Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2013. július 07. 8 hozzászólás
 

A megszokottakkal ellentétben most egy kicsit megkésve érkezik az aktuális CS2HU Top10-es lista, ami igazából nem is az, amit a cím mutat – jobban mondva egy adat nem stimmel, és nem is fog stimmelni a közeljövőben sem. Reformon esett át a ranglistánk, a cikkre kattintva pedig mindenre fény derül!

Még februárban indítottuk útjára a havi rendszerességgel megjelenő CS2HU Top10 rovatunkat, amely tehát az elmúlt 4 kiadás során 10 csapattal jelent meg az oldal hasábjain. Kicsit emeljük a tétet, illetve szeretnénk ösztönözni a hazai játékosokat, csapatokat, azaz a közösséget arra, hogy küzdjenek, harcoljanak, induljanak minden olyan versenyen, melyen tehetik, ezzel pontokat gyűjtve és a saját kezükbe tartva az immáron 5 főre fogyatkozó top10-ben való szereplésüket.

Tehát a top10 elnevezést át fogja venni a top5, így a mezőny is feleződik és a bekerülés sem lesz olyan egyszerű. Főleg úgy nem, hogy a mixek szereplését levesszük a palettáról, csak és kizárólag a csapatokat szeretnénk díjazni – ezzel remélhetőleg plusz lökést adva 1-1 esetleg kisebb alakulatnak, akik eddig nem jutottak túl sok szerephez, de megérdemlik azt, hogy a figyelem őket se kerülje el.

Bár a legtöbb megkeresettől most is top10-et kértünk, a résztvevők közül azokat a felállásokat utólag kihúztuk, akik gyakorlatilag semmilyen formában nem fognak részt venni a jövőben a hazai versenyeken, és a kör azokra a csapatokra (kimondottan csapatokra) szűkült, akik már egy ideje együtt próbálják megvalósítani célkitűzéseiket.

Ennyit az újításokról, a változásokról, jöjjenek a tények. A júniusi hónapban újfent az ESL-es versenyeken gyűjtötték a legtöbb pontot az érintett együttesek, így a HunCup és a Go4CSGO sorozatokon a jövőben is érdemes lesz indulni. Ezen felül nyomott a latban a KGB CM Storm külföldi offline rendezvény, ahol bár csak egy magyar résztvevő volt, és nem is tudtak saját elvárásaiknak megfelelően szerepelni, ám azon felül, hogy úgy véljük, hogy leszereplésről semmiképpen sem beszélhetünk, díjaznunk kellett a csapat ilyen szintű aktivitását és természetesen a szereplését is. Volt egy ICL-ünk is, amely 2 csapattal került megrendezésre, de nem büntethetjük azzal a két résztvevőt, hogy nem vesszük figyelembe a szereplésüket, inkább azzal adunk egy kibernetikus pofont a többi csapatnak, akik nem vettek részt a váci LAN-on, hogy ha súlyozva is, de kiosztjuk a megérdemelt pontokat a két gárdának.

Ezek voltak a teljesítménypontok, amik mellé a szokásoknak megfelelően hozzácsapódtak az előző havi top10 résztvevőinek szavazatai, valamint az újfent 5 főből álló CS2HU-s illetve felkért szavazók voksai is. Minden csapatból felkerestünk 1-1 tagot, akik saját meglátásuk szerint állíthatták össze a top10-üket (sajnos 1 csapatból nem sikerült elérnünk a kiszemelt személy, tőlük ezúton is elnézést kérünk), így az első helyezett 10, a második 9 és így tovább pontot kapott – volna, hiszen az 5-ösre szűkítésnek „köszönhetően” ezen is változtattunk, így a második helyezett már csak 8, míg a harmadik 6, a negyedik 4, az ötödik pedig csak 2 pontot kapott az adott szavazatok után. A CS2HU-tól újfent M1LLR, neware, sultankah, és jómagam tettük le a voksainkat, a mostani vendégszavazónk pedig az ICL CSGO versenyszámának főadminja, Szoke volt.

Az előző hónaphoz képest a ranglistában fellelhető sorrendet tekintve is történt változás – ahogy azt már megszokhattuk. Májusban a Hungary neverQuit csapata szerepelt a legjobban, ők voltak a legaktívabbak, és bizony az aktivitásuk mértéke egyenesen arányos volt a jó szerepléssel – ellentétben a júniussal. A nyár első havában nem volt túl aktív a versenyek tekintetében az nQ, és a szereplés sem sikerült nekik olyan jól, mint előtte, így aztán az első helyről le kellett mondaniuk. Sőt, még a dobogó sem lett az övék, hiszen amellett, hogy a Hungary WiLD.CM Storm először állhatott a dobogó legfelső fokára, a Hungary volgare-nak is sikerült egy lépcsőfokkal feljebb lépnie, valamint a Hungary haxxitas-nak is sikerült elfoglalni egy előkelő helyezést, ők ugyanis a dobogó legalsó fokára állhatnak fel a CS2HU júniusi top5-ében. Egy néhány hónapja nem látott név is felbukkant júniusban, a Hungary KnockOutStars egyből a 4. helyre jött be, tehát a nagy visszaesés most a neverQuit nevéhez fűződik, akik így csak az 5. helyet tudták megkaparintani.

Érdemes azért még megemlíteni a Hungary Vicious Ducks csapatát, akiknek bár jókora lemaradásuk van az élmezőnyhöz képest, azért sikerült 69 pontot összeszedniük, míg a Hungary Here2Stay.eu is begyűjtött 58,5 pontot. A mixekről most ne ejtsünk szót, hiszen bár számtalan van belőlük a magyar közösségben, a fent leírtak szerint szeretnénk a magyar csapatokra fókuszálni.

Jöjjön tehát a lényeg, a CS2HU júniusi top5 így fest:

1. place Hungary WiLD.CM Storm alexrad, flash, hal, kHRIS, V1CE 3 598
2. place Hungary volgare FoDa, gabesson, NOFEAR, twist, ZEN 1 440
3. place Hungary haxxitas ASSA, BladE, daeroN, M0ki, zeeN 3 264
4 Hungary KnockOutStars bodito, DMB., KARCSI, masteradi, PLAZMA 235
5 Hungary neverQuit gbk^, N3R0, neware, SpeeDy, stricken 4 153

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
FAFlaren  WiLD miért első?Mert lementek kirándulni lanra?
 

n0Rb1

júl. 09., 21:38
=(B30+3*B31+I34)*I43+(B30+B31+I34)*I43+(B39+2*B40+B46)*I42+(E30+E31+E32+I34)*I51 ezért, plusz a 14 megkérdezettből 10 őket rakta az első helyre, tehát ők gyűjtötték a legtöbb pontot teljesítményük és a szavazatok alapján is.
 
 
 
 
noavatar

FAFlaren

júl. 09., 20:53
WiLD miért első?Mert lementek kirándulni lanra?
 
 
 
 
n0Rb1  Nem véletlenül gyűjtöttek 440 pontot, tehát biztos lehetsz benne, hogy szerepelnek itt-ott - főleg Go4CSGO versenyeken NO SEASON PLS név alatt.
 

CSUTEEE

júl. 09., 00:18
Jó mondom nem kötekedésnek írtam, de tényleg nem láttam.. sry... ÉN vagyoka  tudatlan :(
 
 
 
 
CSUTEEE  Én nem akarok kötekedni, de én a volgaret mióta ezzel játszok esküszöm nem láttams ehol szerepelni....
 

n0Rb1

júl. 08., 20:44
Nem véletlenül gyűjtöttek 440 pontot, tehát biztos lehetsz benne, hogy szerepelnek itt-ott - főleg Go4CSGO versenyeken NO SEASON PLS név alatt.
 
 
 
 

CSUTEEE

júl. 08., 00:45
Én nem akarok kötekedni, de én a volgaret mióta ezzel játszok esküszöm nem láttams ehol szerepelni....
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5718
 
1781
 
 
 
kép 4535
 
1452
 
 
kép 3345
 
1431
 
 
 
kép 852
 
1557
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu