Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2023. március 31. 0 hozzászólás
 

#hu# KODIAK-ot talán senkinek nem kell bemutatni. Az elsők között kezdett játszani a Counter-Strike-al számos haza is és külföldi versenyt megjárt és igen még mindig aktívan játszik, ha úgy hozza az élet. A CS2 megjelenése pedig természetesen kiváló ok volt a játékra!

A Counter-Strike 2 megjelenésével gyakorlatilag garantálható, hogy a "nagy" öregek közül is sokan visszatérnek majd pár körre, hogy megnézzék egykori kedvenc játékuk fejlődését. Ezúttal Hungary KODIAK videóját hoztuk el nektek, aki az első CS2 Mathcmaking mérkőzését tudta le egy vendég fiókkal.

Egyenlőre a béták osztogatása zajlik a Valve-nál, teljesen random módon de sokaknak már megadatott a lehetőség, hogy kipróbálják a játékot egyenlőre csak de_dust2 pályán természetesen. Aki még mindig nem egészen lennetisztába azzal, hogy mi is lesz a CS2, annak KODIAK elmeséli ebben a videóban a legfontosabb dolgokat

A Counter-Strike egy népszerű taktikai lövöldözős játék, amelyet a Valve Corporation fejlesztett ki. A játék egy multiplayer FPS (first-person shooter) játék, amelyben a játékosok lehetőséget kapnak a csapatmunka és az együttműködés erejének kihasználására a győzelem érdekében. A játékosoknak lehetősége van kiválasztani a karakterüket és a fegyvereiket, és csatlakozniuk kell az egyik oldalhoz - terroristákhoz vagy antiterroristákhoz - a küldetésük teljesítése érdekében. A játékmenet során a játékosoknak stratégiákat kell kidolgozniuk, hogy elérjék a céljaikat, és sikeresen végrehajtsák a küldetést. A Counter-Strike a multiplayer játékok rajongói számára kihagyhatatlan játékélményt kínál a dinamikus akcióval, a taktikákkal és az izgalmas csapatmunkával aminek az új része a Counter-Strike 2 idén nyáron fog megjelenni.

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 23
 
1662
 
 
 
kép 5291
 
2392
 
 
kép 1652
 
3008
 
 
 
kép 1012
 
1558
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu