Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. június 19. 8 hozzászólás
 

A csaj is lehet hogy téged vár, ezt nem tudhatjuk, de mi mindenképp számítunk rád! Két és fél hónap telt el a CS2HU új verziójának indulása óta, amely a látogatói adatok alapján úgy néz ki mindenkinek tetszik, és hogy ez így is maradjon szeretnék magam mellé pár szorgos kezű szerkesztőt, akik, ha jól dolgoznak nem maradnak többek között CSGO nélkül sem.

Most hogy itt a nyár és sokan nem is tudtok mihez kezdeni a rengeteg szabadidőtökkel, egy remek elfogaltságot tudok ajánlani, érdemes megfontolni, főleg ha érzel késztetést arra, hogy kedvenc játékod híreiről tájékoztasd játékostársaid is.

A megnyitás óta közel 240 cikket publikáltam és közben számos fejlesztést is véghezvittem az oldalon, a fejlesztéseket szeretném tovább vinni ezért keresek olyan szerkesztőket, akik önnálóan tudnának részt venni az oldalon a cikkírásban és publikálásban. Kiemelve az önállóan szót, hiszen annak nem látom sok értelmét, hogy percenként kérdésekre válaszolgassak, természetesen minden segítséget megadok, hogy Te mint leendő szerkesztő megismerkedj az admin felülettel, és ellátok mindenkit tanácsokkal, hogy hol lelhetőek fel a legfrissebb írások, de ezek után már elvárnék némi önállóságot.

Alapvetően nincsenek kimondott kikötések sem életkorra sem nemre és felekezetre sem. Nagyon nagy előny, ha valaki készségszinten ismeri az angolt vagy tudja használni a néha nagy badarságokat fordító Google Translate-et. A magyar nyelv ismerete természetesen nagyon nagy előny és némi szépérzék sem árt. Ha valaki pedig a Photoshop-ot tudja kezelni az is remek.

A témakörök tekintetében sincs kimondott megkötés, bármiről lehet írni, ami érinti a Counter-Strike: Source és Global Offensive világát.

Honorálásra első körben arra gondoltam, hogy az a három szerkesztő, aki a legjobb lesz kap egy CSGO-t a Steam accountjára. Nagyjából pontosan három ember lesz elegendő a későbbi munkákhoz. Értelemszerűen úgy dől el, hogy ki a legjobb, aki a legtöbb legjobb cikket hozza el az olvasók számára. De lássuk miket ajánlok tehát a kiválasztottak számára, akik befutnak, úgy lista szerűen:

  • Counter-Strike: Global Offensive teljes játék ingyen
  • Web tárhely a csapatod honlapja számára + email ingyen
  • Kedvezményes árú domain regisztráció csapatod számára
  • CS2HU-s email cím korlátlan fiókkal ingyen

Olyanok jelentkezését is várom, akik esetleg szeretnének az ICL13-ról a helyszínen CSS-t közvetíteni, hiszen erre is lehetőség van. Többek között a hely a net és a belépők is adottak a szervezőknek köszönhetően.

Én ezúton is szeretném megköszönni az olvasói hűséget már eddig is és remélem leszünk még páran az admin gárdában! Klikk a gombra, ha érdekel a történet. Köszönöm!

Jelentkezek szerkesztőnek a CS2HU csapatába!

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
P4TR1K  Klikk a gombra, ha érdekel a történet. Köszönöm!  <-- Itt nem a hozzászólás küldése gombra gondoltak!
 

M1LLR

jún. 20., 12:52
Lehet, hogy számodra különösen megterhelő volt elolvasni azt a 4 (!) sort, de nekünk igenis számít, hogy ha van valaki aki nem biztos magában, azt is el tudjuk igazítani
 
 
 
 
P4TR1K  Klikk a gombra, ha érdekel a történet. Köszönöm!  <-- Itt nem a hozzászólás küldése gombra gondoltak!
 

sbK

jún. 20., 11:28
szerintem pont nem egy adminnak kéne elmagyarázni mit, hogy kell csinálni, tudja ő pontosan, hogy mi , hogyan működik, nincs szüksége kioktatásra
 
 
 
 
M1LLR  pontosan erről szól a post barátom
 

P4TR1K

jún. 20., 10:34
Klikk a gombra, ha érdekel a történet. Köszönöm!  <-- Itt nem a hozzászólás küldése gombra gondoltak!
 
 
 
 

иucleaя

jún. 19., 22:36
mi is így vagyunk, jórészt HeNtEs viszi az oldalt, és mi is ahogy tudunk segitünk neki.
ahogy láttátok én a tesztekkel például, de itt már mindenkinek család, meló, nehezebben megy úgy az idő ráfordítása, ahogy a fiatalabb leendő szerkesztőknél pölö.
Szóval tessék szépen írni, lelkesedni, aztán szépen eldől, hogy ki marad, és ki nem.
Sértődés ne legyen. :D
 
 
 
 
P4TR1K  Ennek nagyon örülünk de ezt ki kérdezte most őszintén?
 

M1LLR

jún. 19., 20:59
pontosan erről szól a post barátom
 
 
 
 
Turul  Lenne hozzá kedvem, a követelményeknek is megfelelnék szerintem, van írói múltam. Amikor ráérek tudom is csinálni, de pl. megyek majd nyári munkára, meg egyéb olyan elfoglaltságom lesz ami miatt nem tudok mindig jelen lenni. Leegyszerűsítve: vagy nagyon vagyok, vagy nagyon nem.
 

P4TR1K

jún. 19., 20:52
Ennek nagyon örülünk de ezt ki kérdezte most őszintén?
 
 
 
 
noavatar

Turul

jún. 19., 20:39
Lenne hozzá kedvem, a követelményeknek is megfelelnék szerintem, van írói múltam. Amikor ráérek tudom is csinálni, de pl. megyek majd nyári munkára, meg egyéb olyan elfoglaltságom lesz ami miatt nem tudok mindig jelen lenni. Leegyszerűsítve: vagy nagyon vagyok, vagy nagyon nem.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 723
 
1487
 
 
 
kép 510
 
1467
 
 
kép 1498
 
1443
 
 
 
kép 4160
 
1661
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu