Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2013. május 03. 13 hozzászólás
 

Olyan gyorsan közeledik a nyár, mintha muszáj lenne neki… Nem mintha nem lenne muszáj! Egy újabb hónap telt el, ami sok szempontból rosszat jelent, hiszen a középiskolás ballagások után jönnek az írásbeli érettségik, míg az egyetemen május közepétől startol a vizsgaidőszak. Ám félre ezekkel, hiszen itt van a legfrissebb ranglista, méghozzá az áprilisi!

Csak úgy telnek a napok, a hetek, a hónapok, lassan már a 2013-as év derekán járunk. A Counter-Strike: Global Offensive scene pedig ezzel együtt egyre jobban bontogatja szárnyait, egyre több csapat kerül elő gyakorlatilag a semmiből, új arcokat ismerhetünk meg a régiek mellett, valamint már nemzetközi porondon is vannak eredményeink – persze csak az online világot tekintve.

Az online harctér adta az alapot a CS2HU árpilis top10-éhez is, hiszen a tavasz második hónapján (amikor tényleg eljött a tavasz) nem volt hazai LAN, és a nemzetközi versenyeken sem volt még magyar érdekeltség. Olyan megmérettetések, mint például az ESL HunCup #1 két egyestés versenye, a hónap végén induló ESL ICL kvalifikáció, a Go4CSGO, az ESL Amateur Series valamint a különféle ladderek alapján jöttek össze az áprilisi ranglista teljesítménypontjai. Persze ezeken kívül is voltak még online bajnokságok, ahol hazánk csapatai megmérettették magukat és ezek alapján pontokat kaptak, vagy éppen veszítettek az eredmények függvényében.

A szavazatokat az előző havi top10-es csapatokon kívül természetesen a CS2HU stábja szolgáltatta, akik közül most M1LLR, sultankah, és egy új tag, a WiLD CSGO csapatának játékosa, flash adta le saját kis top10-ét rajtam kívül, plusz az ESL magyar szekciójának másik "frontembere", 3r3tn3k is ki lett faggatva a top10-et tekintve - így jött még a teljessítménypontok mellé összesen 825 egység.

Térjünk is rá a lényegre, a helyezésekre. Az első két helyen, azaz a dobogó két legfelső fokán nem történt változás márciushoz képest, csak annyi, hogy az átalakításon keresztülmenő Hungary ancients csapata elvesztette óriási előnyét a Hungary volgare-ral szemben – a majd’ háromszoros „fór” mindösszesen 9 és fél pontra csökkent. A dobogó legalsó fokát még mindig a Hungary neverQuit birtokolja, akik korábbi pontjaikhoz még hozzá tudtak dobni kicsivel több, mint 200-at. Nem kis teljesítmény ez, amit jórészt az ESL versenyszervező portál keretein belüli szereplésüknek köszönhetnek. Az Hungary iNcentive-nek sikerült előrelépnie egy helyet, ezzel a dobogó közvetlen közelében tudhatja magát az ICL-en majdnem nagy pofonba belefutó együttes. Láthatunk új csapatokat is az áprilisi top10-ben, közülük az egyik a Hungary WiLD MultiGaming, akik egyből az 5. helyen bukkantak fel.

A továbbiakban beszéljen helyettem a táblázat! Mit gondoltok, reális ez a top10 az erőviszonyokat tekintve, vagy van, akit előrébb/hátrébb vártatok? Esetleg van, aki nem került be, de mindenképpen ott kéne lennie?

1 Hungary ancients boE, cmn, Deep, kHRIS, V1CE 638,5
2 Hungary volgare FoDa, gabesson, huss, niuk, spinner 629
3 Hungary neverQuit gbk^, KARCSI, n3R0, SpeeDy, stricken 488
4 Hungary iNcentive Chris, dikioneR, HsP[A], MIKO, PDZ, West 1 292
5 Hungary WiLD MultiGaming flash, plum, ReSeT, superman, twist 235
6 Hungary Begrip Gaming Devo, K4THooo, kilinho, rAndo, Rotschild 212
7 Hungary eMotion.RaidCall dwayne, neware, reactioN, rnx, TRuve
166
8 Hungary Hard2Believe BIGTOMI, DARVEX, InZert, jason, Skorpio 152
9 Hungary ZSAKKRUMPLI

blankman, KuszTiii, PLAZMA, shodli, vapour

2 86
10 Hungary haxxitas APACS, ASSA, BladE, daeroN, M0kii, zeeN 2 84

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 11 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
Szoke  Ennyi idő elteltével nincs előny vagy hátrány csupán gyakorlás kérdése azoknál akik már a kezdetektől váltottak, legyen az 1.6 os vagy css es csapat.


Arra a kérdésre pedig hogy mi lesz itt ha sok 1.6 os csapat váltani fog egyszerű... semmi mert jó részük nem fog váltani, egy másik részük már váltott, és akik eddig nem tették meg azok bizony le lesznek maradva bárkihez mérten is.

 

blind

máj. 04., 13:28
nah az agytröszt...
 
 
 
 

Szoke

máj. 04., 10:17
Ennyi idő elteltével nincs előny vagy hátrány csupán gyakorlás kérdése azoknál akik már a kezdetektől váltottak, legyen az 1.6 os vagy css es csapat.


Arra a kérdésre pedig hogy mi lesz itt ha sok 1.6 os csapat váltani fog egyszerű... semmi mert jó részük nem fog váltani, egy másik részük már váltott, és akik eddig nem tették meg azok bizony le lesznek maradva bárkihez mérten is.

 
 
 
 
alexrad  Látszik milyen kevés 1.6-os csapat jött át, hogy az incentive még mindig dobogó közelébe van... ...persze gondolom ezek netes eredmények...
 

dennis

máj. 04., 00:45
Najo de azért ezt neked nem kéne, föleg ugy hogy te 1.6ban is elég gyenge voltal.

Annyiban igazad lehet, hogy az 1.6os csapatok joval erösebbek a Sourceos csapatoknal. kivancsi leszek mi lesz ha az 1.6os csapatok is gözerövel elkezdenek gozni.

 
 
 
 

P4TR1K

máj. 04., 00:13
amúgy srácok az 1.6-ba volt teamwork-ről lehet tudni valamit? Csak mert 2-en itt vannak nevezve cs:go-ba, de a maradék 3 taggal mi a helyez? Elkezdik ők is nyomatni rendesen a go-t? 
 
 
 
 
HsP[A]  anyád h van?
 

SancheZsnz

máj. 03., 18:33
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1# nyilvan net csapat ...:D:DD
 
 
 
 
noavatar
alexrad  Látszik milyen kevés 1.6-os csapat jött át, hogy az incentive még mindig dobogó közelébe van... ...persze gondolom ezek netes eredmények...
 

blind

máj. 03., 17:00
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 
p*ityokA.!  flameháborúúúúttttttttttttttttttttttttttt
 

TRuve

máj. 03., 16:59
ÉNIS ÉNIS
 
 
 
 

kilinho

máj. 03., 15:30
:DDD
 
 
 
 
noavatar
HsP[A]  anyád h van?
 

p*ityokA.!

máj. 03., 15:27
flameháborúúúúttttttttttttttttttttttttttt
 
 
 
 
noavatar
alexrad  Látszik milyen kevés 1.6-os csapat jött át, hogy az incentive még mindig dobogó közelébe van... ...persze gondolom ezek netes eredmények...
 

HsP[A]

máj. 03., 15:26
anyád h van?
 
 
 
 
noavatar

alexrad

máj. 03., 15:12
Látszik milyen kevés 1.6-os csapat jött át, hogy az incentive még mindig dobogó közelébe van... ...persze gondolom ezek netes eredmények...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1328
 
1395
 
 
 
kép 4482
 
2917
 
 
kép 4857
 
2373
 
 
 
kép 1295
 
1471
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu