Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. július 24. 0 hozzászólás
 

A mai napon a szerverk között történő járkálásom közepette érdekes névre lettem figyelmes. Ez a név pedig DABEBU~Moken-é volt. Ugyebár ez nem lenne nagy dolog 1.6os körökben, de ez a server a Smalla

A mai napon a szerverk között történő járkálásom közepette érdekes névre lettem figyelmes. Ez a név pedig DABEBU~Moken-é volt. Ugyebár ez nem lenne nagy dolog 1.6os körökben, de ez a server a Smalla volt ami egy köztudottan sources public szerver. Miután lejött a szerverről rögtön megis kérdeztem jónéhány témáról, amit a kibővített részben olvashattok el!

Kellemes olvasgatást kívánunk! DABEBU~Moken interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Chili


CS2HU|Chili: Hello kedves Moken! Hogy telik a nyarad?
dabebu`Moken^: Hali! Csak a szokásos, buli, strand, CS :)

CS2HU|Chili: Nem hinném, hogy sokan lennének akik téged nem ismernek, de azért megkérnélek mutatkozz be a kedves olvasóknak! :)
dabebu`Moken^: 18 éves , frissen érettségizett debreceni srác vagyok, a CS-vel körülbelül 3 éve ismerkedtem meg.

CS2HU|Chili: A ti csapatotok elég nagy port kavar az 1.6os scenen belül az alakulásával és az, azóta történő változásaival. Most Mi a jelenlegi LineUpotok?
dabebu`Moken^: A jelenlegi lu: AvataR, dsT, Moken, spL és Sonic. Remélhetőleg sokáig így is marad mostmár :)

CS2HU|Chili: Ahogy kavarogtam a szerverek között, meglepődve láttam a te neved is a playerlistben. Ez csak amolyan funolás szintjén megy nálad, vagy neked és társaidnak komolyabb terveid is vannak a játéknak ezzel a részével?
dabebu`Moken^: Annyira megtetszett, hogy mostanában nagyon sok időt töltök vele, de sajnos ezzel jelenleg egyedül vagyok a csapatból. GPS-ig viszont minden erőnkkel az 1.6-ra koncentrálunk.

CS2HU|Chili: Ahogy én tudom GPS6-on a győzelem a célotok. Nem gondoljátok hogy a ti átállásotok fogja elindítani a lavinát a source és az 1.6 között?
dabebu`Moken^: Mindent meg fogunk tenni GPS-en a jó eredményért meglátjuk, hogyan alakul majd. Én úgy tudom, hogy az xDk is tervezi az átállást, és akármi is lesz GPS6-on még mindig ők a legbefolyásosabb magyar klán, így hát inkább az ő döntésüktől függ több.

CS2HU|Chili: Eddig csak önszorgalom szintjén megy a source nálad vagy már a többiek is próbálgatják? Esetleg mértétek már össze más csapatokkal az erőtöket?
dabebu`Moken^: Eddig csak én töltöttem el komolyabb időt a játékkal, a többieket még bizonyos okok (főleg technikai) visszatartják. Én úgy érzem nekem egész könnyen sikerült "átállnom", és remélem a többieknek is ilyen könnyen fog menni

CS2HU|Chili: Mit gondolsz? GPS6 után elég időtök lesz egy versenyképes source csapattá kovácsolódni? Szerinted nem lesz hátrányotok az xdk-val szemben, hogy "új" klán vagytok. Az új játék sok meglepetést tartogathat még számotokra is. :)
dabebu`Moken^: Fiatal és tehetséges játékosok a csapattársaim. CS mellett mindig űztek valami más játékot mindannyian (egyesek komolyabb szinten is) úgyhogy nem félek attól, hogy nem lesz elég az idő.Én részt vettem a GLT ligán az Eternity csapatával, és úgy érzem nem olyan erős a mezőny, hogy ne tudnánk behozni a lemaradást Úgy gondolom, hogy az Ancients klán az akik nagyon elszakadtak, velük már nem biztos, hogy fel tudjuk majd venni a versenyt.

CS2HU|Chili: Mit gondolsz/gondoltok a jelenlegi sceneről? Az ancients, 1.6szkill? vagy a hunted Angels már összeszokott csapatok hozzátok képest. Ez WCG qvalin nagy hátrány lehet számotokra. Ettől még marad a célotok a kijutás Szingapúrba?
dabebu`Moken^: Ha nem a kijutás lenne a célunk akkor valószínűleg el se mennénk a qualira :P Az 1.6szkill? és a hA ellen is volt szerencsém játszani, jó csapatok, de ha minden jól megy akkor képesek leszünk beérni őket. Persze rengeteg függ a GPS-en elért helyezéstől, mert ott minden terv borulhat. Mint ancients-t már említettem, szerintem ők egy szinttel feljebb játszanak mint a többi csapat, nem tudom ellenük mire leszünk képesek.

CS2HU|Chili: Az 1.6hoz képest szinte egy teljesen más játék a source. Például nem lehet falon átlőni és még sajnos elég bugos is az 1.6hoz képest. Neked mely változások voltak a legmeglepőbbek?
dabebu`Moken^: Ami engem igazán meglepett az az első flash volt, amit kaptam, hirtelen felgyorsult az anyagcserém :DD Szerintem annyira nagy különbség azért nincs, aki 1.6-ban jól lőtt az CS:S-ben is jól fog. Nekem még szimpatikusabb is volt a Source abból a szempontból, hogy ténylegesen beadta azt amit be kellett. Semmi olyat nem tudok mondani, amit ne lehetne megszokni pár óra játék után. Bár taktikailag vannak változások: pl. egyes pályákon új helyek, füst is kicsit más lett.

CS2HU|Chili::D Hát igen, nem jó dolog háttal vakulni, ha az embernek nincs is ott szeme! A sok kérdés csakúgy kavarog bennem! :) A WCG-hez visszatérve, ha sikerülne nyernetek és kijutnátok. Nem félnétek a nagy nyomástól.. Igaz mind LANoztatok már nem új téma számotokra... De ekkora versenyen még nem nagyon vettek részt tagjaitok ha jól tudom.
dabebu`Moken^: spL részt vett a 2003-as ESWC-n, de valóban ennyi az összes eféle tapasztalatunk :) Lenne rajtunk nyomás persze, de úgy gondolom, ha valamit el akarunk érni akkor ezt félre kell tenni, és csak a játékra koncentrálni, és megtenni mindent ami telik tőlünk. De nagyon korai még erről beszélni, hiszen 2 lan választ el minket ettől.

CS2HU|Chili: 2 nagyon nehéz LAN :) Mivel fogytán van a műsoridőnk, ezért rátérnék az utolsó kérdés csoportra! :) Neked melyik jön be jobban az 1.6 vagy a Source? Te mikorra tennéd a scene "teljes" áttérését?
dabebu`Moken^: Az 1.6 nagyon hozzám nőtt, rengeteg időt töltöttem a játékkal és talán kicsit bele is fáradtam mostanra. A source-hoz úgy álltam hozzá mint a többi 1.6 játékos, fanyalogtam, mindenkitől csak rosszat hallottam róla. Ehhez képest hihetetlenül meglepett, nagyon élveztem minden vele töltött percet eddig. Lehet, hogy csak azért mert már vágytam valami frissre, de szerintem még nagyon sokáig nem fogom megunni. Azt viszont szeretném kihangsúlyozni, hogy igaz áttérünk CS:S-re a WCG időtartamára, de ha későbbiekben még lesznek 1.6 lanok (ami sokban függ a ma esti CPL World Tour 2 hivatalos játékának bejelentésétől) akkor nagy valószínűséggel visszatérünk..

CS2HU|Chili: Köszönöm szépen az olvasók és jómagam nevében hogy válaszoltál a kérdéseimre, remélem sok sikert fogtok elérni mind rövid mint hosszú távon LANokon és netes dabebu`Moken^: ligákbn is. Kívánsz valamit üzenni aa nagy VILÁGnak?
Köszönöm a lehetőséget és a jókívánságokat, reméljük így lesz :) Szeretném megköszönni a csapat nevében is Shiffty-nek a támogatását, nagyon sokat segít nekünk!

CS2HU|Chili: Még1szer kösz szia! :)
dabebu`Moken^: pá

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 837
 
1634
 
 
 
kép 5671
 
2050
 
 
kép 1684
 
1573
 
 
 
kép 3786
 
1308
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu