Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. augusztus 14. 0 hozzászólás
 

"Itt az idő, most vagy soha", csenghet az idézet sokunk fülében. Igen, közeleg az idő, ugyanis pénteken megnyitja kapuit a pestszentlőrinci sportkastély, várva, hogy megteljen az aréna, és mindenki kedvenc hobbijának


"Itt az idő, most vagy soha", csenghet az idézet sokunk fülében. Igen, közeleg az idő, ugyanis pénteken megnyitja kapuit a pestszentlőrinci sportkastély, várva, hogy megteljen az aréna, és mindenki kedvenc hobbijának hódolhasson számítógépen innen, kompjúteren túl. Nem is oly rég megjelent egy esélylatolgatás a CS2HU hasábjain, mely a csapatok esélyeit boncolgatta a közelgő rendezvényen. Sajnos nem volt hosszú életű, mivel hamar törölésre került. Épp ezért vettem a bátorságot és közzéteszem az én saját, szubjektív véleményem. Lehet szeretni, lehet utálni a benne foglaltakat, én próbáltam a realitás talaján maradni. Pénteken mindenkinek ott a lehetőség, hogy megcáfoljon!

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Legios


Revolution: Középcsapat, egyetlen eddigi sikerük, hogy Vistalanon legyőzték az ittas állapotban és különleges szagokban terjengő RMT bandáját. A csapat erőssége egyben gyengesége is, nincs kiemelkedő aim-el rendelkező játékosuk, ezért a csapategységen múlhat minden.

Incentive: Sokan netcsapatnak tartják őket. Elválik igaz-e. Mindenesetre Miko vezérletével nem kell messzire menniük egy kis idegbajért. Ha sikerül nyugodtnak maradniuk, akkor bekerülhetnek a legjobb tizenkettőbe.

PRO-ba: Sokaknak szúrják a szemét. Tudomásom szerint első lanjuk, nem várok tőlük sokat. Talán ha plau elmenti public formáját, és d2-n nem enged egy embert sem átugrani b-re, akkor talán meglesz nekik a top 24.

Suicide: Az örök ott vagyok, jó vagyok, de nem nyerek soha csapat. Idén a titkos esélyesnek tartom őket. Reméljük nem fáradnak el és véghezviszik amit várok tőlük. Azazel lehet az az ember aki az awp skilljével demoralizálja az ellenfeleket. Más kérdés, hogy nem lesz-e ott a barátnője, aki elvonja a figyelmét, és emiatt csak fél kézzel tud majd csak játszani. Helyezés : 2.

Ministry : Timos fémjelezte csapatról beszélek most. Fun csapat. A játék kedvéért mennek, és valljuk be őszintén, igazuk van. Ennél a csapatnál, nem lehet majd látni pattanásig feszült idegeket. Alsó régiókban fognak tanyázni a verseny végén.

T2D : A menedzser csapata. Régi suicide mix, enddel, és Ldvel. Erősebbnek érzem őket a ministrynél, de nem fogják felkavarni az állóvizet. Legjobb 16-20 csapat közt találhatjuk majd a nevüket.

Flashpoint : Számomra egyedül Coyi az ismerős ebből a csapatból. Igazából publicról összeszedett embereknek tűnnek. Sztem nem fognak nagyot robbantani a csoportjukban és ők is alulról fogják szagolni az ibolyát. Helyezés : 24től lefelé.

NA : Végre egy csapat amelytől nem kell félteni az ingyen sört, mert mint nevük is jelzi, nem élnek az alcohol adta mámorító érzéssel. A vicces nevükön kívül nagy kiugrás nem várható tőlük, a középmezőny azért meglesz nekik.

WOD : Fiatalság bolondság , tartja a mondás. Fórumon folyamatosan láthatjuk is croopy zenei ízlését, mely bár senkit sem érdekel mégis ott van. Viccet félretéve, jól lőnek a srácok, de egy csepp rutinjuk sincs, ezért a legjobb 16 között el fognak vérezni a tapasztaltabb gárdákkal szemben.

NP : Újabb fiatal gárda. Jómagam kevésbé ismerem őket, ezért csak tippelésre bocsátkozhatok. Talán a 20ba bekerülnek.

RMT : Nevek alapján bombaerős ötös. De mint minden bomba ez is képes csütörtököt mondani. Ha odateszik magukat és jól állítják be az időzítőt, akkor meglehet ismételten a 3. Hely, de mivel sok alkatrészből állnak, és eléggé új konstrukció, akár idő előtt is felrobbanhatnak.

EQ : Milan úgy látszik soha nem adja fel, és lemegy minden lehetséges lanra, amire magával viszi mostában elmaradhatatlan fegyverhordozóját Rainbow-t. De sajnos csak a belépőkártyákat fogják magukkal vinni újabb szuvenírnek, mert hátul fognak végezni a listán.

Ministry : Az utóbbi idők legnagyobb port kavaró együttese. Igazából taktikájuk nincs, viszont mindegyikük jó aimmal rendelkezik. Ha ATL nem funol és nem adja fel idejekorán, akkor meglepetés csapat lehetnek az aimgép pezzsel kiegészülve.
Helyezés : top12

MTEAM : Sokan szapulják őket, tény tavaly infr és system nem alkotott maradandót. Valami viszont változott. Kevesen ismerik xDk Angry-t. Ő kezébe vette a csapatot és erős középcsapatot gyúrt a srácokból. Hyper az 1vXes szituációkban , Rando meg az aimjával alkothat maradandót és ezzel akár legjobb 8közé kerülhetnek.

N6 : Hiányzik a nagyöreg , ezáltal szerintem gyengültek. White sem ma kezdte az ipart de a végső győzelemre esélytelennek tartom őket. Ennek ellenére a legjobb 4be be fognak kerülni.

Redstars : A funmanusok. Ott vannak, lőnek, de rendszerint kipottyannak. Talán benő a fejük lágya egyszer, és koncentrálnak.

DT : Nálam ők a legesélytelenebbek sorába tartoznak. Őket is megtalálta a fórum, bár nem tudom miért, public szerverekről ismerősnek tűnhet a nevük. Verhetőek, nem ők lesznek azok akik nevére felkapjuk a fejünket.

Alliance : Utolsó pillantban összetrombitált mix, sok helyen megfordult és sokat látott emberekkel. Középmezőnyre jók lesznek.

underG : Conexia egyik fele, elöl lesznek, de nem az élbolyban.

OBI : A texen való gyengébb szereplés után ismét a fődíjra hajaznak, és valljuk be nem nagyon lesz olyan csapat aki megfoghatná őket. Egyetlen gyengeségük talán az lehet hogy Dhizzyvel nincsenek még összeszokva. Ennek ellenére ők az abszolut favorit.

cF : Nagy harcot fognak vívni az utolsó helyek valamelyikéért.

rs : Tavalyi conexia pár új emberrel, idén is jók lesznek, de az rmt, suicide, obi, n6 megveri majd őket.

Haxx : Nah itt van újra ez a szép nevű társaság. Teljesen rutintalan emberek, akik úgy lőnek, mint kevesen Magyarországon. De vajon ez elég lesz? Szerintem nem, de a legjobb 12közé belövik magukat.

Ancients : Szebb napokat látott név. Nem rosszak, de nem ők lesznek azok akik visszaállítják a régi nevet. Akit érdemes lesz nézni az Helmcor. 10be kvalifikálják magukat.

pink B : Vajon most is movie fragekkel örvendezteti meg fagyi a nagyérdeműt? Nem hinném. Lejönnek játszanak, pizzáznak, és pakolnak.

nameless : Jól jellemzi a csapatot a névválasztás. Egyszerű kis névtelen senkik. Pár hetes becup mix. Nem rosszak , de nem is jók. Top16ot megcsíphetik.

spectators : Régi név, a régi eredmények tükrében. Eredményesség nem fog változni. Talán Hamilton húzhatja magával a társait, ha elkapja a fonalat. De a csoportból nem fognak kijutni.

Commander : Ki ne emlékezne a Betyárokra? Nagy öregek , remek banda, kicsi skillel, de annál több jókedvvel. Mindenkinek ajánlom aki jó asztaltársaságra vágyik. Ennél többet ellenben nem fognak nyújtani játék közben.

SkH : Nah ők aztán tényleg netbanda, ha úgy játszanak, mint neten, akkor top12vel elhallgattathatnak mindenkit, a nightcupkirályok.

TcFc : Nagy reményt ne fűzzenek a továbbjutáshoz. Ott lesznek , játszanak egy jót, és utána élvezhetik a többi szolgáltatást melyet a becup nyújt, egészen vasárnapig.

Last Minute : Már a nevük is elárulja, hogy párnapos mixcsapat, melyet ignit valamilyen "csoda" folytán az utolsó pillanatban benevezett. Public szervereken többet láthatjátok a nevüket, mint éles warokon. Hozzájuk sem kell majd orvost hívni, ha veszítenek. Csoportjukból valószínűleg kijutnak, utána viszont szedelőzködhetnek.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5736
 
1672
 
 
 
kép 3190
 
1946
 
 
kép 4926
 
2210
 
 
 
kép 3843
 
1977
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu