Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2022. szeptember 02. 0 hozzászólás
 

Elindult a nevezés a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság CS:GO tornájára és ezzel kezdetét veszi a másfél millió forint összdíjazású verseny.

Bár rengeteg online játékban indulnak különböző versenyek mégis a Counter-Strike: Global Offensive népszerűsége töretlen az FPS játékok között és most ismét picit felpezsdül a közösség hiszen szeptember 4-el megindulnak az MNEB selejtezői. Nyugalom még Te sem késtél le a nevezéssel, de mielőtt erre rátérnénk lássuk, hogy mire is számíthattok a hamarosan induló hibrid CS:GO versenyen.

A verseny egyszerre ad lehetőséget az amatőr, félprofi és profi csapatok megmertetésére az igényekhez igazított lebonyolítása. Nem titkolt célja a szervezőknek, hogy a kicsit leülepedett hazai CS:GO közösséget felrázzák, amire az összdíjazás mértéke is rásegít majd. A kezdésig már most lehet fogadásokat kötni akát itt: https://xn--betbnuszkd-jbbf.com/bet365-kaszino-bonusz-kod/, de aki a CS:GO megmérettetésre vár annak még van két napja felkészülni.

A verseny összdíjazása 1.500.000 Forint, mely bizonyos arányban pénzdíjazás formájában, egy másik pedig közösségi díjazás címén, a résztvevők között kerül kiosztásra/kisorsolásra.

  • Közösségi díjazás: 300.000 Ft
  • Pénzdíjazás: 1.200.000 Ft

A verseny különböző szakaszain nem vehet részt olyan játékos, aki a fő platformok egyikén bármelyik hozzá köthető fiókon csalásért aktív bannal rendelkezik. A verseny csak és kizárólag magyar játékosoknak szól, amleynek különböző szakaszain csak 16. életévüket betöltött személyek vehetnek részt.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság CS:GO torna 4 nyílt selejtezőből áll, ahol a helyezett csapatok pontokat gyűjtenek az elért helyezésnek megfelelően

  • 1. helyezett: 100 pont
  • 2. helyezett: 70 pont
  • 3. helyezett: 45 pont
  • 4. helyezett: 35 pont
  • 5-8. helyezett: 10 pont
  • 9-16. helyezett: 5 pont

A zárt szakaszba meghívást összesen 4 csapat nyer, akik mellé csatlakozik a 4. nyílt kupa után az összesített pontranglista TOP4 csapata. Azért, hogy a szervezők még jobban kiegyenlítsék a selejtezők mezőnyét 4 csapatot meghívtak a torna zárt selejtezős szakaszába így ezekkel a csapatokkal a kvalifikációs szakaszon biztosan nem fogtok találkozni.

Nevezés hez nincs más dolgod, mint felkeresni a mneb.esport1.hu oldalt, kitölteni az adatokat és jelentkezni a FaceIt-en kiírt selejtezők egyikére. Ennyire egyszerű és máris indulhatnak a fogadások arra, hogy ki lesz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság CS:GO őszi szezonjának győztes csapata. Sok sikert mindenkinek!

 

 
Címkék:
vissza
cs2hu
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Alsóágon halad tovább a válogatott a WEC24 rájátszásban
Nem sikerült a baravúr és Csehország nemzeti Counter-Strike 2 válogatott jától sajnálatos módon kikapva estünk az alsóágra, ahol Belgium volt az ellenfél. Ma pedig folytatódnak a mérkőzések!
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2659
 
2427
 
 
 
kép 1120
 
1324
 
 
kép 3157
 
1415
 
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu