Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. április 04. 0 hozzászólás
 

A hétvégén lezajlott a CGS elsõ kvalifikációja, amit a Buy.com LAN 2007 keretein belül ejtettek meg. Az izgalmakban nem volt hiány és nem egy meglepetés született a három napig tartó versenysorozaton.

newspic
A hétvégén lezajlott a CGS elsõ kvalifikációja, amit a Buy.com LAN 2007 keretein belül ejtettek meg. Az izgalmakban nem volt hiány és nem egy meglepetés született a három napig tartó versenysorozaton. Az összesen végülis 26 csapattal megrendezett bajnokságon az Amerikai top csapatok színe java megjelent azonban ez alól kivételt képzett két nagy áttérõ a Team3D és a CoL. De, hogy mik voltak a meglepetések? Ki juthatott egyenes úton a CGS versenysorozatába és ezzel a nem kis nyeremény közelébe? A cikkbõl megtudhatjátok. Buy.com LAN 2007 összefoglaló
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


A Buy.com LAN 2007-re összesen 41 csapat jelentkezett de ebbõl mindössze 26 küzdhetett meg nem csak a LAN megnyeréséért, hanem azért is, hogy részt vehessenek a CGS-en. A kvalifikáció lényege természetesen az egyenes úton való bekerülés, azonban a LAN érdekes fordulópontot vett fõleg az USA jelenleg elsõ számú Source csapatának szempontjából. Bizony a Team Hyper! a várakozásokkal ellentétben nem vitte haza az aranyérmet sõt a csoportból való kijutás után rögtön a második körben kiestek. És hogy ki ejtette ki õket? Azt is mindjárt megtudhatjátok de elõbb lássuk a kiemelt csapatokat és a felállásaikat.

Check-Six

newspic Michael “deciple” Baker
newspic Kyle “KG” Green
newspic Josh “haqshot” Lanigan
newspic Chris “ShaD” Daniels
newspic Todd “anger” Williams

A hétvégén a lineup-ból két név is hiányzott név szerint Andres “MiSTY” Gunaratne (aki az rSports-ot erõsítette) és Phil “Ph1L” Mah. A hiányzó ötödik helyet a Devastationt-t és a verGe-t régebben erõsítõ Todd Williams töltötte be. A csapatban két olyan játékos is volt, akik a LAN során kiemelkedõen telejsítettek a csapatok között õk haqshot és KG voltak.

Forbidden

newspic Mike "Paradox" Stanowski
newspic Jon "Juan" Mumm
newspic Nick "Noit" Nowakowski
newspic Edelreich "Bricks" Deloslado
newspic Kyle "Mustang" Cummings

Az ex-verGe három harcosa paradox, juan és noit még a CEVO alatt döntött úgy hogy csatlakozik az akkor igen inaktívnak mondható Forbidden-hez. A CEVO-t a változások miatt sajnos el kellett hagyniuk de a fáradozás az eredményeket nézve megérte.

Hyper!

newspic Laurent “Warmach1ne” Keoula
newspic Jacob “NightFall” Stanton
newspic Sean “tn” Portis
newspic Jon “Shredder” Hayes
newspic Joeseph “Foerster” Foerster

Egy csapat, akit valószínûleg nem kell senkinek bemutatni. A coL ellen megnyerték a CEVO Pro Season III-at, illetve az Intel meghívásos kupájában a legjobbak között a második helyen végeztek az elmúlt pár hónapban.

Revolution Sports

newspic Eric "brawwr" Neer
newspic Rob "simp" Bair
newspic Carson "classified" Holt
newspic Andres “MiSTY” Gunaratne
newspic Justin "heatwave" McKay

Ebben a formában korábban One Eyed Zomblerz és Distinct 5 néven lehetett õket megismerni és szorosan a Hyper! És a coL árnyékában maradtak. A hétvége során Jeff “AlphA” Lada nem tudott csapatával tartani õt a check-Six-es Andres “MiSTY” Gunaratne helyettesítette, aminek vége a top 3-ba jutás lett.

Team EG

newspic Matt "Stevenson" Stevenson
newspic Garett "Grt" Bambrough
newspic Griffin "shaGuar" Benger
newspic Corey "tr1p" Dodd
newspic Pasha "Lari" Lari

Egy csapat amelyik nem tudja eldönteni, hogy 1.6-al vagy Source-al játszon és ez a teljesítményükön is meglátszik mind az 1.6-os mind a Source-os CEVO-ban illetve it a CGS-en is. Az eredeti felállást három taggal bõvítették név szerint Grt, shaGuar, és tr1p érkezett a LAN erejéig a csapatba.

United 5

newspic Jimmy "foogs" Koller
newspic Cyrus "org" Habibi
newspic Ben "theNuT" Hui
newspic Jonny "eng" Faulds
newspic Albert "hahN" Hahn

Egy 1.6-ól nemrég áttért csapat amely a CEVO-s szereplések után komoly változásokon ment át. Elször Kevin “aZn” Wang távozott, akinek a helyére Albert "hahN" Hahn érkezett majd késõbb Ben "theNuT" Hui is csatlakozott. Nem sokkal rá Ryan Pham döntött úgy, hogy ezentúl inkább az EFG színeiben képviselteti magát és helyét átadta Jonny "eng" Faulds-nak, aki viszont pont az EFG-t hagyta ott.

verGe Gaming

newspic Andrew “Drew” Morehead
newspic Grant "Griff" Hall
newspic Sam "Devour" Chamma
newspic Steve "sasquatcH" Csikos
newspic Dan "railm0" Locilento

A csapat számára ez az év nem kezdõdött túl jól hiszen három tag elvesztése után a csapat a CEVO-s szerepléseken már csak vergõdött. Ezután érkezett a magyar származású Steve "sasquatcH" Csikos a csapatba otthagyva régi team-jét, aminek alapításában is nagy szerepet vállalt a Devastation-t. Vele együtt érkezett Dan "railm0" Locilento, aki szintén a volt Devastation játékosa. Sajnos a vérfrissítés nem hozott sok eredményt és a régebben szebb napokat is megélt verGe már csak az erõs középmezõnyben tud helyt állni.

Most, hogy már tudjuk melyik csapatnév kiket takar lássuk miként alakultak a csoportmérkõzések, amikrõl elöljáróban annyit elég tudni, hogy semmi meglepõt nem hoztak.

newspic

Mint, ahogy látható a csoportmérkõzések után a kiemelkedõ hetes fogat a következõ volt: hyper, rSports, Forbidden, United5, Eximus Sports, Check-Six és a verGe. Gyakorlatilag a hét kiemelt csapat végzett a hét csoport elején, ami egyáltalán nem volt meglepõ. Ezután következtek az izgalmas mérkõzések, amiben a nagy nevek sorra hullottak el. Vessünk egy pillantást az ágrajzokra.

A felsõ ág elsõ körében a végig hihetetlen formában játszó Forbidden kiütötte a Hyper!-t így az az alsó ágon volt kénytelen tovább folytatni a meccseket, ahonnét bármennyire is reménykedtek nem jutottak már vissza a döntõ közelébe sem. Ezután a harc után a Forbidden számára megnyílt a lehetõség, hiszen mindössze az u5 volt a leküzdendõk listáján, ami nem jelenthetett gondot.
De kik is a Forbidden? És miért tudtak így átgyalogolni mindenkin? Bizony a csapat nem egy ismeretlen mix, hanem mint ahogy arról már hírt adtunk a CGS hírére a verGe szinte teljes felállása szakított az anya csapattal és átvándorolt a Forbidden-be és megkezdte a felkészülést, aminek a vége gyõzelem lett.
A másik kiválóan teljesítõ csapat a Check-Six és az rSports volt, akik kétszer is összekerültek, hiszen elõször a felsõ ágon az x6 gyõzedelmeskedett majd alsó ágon jött a visszavágó és a Revolution Sports ezzel bevette magát a döntõbe. A felsõ ági meccsen a CGS LAN-ok történetében elõször született overtime végeredmény, ami sajnos nem kedvezett az rSports számára. Tehát lecsúsztak egy szintet
newspic
Ezek után lássuk mi is volt az alsó ágon, ahol olyan nagy nevek búcsúztak mint a Hyper vagy a már említett verGe, csak az új felállásban. Az rSport lekerülve a felsõ ágról magabiztosan vert végig mindenkit, bár a Hyper egy kicsit azért megszorongatta, és a meccs kísértetiesen hasonlított az x6 elleni felsõ ági küzdelemre, hiszen itt is szoros végeredmény született, de most nem volt probléma a szabályzattal tehát a nyereség „sima ügy” volt. Ezek után az rSports felbuzdulva a sikerein gyorsan elverte a verGe-t és visszavágott a közben a Forbiddentõl kikapó x6-nak is.

newspic

Ezután következett a döntõ, ami igen sok izgalmas percet hozott, hiszen két mecset játszottak a döntõben és mindkettõnek ugyanaz lett a végeredménye, csak egyszer az egyik másodszor pedig a másik csapat nyert, azonban összesítettben a Forbidden-nek kedvezett a szerencse tehát õk vihették haza a fõdíjat.

newspic

A fõdíj ugyan nem sokban különbözik a második és a harmadik helytõl, hiszen mindhárom nyertes csapat bekerült a CGS-be, tehát biztosan részei lesznek Amerika legnagyobb Counter-Strike Source versenysorozatának, anélkül, hogy további mérkõzéseken kéne bizonyítaniuk. A végeredmény és a nyeremények tehát a következõ képpen alakultak.

1 helyezett: Team Forbidden
Nyeremény: Automatikus bejutás a CGS 2007-es sorozatába, $350 dollár utazási költségekre és elszállásolás hotelekben a verseny ideje alatt az összes csapattag számára.

2. helyezett: Revolution Sports
Nyeremény: Automatikus bejutás a CGS 2007-es sorozatába, $250 dollár utazási költségekre és elszállásolás hotelekben a verseny ideje alatt az összes csapattag számára.

3. helyezett: Check Six
Nyeremény: Automatikus bejutás a CGS 2007-es sorozatába, elszállásolás hotelekben a verseny ideje alatt az összes csapattag számára.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5747
 
1816
 
 
 
kép 567
 
1389
 
 
kép 4614
 
1418
 
 
 
kép 3175
 
1649
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu