE multigaminget!!

Szega

Mik a jövõbeni terveitek? Merre tovább?

MaDa

Szeretnénk minél tovább együtt maradni a jövõben, és szép sikereket, illetve pillanatokat átélni. Tervezzük újabb kupák szervezését. Egy 5on5, egy 2on2 awm és egy 4on4 hostage kupa lebonyolításán gondolkozunk mostanában. Természetesen szeretnénk minden lanon és netes kupán indulni, mint ahogy azt már említettem. Pár hónap múlva pedig jön az iLOVE movie, amire még sajnos vagy nem sajnos, de várnotok kell!

Zeen

Szeretnénk kupákon lanokon részt venni és ezt a társaságot sokáig együtt tartani. De nem lehet tudni mit hoz a sors keze. Jól kijövünk egymással sokat játszik együtt a fix kezdõ ötös, kezdünk összeszokni. Szóval semmi sem állhat az utunkba. Küzdünk , fejlõdünk, gyarapodunk. Nagyjából most így hirtelen ezeket tudom megemlíteni.

Szega

Van kedvenc public szerveretek s ha igen miért?

Zeen

Igen, nekem az uTs Aim ahol elég sokat szoktam gyakorolni. Az ftpDM szerverre is sokat jartam de sajna megszûnik. Az LST DM server ahol mostanság toljuk. inSain DM szerver és megemlíteném még azancients DM szervert is, szóval úgymond unatkozni nem szoktam itthon.

MaDa

Én inkább a DM szervereket részesítem elõnyben, mert ott pörgõs az egész játék nem kell várnod ha meghaltál és bármilyen fegyverrel mehetsz, mivel nincs pénzhez kötve. Általában LST deathmatchre szoktam járni, de nem vetem meg az aim szervereket sem, pl. uTs aim!

Szega

Kívántok üzenni valamit az olvasóknak? Esetleg az ismerõsöknek?

Zeen

Segítsük a kezdõ klánokat és a jobbak vagy, akik már többet értek el mint a fejlõdõben lévük azok ne oltsák a gyengébbeket mert azzal semmit nem érnek el.

MaDa

Persze! Nem kell a flame srácok, inkább segítsük egymást és tegyük jobbá ezt a scene-t! Oltogatással semmit nem fogtok elérni! Jays-nek üzenem, hogy vigyorgjááááá, Fox te meg hozzál kolbászt vasárnap! Bruminak és m0Li-nak üzenem, hogy terjesszék tovább a meleg hangulatot, mi nem vagyunk szégyenlõsek! W*, ugye az ötvenest megmutatod mindenkinek PGCC-n?

Szega

Köszönöm az interjút! Sziasztok!

Zeen

Mi köszönjük. Szia Szega további kellemes napot kívánok mindenkinek! Byby

MaDa

Mi köszönjük az interjút és még utolsó szó jogán szeretném megköszönni Psychonak és Bruminak a segítséget, hogy idáig eljutottam! Sziasztok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4077
 
1455
 
 
 
kép 4894
 
2292
 
 
kép 256
 
1851
 
 
 
kép 5139
 
2311
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu