Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. június 21. 11 hozzászólás
 

Pár napja raktam ki egy cikket miszerint egy dögös pipinek szüksége van rátok, meg nekünk is. Ezt követően jelentkezett két olyan ember is, akik eddig is meghatározó alakjai voltak a CSS közösségnek és mostantól régi portáljuk helyett itt tevékenykednek majd a CS2HU hasábjain, de hogy kik is ők most megtudhatjátok.

Aki korábban gyakran lapozgatta már a TOTALCS hasábjait, azok számára nem lesz ismeretlen eme két név, hiszen szerkesztői pályafutásukat ott kezdték, majd a TOTALCS hanyatlásával az OGC-n belül a CSHU-nál találtak menedéket és oda írogatták a Counter-Strike: Source világ történéseit. Most azonban örömmel jelenthetem be két – és később remélhetőleg három – új szerkesztő társamat, Antal „n0Rb1” Norbertet és Kovács "sultankah" Zoltánt.  A tőlük megszokott minőségben szolgáltatják majd nektek a CSS és CSGO világ legfrissebb külföldi és hazai híreit.  Most pedig átadom a szót a két régi-új kollégának, először n0Rb1 nyilatkozatával kezdjünk.

Felemás érzések keringenek most bennem: Egyik szemem sír, a más pedig nevet. Bő 1 éve már annak, hogy áttettük székhelyünket a TOTALCS-ről a CSHU-ra, ahol számos újítást próbáltunk eszközölni, hogy feldobjuk egy kicsit a közösség unalmassá vált mindennapjait. A CS2HU megjelenésével aztán egy ideig csak bámultunk magunk elé, mi is legyen most, lépjünk/maradjunk. Azt azért illik hozzátenni, hogy megkeresések történtek már az oldal elindítása előtt, ám akkor még úgy gondoltuk, hogy nem lépünk és folytatjuk a megkezdett munkát az OGC berkeiben. Végül be kellett lássuk, hogy CSHU-n mindig is egy megtűrt kiscsibe marad a Counter-Strike: Source, nem érezte magáének a közösség azt az oldalt, míg a mindenkori TOTALCS, illetve már CS2HU mindenképpen a CSS és majdan a CSGO közösség otthona volt, jelenleg is az és lesz is a jövőben.

Viszonylag nagy változás ez a "pályafutásunkban", ám mégsem akkora, hogy ezzel saját magunkon is változtassunk, tehát a megszokott módon, formában és ütemben fognak érkezni a közösségi és egyéb eSport hírek, podcastek, shoutcastek, streamek, interjúk és minden más is, amit még az idő formálgat. LAN-os közvetítéseinket sem szeretnénk hanyagolni, bár a mostani ICL valószínűleg kimarad - legalábbis részünkről. Egyébiránt hárman fogtuk egymás kezét és ugrándoztunk át az egyik portálról a másikra, sultan fegyverét már régóta én hordozom, ám neware is besegít a munkálatoka a jövőben is!

Végül szeretném megköszönni Sancinak, Sasának, bazsónak és BANCinak a segítséget a CSHU-nál, míg HeNtEs-nek az újabb esélyt, melyet azok után adott nekünk, hogy nem éppen a legbarátibb módon váltak el útjaink tavaly. SADAKLÉ!

Most pedig lássuk sultankah álláspontját a CS2HU-hoz való csatlakozásról!

Őszinte leszek: semmi baj nem volt az OGC-vel, nagyon jó kis szerkesztőség van ott (ezúton is csóközön oda), de az az oldalcsoport sosem lesz melegágya a Sourcenak, a GO-nak meg végképp nem. Bármihez is fogtunk, olyan falakba ütköztünk, amelyet maga a közösség támasztott felénk: miért nem egyponthat? Viszont, mikor megláttuk az új CS2HU-t, amivel szerintünk HeNtEs igen jó munkát végzett, és azt, hogy az itt megjelent tartalmak célirányos közönséget kapnak, elgondolkodtunk.

Bolondok lettünk volna, ha nem engedünk az új idők szelének, főleg, hogy nem is olyan sokára itt a CSGO, de kivártunk egy picit, hogy meglássuk, mit is akar képviselni az oldal, és végül meghoztuk a döntést. Szerencsére sikerült a "másik" oldaltól a lehető legjobb hangnemben elválni, és így nyugodt szívvel vághatunk neki a munkának itt, a CS2HU-n. Hogy miket várhattok tőlünk itt? Az egész estéket betöltő cikk és interjúáradat mellett újra elővesszük a Podcast sorozatot, megpróbálunk ügyeskedni pár stream adással, és nagy változások vannak készülőben az OGC ligával kapcsolatban, hiszen annak nem is olyan sokára vége... de aztán mégsem! :) Na meg igyekszünk minél több lanra ellátogatni, ahogyan azt eddig is tettük, hogy minél frissebb és ropogósabb infókkal lehessetek gazdagabbak! Ugyanakkor köszönjük a lehetőséget HeNtEs-nek, kapcsolatunk talán nem indult túl jól, de minden kezdet nehéz!

Olvassatok CS2HU-t, aztán GO! :D

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

medve a maci

jún. 27., 17:05
 
 
 

jún. 25., 01:31
akkor vissza is raktam a cs2hu-s könyvjelzőmet a cshu mellé :)
 
 
 
 

M1LLR

jún. 22., 14:02
Már a ROCKos hírnél is gyanúsak voltatok nekem, hogy nem volt kinn CSHUN :D üdv újra itt
 
 
 
 
LMNT4L  Hát megmondom őszintén én 2008 óta 1.6 al játszottam és olvastam napi szinten a CSHU-t ... Most viszont amikor beharangozták a CS2HU -t ez az oldalcsoport sokkal normálisabb és tartalmasabb hírekkel szól a közösség felé. Mindvégig követem a mai napig is az oldalt és most pedig már 1.6 helyett Source al játszom. Sokkal jobban tetszik mind az oldalcsoport és a játék is önmagában. De valójában én és azt gondolom jó pár fórumtársam és közösségi társam nevében mondhatjuk , hogy köszönjük azoknak akik ebbe az oldalba a szabadidejüket és a munkájukat belefektették. Azt hiszem maradandót alkottatok, Köszönjük a külföldi scene híreket és mindent ! További Szép estét !
 

HeNtEs

jún. 22., 01:08
Köszönet. :) és még milyen hosszú út van előttünk :)
 
 
 
 

Szoke

jún. 21., 23:48
Akkor jó, mondtam is már titonak hogy a ti csoportotokból pont annyian jutnak majd tovább amennyien előttetek végeznek :D
 
 
 
 
Szoke  Azé az ICL-es részt remélem összehozzátok valahogy mégiscsak.
 

neware

jún. 21., 22:47
Én jelen leszek, próbálok közben alkotni. Miután kiestünk, pöröghet az sc és a coverage :D
 
 
 
 

LMNT4L

jún. 21., 22:40
Hát megmondom őszintén én 2008 óta 1.6 al játszottam és olvastam napi szinten a CSHU-t ... Most viszont amikor beharangozták a CS2HU -t ez az oldalcsoport sokkal normálisabb és tartalmasabb hírekkel szól a közösség felé. Mindvégig követem a mai napig is az oldalt és most pedig már 1.6 helyett Source al játszom. Sokkal jobban tetszik mind az oldalcsoport és a játék is önmagában. De valójában én és azt gondolom jó pár fórumtársam és közösségi társam nevében mondhatjuk , hogy köszönjük azoknak akik ebbe az oldalba a szabadidejüket és a munkájukat belefektették. Azt hiszem maradandót alkottatok, Köszönjük a külföldi scene híreket és mindent ! További Szép estét !
 
 
 
 

Szoke

jún. 21., 22:23
Azé az ICL-es részt remélem összehozzátok valahogy mégiscsak.
 
 
 
 

HeNtEs

jún. 21., 21:17
Hello hello :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4139
 
1504
 
 
 
kép 4454
 
2339
 
 
kép 5277
 
2257
 
 
 
kép 5044
 
2151
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu