Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. július 14. 0 hozzászólás
 

Egy újabb interjú látott napvilágot az interneten, annak is az ancients.hu nevezetû szegletében. A mostani alany nem más mint a sokak által legendának tartott KODIAK... Persze-persze most sokan

newspic
Egy újabb interjú látott napvilágot az interneten, annak is az ancients.hu nevezetû szegletében. A mostani alany nem más mint a sokak által legendának tartott newspicKODIAK... Persze-persze most sokan felzendülnek jaaaj már megint... hiszen Õ nyitott könyv sokak számára, de nem mindenkinek! Tehát aki nem tudja ki is az a KODIAK, miket is ért el mivel foglalkozik, milyen csapatokban játszott honnét indult és hová tart, az olvasgass el ezt az interjút. KODIAK Interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


newspicsziszee7 : Szia kedves KODIAK. Hogy vagy mostanában? Rég hallottunk felõled!

KODIAK : Sziasztok! Dolgozom most gõzerõvel. A hétvégén Horvátországba megyek nyaralni kicsit, a CS -t pedig egy idõre hanyagolom.

sziszee7 : Kérlek mutasd be magad, így az interjú elején azon embereknek, akik nem ismernének még téged!

KODIAK : Öreg vagyok, és már kissé feledékeny is. Counter-strike -al lassan 8 éve foglalkozom. Emellett most dolgozom, és néha hobbiból egyetemre járok...

sziszee7 : Milyen klánokban fordultál meg a 8 év alatt?

KODIAK : CS-SC -ben kezdtem 2000 -ben, CrON irányítása alatt. Aztán KO -ban kötöttem ki. Testvérem Predatpr4, és régi cimborám b34a$t mellett, ezt a LU -t kicsit megfûszerezve egy kis osztrák veteránnal nyertük meg az elsõ magyar WCG kvalifikációt 2001 -ben. Ezután FoP -osok lettünk ( Predator4, MorTe, Tetris, DoZeR, KODIAK ). Ismét Kóreában kötöttünk ki, kis inaktívitás mellett pedig az ancients néven mixelgettünk, majd sok kudarcot követõen, felhagytam az 1.6 -tal, és ancients néven csapatot építettünk akira -val. ( megfordultam rövidebb ideig, vagy pár mix erejéig a következõ klánokban: TAT, Not Ready, eXile, hA, PORNKINGS) Amit ezekkel a csapatokkal elértem eredményeket, azt itt tudjátok megtalálni: http://decay.elte.hu/~kodi/kodiak.htm .

sziszee7 : Ahogy néztem, elég sok eseményen ott voltál, és elég jó eredményekkel. Hogy kezdted el a CS -t, s hogy jutottál el ilyen szintig?

KODIAK : Publikon kezdtem meg a CS béta fázisa alatt. És amikor a klánosdi kezdett divatba jönni, akkor kerültem be a CS:SC -be. Onnan pedig sok-sok jaték, és kitartás vezetett el idáig. És persze az, hogy jól válogattam, meg hogy kikkel vagyok hajlandó együtt játszani, és milyen feltételekkel.

sziszee7 : Mint tudhatjuk, az ancients.css csapata kicsit úgymond "feloszlott". Miért gondoltad azt, hogy inaktívitásba kéne vonulnod, és játékban otthagyni Magyarország legjobb klánját, az ancientst?

KODIAK : Sok a munkám most, és több kedvem is van most ehhez, mint készülni a nyáron. Célt se igazán látok. Meg az az érzésem, hogy most már nem az én feladatom az ancients -t össztartani. Fárasztó meló ez:) és rosszul fizet. Elértem, amit el lehetett. Nem érzem,
hogy több lenne még bennem, és mint említettem a prioritásaim is változtak.

sziszee7 : Szóval akkor még várható az, hogy a nyár végén esetleg visszatérj? A csapattagok, és a többiek, hogy fogadták ezt a döntést?

KODIAK : Nem tudom, hogy lesz-e értelme vissza jönni, de majd kiderül. Kuli is most inaktív, flavius -nak is van jobb dolga, mint napokat ülni a monitor elõtt, Npp pedig tuja nevelésre adta a fejét. Stawi maradt egyedül a régi csapatból, és BA-val játszogatnak most. Tehát nem rázta meg õket a döntésem.

sziszee7 : Melyik játékban, és melyik csapatban érezted magad a legjobbak a 8 év alatt?

KODIAK : A "nagy" FoP -ban ( pred4, DoZeR, tetris, morte ) egy élmény volt játszani, ugyanezt mondhatom el, az ECG negyedik helyezett ancientsrõl is ( Piki, deep, akira, sloby ) fõleg az eredmények miatt. De nagyon jól éreztem magam a mostani anci -val ( stawi, npp, kuli, flav ) is, és a pornkings -el ( belus, kuli, flav, millah, Ranker ) is, ahol talán a hangulat jobb volt, bár az eredmények nem annyira:)

sziszee7 : Amikor elkezdted a játékot, gondoltál olyanra, hogy Magyarország legjobb játékosa leszel?

KODIAK : Nem, és nem is hívnam magam így. Talán eredményes lenne a jó szó, mert sokak vannak, akiknek az egyéni teljesítménye sokkal jobb, mint az enyém.

sziszee7 : Amikor teljesen aktív játékos voltál, és a csapat elég sokat készült, mennyit játszottál naponta?

KODIAK : Heti 4-5 napot legalább, és napi 6-8 órát biztosan. De ez azért nem egészséges, így mi is iktattunk be szüneteket. Jót is tett, ha az ember 1-2 hétig egyáltalán nem játszott.

sziszee7 : Melyik LAN -on érezted magad a legjobban, és miért?

KODIAK : Singapúri WCG -n:) Fõleg azért, mert gyönyörû helyen volt, és szuper társaságunk volt. Mousesports, és a helyi Titans, akikkel gyakorolhattunk, a világ legjobbjai ellen játszhattunk, ráadásul még jól is szerepeltünk. Elsõ és eddig egyetlen magyar csapatként kijutottunk a csoportból, sõt legjobb 8 -ig mentünk.

sziszee7 : Amikor Szingapúr -ban játszottatok a top4 -be jutásért a Virtus.pro ellen és 16:14 -re szorítottátok meg õket, nagyon elkeseredtetek, hogy hajszálnyi kellett volna a top4-be kerüléshez, vagy örültetek a top8 -nak is?

KODIAK : A virtus.pro jobb volt nálunk én úgy éreztem, így egyáltalán nem voltunk elkeseredve, hiszen megtettük amiért jöttünk, persze lehettünk volna szerencsések, de az már sok lett volna:) ( a kínai csapat ugyanis nem jött el, így a 8 -ba jutásért elég könnyû
ellenfelünk volt, talán a szlovákok ) sokkal jobban el voltunk keseredve az ECG -n amikor a pentagram -tól kaptunk ki hosszabbításban, hiszen ott az inferno -t 12:3 -ra bevédtük, és a lengyelek kihozták döntetlenre úgy, hogy 5 lehetõségünk lett volna eldönteni a meccset,
És az a dobogóért ment:/ Visszatekinve az volt a legfájdalmasabb vereségem... Hetekig nem hagyott nyugodni, hogy elrontottunk/tam.

sziszee7 : Magyarországon melyik LAN jött be, és milyen élmények fûzõdnek hozzá?

KODIAK : Talán a gps6, ahol Source versenyen indultunk, mondjuk az fõleg az elõtte lévõ csapatépítõ tréning miatt:) De a kaposwar -ról is jó emlékeim vannak.

sziszee7 : Mit gondolsz a mostani Counter-Strike, és a Counter-Strike:Source -ról? Melyikben látod a jövõt, és miért?

KODIAK : Én már egy ideje lemondtam az 1.6 -ról. Régóta úgy gondolom, hogy a Source a jövõ, de eddig nem akarták átvenni a nagy versenyek, majd most a Cgs remélem meghozza a kívánt eredményt. Csak sajnos én már úgy néz ki nem várom meg, hogy kiteljesedjen a Source fölénye, ha egyáltalán ki fog.

sziszee7 : Akkor gondolom már több rendezvényem nem szeretnél részt venni. Úgy gondolod, jó lesz neked néha-néha a csapattársaid nélkül, és a játék nélkül?

KODIAK : De lehet hogy fogok még játszani, csak nem ezzel a komoly készüléssel, és átgondolt csapatépítéssel. A legközelebbi rendezvény, amit várok, az a BECUP. Ez egy új kihívás nekem:) Mégha nem is játékosként.

sziszee7 : Szóval akkor BECUP -on nem leszel a srácokkal? A felállás az marad véglegesen, ami most kialakul?

KODIAK : BECUP -on admin leszek. Nem tudom, hogy mi lesz a csapat sorsa. Majd õk eldöntik. De drew -ek elég jó kis csapatot alkotnak stawiékkal. Remélem megmaradnak így.

sziszee7 : Ebben az új LU -ban látsz olyan jövõt, mint a "régiben"?

KODIAK : Ezt elõre nem lehet megmondani:) Én hiányolom Npp -t a LU -ból, de bármi lehet. Drew sztem nagyon jó játékos, BA meg szintén jó, meg okos is, csak a hozzáálásá -val vannak nekem bajaim:) De ez nem az én problémám, úgyhogy ezt nekik kell kezelni.Stawi
természetesen egy klasszis:) Toto nagyon jól lõ, Razor meg okos srác csak fiatal. A lehetõség megvan kérdés, hogy tudnak-e vele élni.

sziszee7 : Szerinted melyik Magyarország Counter-Strike, és Counter-Strike:Source top3 csapata?

KODIAK : Kissé szét van csúszva mindkét scene, én úgy érzem... 1.6 -ban az ancients, és rcz és kispajtásai ( akik nem tudom éppen milyen néven nyomulnak most ) és talan az imba. Source -ban az ancients, OBi és a harmadik helyre nem is nagyon tudok kit mondani:)

sziszee7 : Nem is zargatlak tovább, az utolsó szó jogát neked adom!

KODIAK : Err... Nem jut más az eszembe csak az, hogy türelmes vagyok:)

sziszee7 : Köszi szépen az interjút, sok sikert a továbbiakban, várunk még vissza!

KODIAK : Én köszi. Nem leszek távol nem kell aggódni ;)

sziszee7 : Szia!

KODIAK : Sziasztok!

Forrás: ancients.hu
Az interjú az ancients.hu oldalról lett átvéve egy az egyben, a helyesírási és fogalmazási hibák nem a Mi hibáink.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4027
 
1755
 
 
 
kép 626
 
1501
 
 
kép 4903
 
2268
 
 
 
kép 5793
 
1684
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu