Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. július 01. 0 hozzászólás
 

Sokan hiányolják a napi hírözönöket, ennek egyszerű oka van a nyár kezdetével megkezdődött az uborkaszezon is, vagyis mindenki pihen. Ez persze csak részben igaz, hiszen Európa és világszerte bizony van mire figyelni

Sokan hiányolják a napi hírözönöket, ennek egyszerű oka van a nyár kezdetével megkezdődött az uborkaszezon is, vagyis mindenki pihen. Ez persze csak részben igaz, hiszen Európa és világszerte bizony van mire figyelni júliustól szeptemberig, de hogy milyen események is kerülnek, megrendezésre lássuk:

SLAP.dk #15
Július 3-6
Dánia, Herning
A nyár gyakorlatilag ezzel a LAN-al kezdődik, ami már sokadik alkalommal várja Európa minden tájáról a csapatokat. A Counter-Strike: Source mellett lesz 1.6 és COD4 is. Azoknak, akik edig csak nézelődni akarnak a játék mellett számos egyéb szórakozási lehetőséget is kínálnak a szervezők.

ESL LAN Relegation
Július 4-6
Németország, Teltow, Electronic Sport Center
Az ESL Pro Series LAn sorozatának következő állomása, ahol azok szállhatnak ismét versenybe, akik a nemrég Köln-ben megrendezett LAN-on nem tudtak érdemi helyezést elérni. A tét nem kisebb, mint a 13. EPS szezonra való bekerülés, tehát lesz miért küzdeni.

CGS Los Angeles
Július 14-28
USA, Los Angeles
A világ első globális ligája, amit talán senkinek nem is kell bemutatni itthon sem. A föld minden tájáról érkeznek a franchise játékosok és csapataik, hogy a végső küzdelemben összemérjék tudásukat, ahol a tét már több mint 500 000 dollár lesz.


The eXperience
Július 24- augusztus 2
Dánia, Rotskilde
Egy több mint egy hetes esport rendezvény 50 high-end PC-vel több mint 750 játékossal 20 különböző országból, akik mind a több mint 45 000 Eurós összedíjazásért érkeznek, igen ez már LAN! A résztvevők a Counter-Strike: Source versenyszám mellett COD4-et és FIFA 2008-at is fognak játszani , és a helyszínről a SourceTV-n túl ha minden igaz Live stream is lesz.

Assembly Summer 2008

Július 31- augusztus 3
Finnország, Helsinki
A finn fővárosban megrendezésre kerülő torna nem csak magától a játéktól fog népszerű lenni, hanem attól a 4 napos party sorozattól, ami közben még várja a több mint 5000 érdeklődőt. A koncerteken túl különböző versenyek és szórakozási lehetőségek is várják az ide látogatókat, azonban aki otthon marad, annak sem kell búsulnia, hiszen az AssemblyTV-n mindent megnézhet.

i34
Augusztus 8-11
Nagy-Britannia, Stoneleigh Park
A már már tradicionálisnak nevezhető i LAN sorozatot talán senkinek nem kell bemutatni, az Anglia és Európa legnagyob csapataival sorra megrendezésre kerülő LAN már-már etalonnak számít. A mostani megmérettetéssel sem lesz ez másképp a 12 000 Eurós összdíjazású igen kecsegtető de a Source mellett ezúttal a Battlefield 2 és a COD4 is szerepet kap, illetve WCG 2008-as selejtezője is.

Games Convention
Augusztus 20-24
Németország, Leipztig
Alapvetően a hardver kiállításra kihegyezett eseményen, minden évben tartanak egy LAN-t is , hogy az emberek lássák mire is kell az a rengeteg drága hardver. Ez most sem lesz másképp és az ENC final mellett helyet kap egy iFNG torna is, ami amolyan EPS selejtező lesz ismét. A számítógépes játékok mellett különböző sportokkal és szórakozási lehetőségekkel is várnak minden érdeklődőt a szervezők.

BECUP 2008
Magyarország, Budapest
Augusztus 22-24
A tavaly első alkalommal megrendezésre került LAN után jön a második felvonás a már jól megszokott sportcsarnokban. A múlt évtől eltérően a CSS és az 1.6 mellett helyet kap a COD4 is. A szervezők rengeteg újdonsággal és meglepetéssel készülnek, tehát biztosan érdemes lesz kilátogatni a rendezvényre.

PC Gamer ShowDown
Szeptember 27-28
Nagy-Britannia, Stoneleigh Park
Több mint 500 játékost várnak Európa de főleg Anglia minden tájáról a szervezők, hogy összemérjék tudásukat a Source-on kívül TF2-ben, WiC-ben s CoD4-ben is. A tornára egy júliustól augusztusig tartó online selejtezőn lehet majd bekerülni és később a LAN során megküzdeni a több mint 12 500 Eurós díjazásért.

 


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3304
 
2835
 
 
 
kép 3542
 
1515
 
 
kép 1509
 
1690
 
 
 
kép 21
 
1662
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu