Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. szeptember 04. 0 hozzászólás
 

A Tek-9 kupa 128 betölthető helye jócskán megfogyatkozott mivel a tegnapi adatok szerint 95 hely már betelt. A kupáról már korábban is esett szó a counter-strike2.hu hasábjain belül, ezt a cikket itt



A Tek-9 kupa 128 betölthető helye jócskán megfogyatkozott mivel a tegnapi adatok szerint 95 hely már betelt. A kupáról már korábban is esett szó a counter-strike2.hu hasábjain belül, ezt a cikket itt találhatjátok. Visszatérve a regisztrálható helyekhez, mára már valószínűleg több mint 100 hely telt be. Most következzen öt csapat, akik az alapján lettek kiemelve, hogy az elmúlt néhány hétben milyen sikereket értek el. Ez az öt csapat a Junk52, a riZe Gaming, a Team Zboard, a dtekt.eSport és végül de nem utolsósorban a Recon Syndicates.
Az öt csapat
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: b4zs0w1cZ!


Junk52
A jelenlegi európai ClanBase első, akiket ALIAS néven is ismerhetünk. A teljes mértékben finn csapat bizonyítni szeretne magának és a Junk52 szervezetének valamit Európának egyaránt.

riZe Gaming
Hivatalosan a legjobb brit Counter-Strike: Source csapat egy biztos hátérrel mögöttük, nagy valószínűséggel előkelő helyen fog végezni ezen a megmérettetésen. A játékosok származásukat tekintve Dániából és Svédországból származik, ebben a csapatban játszik többek között El-Moro és Haz. Habár a csapat nem ugyanaz, mint amit a 2005-ös nyári CPL-en láthattunk, de mivel nagyon egységesek és elképesztően nehéz lesz rajtuk felülemelkedni. A csapatot az első 4-be várják az erősségük és tudásuk alapján.

Team Zboard
A legújabb British i25 nyertesek, ez volt a harmadik esemény az iSeries-ben amit a Zborad-os srácok megnyertek. Minden egyes versenyen más néven játszottak, kemény meccseket vívtak a legerősebb brit klánokkal. A csapat meg szeretné mutatni néhány ellenfelének az általuk teljesen felújított taktikákat. Nagy valószínűséggel bejutnak a legjobb 32-be az egyenes kieséses szakasz után, hacsak nem kapnak egy nehéz ellenfeleket az első körökben.

dtekt.eSports
Hivatalosan nevükön Children of Crueltym egy Finn és Norvég játékosokból álló csapat, akik bizonyítani akarnak maguknak a tek9 kupában, és mellesleg ez lesz az első online bajnokságuk a dtekt.eSport neve alatt. Jó lesz figyelemmel követni őket, mivel meg szeretnék mutatni Európának hogy ők egy olyan csapat akikre figyelni kell és számolni kell velük. Várhatóan a benne lesznek a legjobb 32-ben.

Recon Syndicates
Igen érdekes döntés volt egy CAL Invite csapatnak beneveznie egy európai kupára. Ez azt jelenti számukra, hogy meg kell küzdeniük a magas ping-el miközben Európa legerősebb klánjaival játszanak. Úgy tűnik, hogy a CAL Invite-os csapat nehéz perceket fog szerezni egyes európai csapatoknak a CAL-Invite tapasztalatuknak köszönhetően.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1612
 
1766
 
 
 
kép 4105
 
1462
 
 
kép 5727
 
1751
 
 
 
kép 2817
 
1510
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu