Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. március 28. 0 hozzászólás
 

„Frag a professzionális videojátékok igaz története. A világon szinte mindenki kipróbált már valamilyen videojátékot, azonban néhányan a megélhetésükért játszanak. A Frag betekintést enged a játékosok kőkemény

„Frag a professzionális videojátékok igaz története. A világon szinte mindenki kipróbált már valamilyen videojátékot, azonban néhányan a megélhetésükért játszanak.

A Frag betekintést enged a játékosok kőkemény erőfeszítéseire, miközben megpróbálnak betörni és sikereket elérni a profik között. Fiatalok, olyan fontos döntések elé kerülnek, melyek rányomják bélyegüket egész hátralévő életükre. A játékok felszíne alatt ott rejlik a sebezhetőség, a korrupció, a pénz, a partik, a drogok és a halál is.

Kiégtek, bemocskolták és elhagyaták őket, a legtöbb játékos soha nem jut fel a csúcsra, azonban mint minden sport esetében, találhatunk hősöket. A Frag lerántja a leplet a világ legnagyobb sport bizniszéről, egy olyan világról, melyről semmi sem tudsz."

Korrupció, drogok, pénz és halál? Április elsején bemutatkozik a Frag című dokumentumfilm, az előzetes alapján remélem mindenki beazonosította, milyen témát dolgoz fel a film. Nevezzük ahogy akarjuk, versenyszerű sportok, professzionális videojátékok vagy eSport, a Cohen Productions filmje, minden idők egyik legnagyobb alkotása címért száll harcba. Megjelenéséig nem tudjuk eldönteni, vajon Judd Saul producer az elmúlt évek anyagából mit rakott össze. Silány minőségre nem lehet majd panaszunk, a producer munkáját olyan nevek segítették, mint Fatal1ty, Angel Munoz vagy éppen Lost-Cauze.

„Jelen pillanatban kontrolállhatatlan iparág. Számos olyan sráccal találkozhatsz, akik be szeretnének kerülni a legnagyobbak közé, neked pedig nagynevű szponzoraid és jó kapcsolataid vannak, előnyt kovácsolsz ezekből a srácokból. Legtöbbjüknek nincsen ügyvédje, hogy segítsen nekik kiigazodni ebben a világban. Tisztára, mint a vadnyugaton - mondta el Judd Saul.

A film kifejezetten az amerikai elektronikus életre állt rá, ez látszik is a filmben helyet kapó sztárokból, bár ezt a kifejezést nem szívesen akasztanám rá mindegyikőjükre, a film eredetileg kifejezetten CPL berkekben indult útjára, onnan nőtte ki magát. Mint említettük április elsején debütál a Frag a Texas-ban megrendezett AFI Nemzetközi Film Fesztiválon , azt kell mondjuk már megkapta az első kitüntetését az alkotás: több mint 1600 filmet neveztek be a fesztiválra, ebből hozzávetőlegesen 230 regisztrációt hagytak jóvá a szervezők. Ez már jelent valamit, és nem a kapcsolatok, valamint szponzorok nagyságát.

A hivatalos oldalára hamarosan kidobják a film előzetesét, addig is rendelkezésünkre áll egy szép sajtóanyag és a filmben szereplők névsora.

Hivatalos oldal

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


A filmben szereplők névsora:
Kim Rom, Alex Conroy, Tom Mustaine, Rod "Slasher" Breslau, Mike Sepso, Angel Munoz, Morgan "Roulette" Romine, Amy "Valkyrie" Brady, Walter Day, John Romero, Troy "Taskmaster" Sutherland, Billy Mitchell, Lewis Wilson, Randy Pitchford, Lee Chen, Kimberly Vizurraga, Sassan Dibadj, Michal "Carmac" Blicharz, Jarod "Streetrunner" Reisin, Paul "CZM" Nelson, Livia "Liefje" Teernstra, Alyson "Calyber" Craghead, Johnathan "Fatal1ty" Wendel, Griffin "shaGuar" Benger, Ivo "Forever" Lindhout, Daniel "Sephi" Serna, Trevor "Midway" Schmidt, Alessandro "Stermy" Avallone, Serhat Bekdemir, Therese "Trito" Andersson, Jamie "Missy" Pereyda, Rafik "LoSt-CaUzE" Bryant, Harold Bryant, Sam Mathews, Jason Lake, Amber "PMS Athena Twin" Dalton, Caitlin "PMS V3nus" Buckshaw, Elizabeth Standridge, Alyssa Chapman, Magnus "Fojji" Olsson, Jarett Cale, David Garpenstahl, Marcus Henderson, Gene Simmons, Dawn Wells, Daniel "Carnage" Sturdivan, Chris Moncivalles, Marcus "DJWheat" Graham.

 

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2667
 
2316
 
 
 
kép 4421
 
6253
 
 
kép 1193
 
1461
 
 
 
kép 5640
 
2115
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu