Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2013. január 11. 2 hozzászólás
 

A mai napon ér véget a CES 2013, ami bizony hozott pár jó dolgot a játékosok számára is. Pár cikk erejéig megpróbálunk nektek bemutatni olyan cuccokat, amelyek a jövőben valószínűleg elengedhetetlen kellékei lesznek egy hardcore játékos otthonának. Rögtön vágjunk is bele íme a világ első kimondottan játékosoknak fejlesztett tablet-je, kitől mástól is mint a Razertől.

Érdekesen indult a Razer Edge élete, hiszen alapvetően nem tervezte a Razer, hogy belép a táblagépek piacára, azonban ahogy ezt tenni szokta Facebook oldalukon egy versenyt hirdettek, amiben arra voltak kíváncsiak, hogy az akkor Design Project Fiona néven futó gamertabletre lesz-e kereslet. A verseny lényege a 10 000 like elérése volt, amit villámgyorsan alig pár óra alatt ért el a projekt így a Razer úgy döntött rálép a rögös útra és neki álla a fejlesztésnek.

Az prototípusok már tavaly előkerültek, azonban a végleges koncepció idén januárig váratott magára és a CES2013 alkalmából - egyébként első ízben jelent meg termékkel a Razer a CES-en - bemutatásra is került. A termék a Razer Edge nevet kapta meg végül és két féle installációban elérhető más-más teljesítményt kínálva a játékosoknak. Mindkettő kütyü 10,1 iches képernyő köré lett tervezve, amely 1366x768-as natív felbontást bír és 10 ponton képes érzékelni. Deignját tekintve hordozza a Razer mostanában már szokásossá vált zöld-fekete vonalát és bár kicsit vaskosra sikerült a lentiek ismeretében ezen egyáltalán nem kell meglepődni. Alapvetően az a lényeg hogy szép!

A Razer Edge első modellje Intel Core i5 két magos 1,7 Ghz-es belsőt kapott, ami turbó módban 2.6Gz-ig képed felpörögni, és amit 4GB (2x2GB 1600Mhz)  rendszermemóriával spékeltek meg míg a grafikai megjelenítésért egy GT640M GPU (DX11, 1GB DDR3) felel. A háttértár ezen termék esetében 64GB (SSF SATA3-as), amire felfér pár játék.

A komolyabb teljesítménnyel kecsegtető Razer Edge Pro már Intel Core 77 kétmagos 1,9 órajelen futó CPU-t kapott, ami turbó módban akár 3GHz-en is képes futni. Memóriában is felülmúlja kistestvérét, hiszen összesen 8GB RAM-al (2x4GB 1600Mhz) szerelték. A videokártyában is van némi eltérés bár ugyanaz az Nvidia GT6400M LE található benne de itt már 2GB videó memóriát kapott a készülék. A rendelkezésre álló tárhely kapcsán két opciónk van az alap esetben egy 128GB-os SSD található a készülékben, de lehetőségünk van 256-os SSD-vel is rendelni.

Mindkét készülék ben sztereó hangszóró kapott helyet, de 7.1-es hangot is képes kiadni magából HDMI-n keresztül. A hátulján nincs kamera de elől azért található egy 2MPX-es H szem, ami videó csevegésekre bőven elegendő.  A kütyün egyébként van még USB is, ezért nem is véletlen, hogy gyakorlatilag már már egy asztali PC-t helyettesítő tabletről beszélhetünk, amin egyébként Windows 8 fut.

A Razer nem is bízta a véletlenre rögtön három tartókonzolt  gyártott a készülékhez, lehetőségünk van keybard-ot rendelni így a tablet úgy néz ki mint egy kinyitott notebook. Vehetünk hozzá média konzolt, amely két fület varázsol a tabletre ezzel olyan lesz az egész, mint egy kijelzős szimulátor kormány, továbbá van az úgynevezett otthoni konzol, ami gyakorlatilag egy tartó így ha rádugunk két controllert a kütyüre akár barátunkkal is tudunk játszani úgy, hogy senkinek nem kell tartania a táblagépet.

Az Razer tabletje hasonlóan a többi termékükhöz egyáltalán nem az olcsó kategóriába sorolható, hiszen a Razer Edge-ért 999 dollárt (kb 220 000 Ft) kell fizetni míg a brutálisabb Razer Edge Pro már 1300 dollárért kerül majd a polcokra. Bővebb információkat a készülékről a Razer Hivatalos honlapján találhattok, de rögtön egy szavazásban kíváncsiak vagyunk arra, hogy nektek kellene-e ilyen fasza kütyü?

 

Kapcsolódó videó
Razer Edge a világ első gamer tabletjeA CES2013-on került bemutatásra a Razer első kimondottan játékosoknak tervezett tabletje. Bár az ára húzós, ez a benne lévő felszereltséggel bőven arányos is. A Razer Edge komoly potenciált mutathat a játék platformok terén főleg, hogy Windows 8-as környezetében gyakorlatilag zökkenőmentesen képes megbírkózni a mai játékok zömével.

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

kaulicsgellert

jan. 11., 15:22
Mikorra várható , hogy kint lesz a polcokon?



www.maxfelaron.hu/?a=94943939

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5629
 
1641
 
 
 
kép 5737
 
1781
 
 
kép 3861
 
1575
 
 
 
kép 3780
 
1479
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu