Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2012. április 01. 22 hozzászólás
 

Kicsivel több mint hét évvel ezelőtt álmodtam meg egy oldalt, amit aztán valóra is váltottam. 2005 április 1.-én hivatalosan megnyitotta kapuit a CS2HU, ami leginkább a Counter-Strike:Source világára feküdt rá. Most pedig hét évvel később hullám völgyeken és hegyeken túl én jelenthetem be a CS2HU újjá született!

Hosszas gondolkozás előzte meg a döntésemet, hogy indítsak-e ismét egy oldalt, hiszen a TotalGaming időszakában azért nem egyszer ugrottam volna inkább le az Árpád hídról mint, hogy a témával foglalkozzak. De a jó emlékek erősebbek voltak. A régi szép idők, amikor a CS2HU minden görcsösség nélkül haladt egy jó úton. Sokan fikázták sokan oltották, de a csapatot nem érdekelte, hiszen csináltuk, amit Mi jónak láttunk.

Ezt az időszakot kívánom újra megnyitni egy sokkal modernebb portálon! Az oldal funkcióit felsorolni is nehéz lenne. Viccesen mondhatnám, hogy itt a CSBook, de azért ott még nem tart. Alapvetően arra feküdtem rá, hogy minden, ami közösségi és minden, ami megosztás helyet kapjon az oldalon így azon felül, hogy a szerkesztők írásait olvashatjátok Ti magatok is előkelő helyen oszthatjátok meg gondolataitokat Státusz frissítések, Blogok vagy kommentek formájában.

Nem kívánunk komoly határokat szabni úgy mint más oldalakon. Egyszerűen érezzétek jól magatokat. Ha sértő dolgokat találtok, jelentsétek, de mindenképp tiszteljétek egymást és a szerkesztők munkáját, hiszen szabadidőnkben csináljuk, mert szeretjük a játékot és a közösséget.

Fontos megjegyeznem, hogy ez nem egy újabb portálrendszer. Egy oldal. Egy CS oldal! Persze más srácoknak is segítünk oldalakat összerakni sőt a motorral már egészségcentrumtól kezdve hírportálig elég sok helyen találkozhattok, de ez nem egy újabb OGC vagy TG féle all in rendszer, egy fan page,mert szeretjük a játékot!

Ha klikkeltek a bannerokra az maximum csak azért jó (DE JÓ! és KÖSZI!) nekünk, mert végre lesz sörre pénz, amit a szerkesztők elihatnak a LAN-okon, mert naívak nem vagyunk tudjuk jól, hogy nem ebből fogunk meggazdagodni. SajnosJ

Jómagam írásaival is találkozhattok majd, de szeretném, hogy úgy, mint régen most is előkerülnének a közösségben szunnyadó szerkesztő jelöltek. Tehát, ha úgy érzed, hogy tudnál cikkeket írogatni bármilyen CSS vagy CSGO témában kattints a jelentkezés gombra az oldal alján.

Az oldal ha a TOTALCS-t is beszámítjuk a CS2HU v5.0 névre hallgat. A korábbi verziók at itt a hír képében láthatjátok. Szépek voltak mind. A mostani oldal a v2-ből merített sok ötletet és színt egyébként.

Azért, hogy nagyjából képben legyetek milyen funkciókat is kell keresni, íme egy lista a teljesség igénye nélkül:

  • Blog
  • Státuszfrissítés Youtube videóval vagy képpel is akár
  • Lájkolási lehetőség a tartalmaknál
  • Szavazás
  • Kommentezés, amely automatikusan frissült, tehát hogy lásd az új kommenteket nem kell elhagyni az aktuális oldalt
  • Privát chat lehetőség
  • Privát üzenetküldés a tagoknak
  • Spam üzenetjelentés
  • Ismerősnek jelölés
  • Saját galéria
  • Üznet küldés a szerkesztőknek
  • Szerkesztő jelentkezés
  • Cikk ajánló, amikor olvasol egy cikket bal alul feljön egy ajánlás
  • Cimék, a címkék alapján összekapcsolva találhatsz cikkeket
  • Bizonyos híreknél szavazási lehetőség
  • Pontrendszer, minden az oldalon tett tevékenységed pontot ér, de limitálva van természetesen minden, tehát az észnélküli lájkolásnak nem sok értelme van
  • Szintek, a pontjaid alapján szintekbe sorolunk, ami az avatarodon is látszik. Minél magasabb szinten vagy annál többet adunk a véleményedre a közösségben
  • Kreditrendszer. Már most elkezdheted a pontjaiddal együtt a kreditek gyűjtését, amit később (mert fejlesztés alatt van) különböző dolgokra válthatsz, be illetve feltehetsz fogadásra waroknál.
  • Automatikus hírlevél. Minden héten összeszedi a rendszer a híreket és kiküldi neked emailben is
  • Értesítések, hogy ne maradj le semmiről a Facebookhoz hasonlóan értesítéseket kapsz az oldaltól, ha új hozzászólás vagy akár kedvelés érkezik egy olyan témában, amiben te már írogattál.
  • Profil. Mindenkinek saját profilja van itt megtekinthető a statisztikától kezdve az elérhetőségeken át minden, ami a felhasználóhoz tartozik.
  • Beállítási lehetőség. Beállíthatod miről kérsz email, akarsz-e chatelni, vagy akarod-e látni a facebook boxot az oldal szélén, plusz persze kitöltheted a profilhoz tartozó adataidat.
  • Szerver beküldési lehetőség automatikus kikérdezővel

Más nem jut eszembe :)

Ha van Facebook fiókod lájkod az oldalt, hiszen a friss híreink automatikusan postolódnak ki oda is. A Google +1-eket is köszönjük és ha teheted Tweetelj is. Minden gomb az oldal alján van.

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk/kívánok!

Ui.: Köszönöm a segítséget mindenkinek, GeRgO, stripzz, snowy, santi, müller, sultankah, stb mindenki :) neharagudjatok ha valakit kihagytam.

 

 
Címkék: cs2hu
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 22 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Dicska

ápr. 17., 14:56
Tulajdonképpen simán csak annyit kellett volna kattintanom, hogy "Igen", de én kicsit nem értem ezt a szavazást. Mármint a lehetőségeket.
Örülsz, hogy ismét van CS2HU? (ezt ugye a CS2HU oldalon, ahova a CS2HU utálói keveset járnak)

Válaszlehetőség: Nem

(tulajdonképpen már csak azon csodálkozom, hogy ennek ellenére lett 8%, de szerintem azok is azért, mert ez így kicsit esetlen kérdés)

De tulajdonképpen, de. Én igen.

 
 
 
 

rAndo

ápr. 08., 14:19
A cs2hu reborn elég ahhoz, hogy belehasítson egy gondolat a fejembe az aktív-játékról! Öröm és boldogság! Hentes kitartás!! =)
 
 
 
 
TASIKA_-  ez am a meglepetes! :) ideje volt, foleg h totalcs 1 ido utan jol elkallodott, remelem visszaadja az oldal a regi cs2hu-s feelinget ;>
 

xertinsky

ápr. 08., 14:11
Reméljük!:)
 
 
 
 

vismajor

ápr. 06., 18:47
Csak az első két skinre emlékszem. De azokra nagyon. Már 7 éve volt? Derekas.
 
 
 
 

medve a maci

ápr. 06., 09:39
oszt szerkesztő lesz é?
 
 
 
 

rab1ĐmaN*

ápr. 03., 19:20
zsír az új oldal!!! jó lett csak így tovább ;)
 
 
 
 
TASIKA_-  ez am a meglepetes! :) ideje volt, foleg h totalcs 1 ido utan jol elkallodott, remelem visszaadja az oldal a regi cs2hu-s feelinget ;>
 

sbK

ápr. 03., 16:29
Adom TASIKA_- véleményét :)
 
 
 
 

K0B4K

ápr. 03., 16:27
heyho:D
 
 
 
 

superr0x

ápr. 02., 22:43
üdv újra itt!
 
 
 
 

Gorasz

ápr. 02., 21:39
Grat az új oldalhoz, és sok sikert.
 
 
 
 

GeRgO

ápr. 02., 19:48
HAha Henti nem biztos hogy ezt át fogja designolni :D de majd megnézi a statisztikákat, mi a menő felbontás. Szerintem meglepődnénk az eredményeken. Google megmondja:D
 
 
 
 

GODLESS

ápr. 02., 19:00
Jóóóó!
Remélem színvonalasabb lesz sokkal mint a Totalgaming dolog volt... Persze ez alatt nem csak a közösséget értem, hanem az értelmes moderátorokat is!
Egy tipp, az oldal szélességét vehetnétek nagyobbra %-san mert ez azért édeskevés egy mai 16:10 es monitornak. A többség pedig 16:10-es monitorral tolja nem 4:3-as CRT vel 1024x es felbontással.
 
 
 
 

TASIKA_-

ápr. 02., 17:26
ez am a meglepetes! :) ideje volt, foleg h totalcs 1 ido utan jol elkallodott, remelem visszaadja az oldal a regi cs2hu-s feelinget ;>
 
 
 
 

SULTINO

ápr. 02., 06:25
gl
 
 
 
 

Tx

ápr. 01., 23:49
Jó döntés volt.
 
 
 
 

incmiko

ápr. 01., 23:45
HALOOOOOOOOOOOO
 
 
 
 

Szoke

ápr. 01., 22:17
Egyébként lehetne egy Wide változat is. Elég frusztráló egy kis tömböt látni középen úgy hogy kb jobbra meg balra is kb ugyanannyi hely van még :)
 
 
 
 

KODAL

ápr. 01., 22:13
Jó újra látni ezt a brancsot. :D
 
 
 
 

HeNtEs

ápr. 01., 22:09
Like, Szoke. :)
 
 
 
 

Szoke

ápr. 01., 22:08
Üdv :)

Ha gondoljátok és van rá jelentkező akkor az ICL rendezvénye is várja új hírezőiteket.
 
 
 
 
noavatar

Dave

ápr. 01., 22:05
cső babi néni :D
 
 
 
 

HeNtEs

ápr. 01., 21:53
Hát helló mindenki :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5834
 
2044
 
 
 
kép 896
 
1557
 
 
kép 2588
 
2211
 
 
 
kép 345
 
1750
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu