Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2006. november 15. 0 hozzászólás
 

Elhagyta az  xpre csapatát, kev1n, mivel az általa megfogalmazottak szerint nem gyakorol eleget a csapat. Mint késõbb kiderült, ez az ügy teljesen kétoldalú, fogalmazott h0lm, aki elmondta, hogy azért nem

newspic
Elhagyta az newspic xpre csapatát, kev1n, mivel az általa megfogalmazottak szerint nem gyakorol eleget a csapat. Mint késõbb kiderült, ez az ügy teljesen kétoldalú, fogalmazott h0lm, aki elmondta, hogy azért nem tudtak eleget gyakorolni a csapattal, mivel kev1n nem ért rá. Tudni kell, hogy az említett úriember, kev1n, 15 éves, emiatt nem tud részt venni az esti gyakorlásokon. Az új játékosról még nincs információ.

newspic h0lm
newspic White_
newspic FeTiSh
newspic rex


Nagyon elmérgesedett a viszony a newspic CMAX.gg csapata és a menedzsment között, emiatt a játékosok úgy döntöttek, hogy otthagyják a vezetõséget. W3N77i elmondta, hogy az elõzetes ígéretek közül egyiket sem teljesítették, azaz nem kaptak weboldalt, pólókat, szervert, BNC-ket és egyéb kiegészítõket sem. Kötöttek egy megállapodást, hogy a vezetõség fizeti a csapat külföldi lanos útjait, azonban a nyeremény felét vissza kell fizetniük. Ehhez képest semmilyen támogatást sem kaptunk, mondta el W3N77i. A másik oldalon teljesen más a helyzet, ott a nagyfõnök, azaz newspic pharazon a következõket mondta:
Kifizettem számukra az Assembly költségeit, azt a pénzt W3N77i-nek adtam oda, kaptak weboldalt, pólókat de senki sem törõdött vele, valamint megkaptak minden említett dolgot. Sajnos õk nem éltek ezekkel a lehetõségekkel és semmiben sem járultak hozzá a cmax.gg név erõsítéséhez. Továbbá úgy gondolom, hogy nincs elég tudásuk ahhoz, hogy bármilyen LAN-t megnyerjenek.”
A srácok továbbra is folytatják a játékot team.sky néven a következõ fellálásban: 

newspic wE
newspic pwder
newspic sARINE
newspic jsu
newspic Garhu

További hírek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Megszûnt az egyik legrégibb angol klán a newspic Snipers Alley, akik a legutóbbi EuroCSS lanon és az i29-en is részt vettek, de nem értek el semmilyen figyelemreméltó eredményt. Nem csak emiatt oszlik a csapat, több konfliktus is kialakult köztük a játék alatt, mely a jövõben nagyobb problémákat okozott volna, így inkább továbbléptek.


Megújult az newspic EDiT csapata, timb és nicky iskolai elfoglaltságai miatt nem tud aktívan részt venni a csapat életében, így helyükre új embereket kellett találni. Továbbá az elõzõ bejelentés óta rainier-t elfogta a WoW láz hypno pedig abbahagyta a játékot. Blaze újra visszatért, újra mivel eddig munkája nem tette lehetõvé a készülést, de most teljes erõvel belevetette magát a játékba. A következõ nagy megmérettetés a csapat számára a Regroup LAN lesz december közepén.

newspic ylSs
newspic Blaze
newspic caveman
newspic Excise
newspic ed
newspic p3ngu

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4667
 
1379
 
 
 
kép 3220
 
2072
 
 
kép 2994
 
1518
 
 
 
kép 3393
 
1555
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu