Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. április 23. 0 hozzászólás
 

Mint ahogy az köztudott, a CEVO sem múlhatott el problémák nélkül, vagyis a verGe döntõbõl való kitiltása nélkül. Röviden összefoglalva az történt, hogy a meccs elõtt a verGe és a Hyper!

newspic
Mint ahogy az köztudott, a CEVO sem múlhatott el problémák nélkül, vagyis a verGe döntõbõl való kitiltása nélkül. Röviden összefoglalva az történt, hogy a meccs elõtt a verGe és a Hyper! megegyezett, hogy nem kell demót venni, azonban a meccs végén a Hyper! leadta a saját demóit és elvárta, hogy a verGe is tegye meg, akik a megállapodásnak köszönhetõen nem tudták ezt teljesíteni. A Hyper! azért adta le a demóit, mert a verGe egyik játékosának játékára kiváncsiak voltak. Mind két fél hibázott, hiszen a Hyper!-nek nem szabadott volna belemennie a no-record-ba míg a verGe pontosan tudhatta volna a szabályokat, hogy demo nélkül nincs meccs.

CEVO hivatalos nyilatkozata
Az alsóág döntõjében a a Hyper megkérdõjelezte a verGe teljesítményét. A verGe nem vett demókat így a meccset ezzel elbukták. Köszönjük a verGe érett és professzionális hozzáállását a döntéshez, és a szabályok megszegése miatti szankciók elfogadásához való viszonyulását. Tudjuk, hogy az ügy nem volt annyira súlyos azonban a szabályok sajnálattal mindenkire vonatkoznak és ez így fair az összes résztvevõ számára. Reméljük, hoyg a döntõben a compLExity és a Hyper nagyobb szerencsével jár, és a legjobb csapat nyer.

VerGe álláspontja
Nagyon csalódottak vagyunk, hogy a CEVO Season 3 elõdöntõjében a nyertes mérkõzés után a Hyper helyett mégis nekünk kellett távoznunk. A Hyper kíváncsi volt az egyik játékosunk teljesítményére azonban a játékos sajnálatos módon nem vett demót a meccs során. A CEVO szabályai alapján a meccset elveszítettük, és a Hyper jutott tovább automatikusan.

A csapat nagyon csalódott a történtek miatt, de felismertük, hogy a hiba nálunk volt a szabályok betartását tehát ezentúl még komolyabban vesszük. Köszönjük a CEVO korrekt hozzáállását a dolgokhoz.

A csapattal pedig készülünk a CEVO negyedi Counter-Strike:Source sorozatára.

Matt Marcou a verGe Gaming LLC igazgatója


Ez történt tehát, ha igazából meg szeretnénk keresni a hibást, akkor valószínûleg a Hyper! keretein belül kellene tapogatóznunk. Külsõ szemmel szemlélve egy érdekes húzás volt ez. Meg kérdõjelezni egy olyan csapattag játékát, aki nemrég a Buy.com LAN-on is bizonyított és csapatával az elsõ helyet is megszerezte (akkor a veRge Forbidden néven futott). Mindenki döntse el maga hogy jogos volt vagy nem a döntés.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5513
 
2670
 
 
 
kép 471
 
1504
 
 
kép 4379
 
4593
 
 
 
kép 2876
 
1509
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu