Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. július 13. 0 hozzászólás
 

Láthatjátok, nem lopjuk mi a napot, inkább dolgozunk értetek, ahogy teszem én is így elhoztam nektek az említett riport sorozat második, de egyáltalán nem befejező, részét. Éppen az interneten kutattam

Láthatjátok, nem lopjuk mi a napot, inkább dolgozunk értetek, ahogy teszem én is így elhoztam nektek az említett riport sorozat második, de egyáltalán nem befejező, részét.
Éppen az interneten kutattam női source klánok után több kevesebb sikerrel, mikor eszembe jutott, hogy régebbről ismerek én egy kedves hölgyet. A régi RtCW-s időkben láttam sokszor a nevét, így gyorsan fel is kerestem a megfelelő csatornákat és már meg is talátam. Annak ellenére, hogy régóta ismertem csak most beszéltünk először, de roppant kedves volt hozzám. Remélem számotokra is annyira szorakoztató lesz ez a kis interjú mint számomra volt az elkészítése. Íme az interjú ToxicGirl-el
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter:
Ittvagyunk ismét a studióban, ezúttal egy egyedülálló riport alannyal, ToxicGirl-el. Kérlek mondj pár szót magadról!

ToxicGirl
Hey! A nevem Klaudia Sroka, a játékos társadalom ToxicGirl-ként ismer. Az online játékok világába 2002 áprilisában csöppentem bele. Legtöbbet az RtCW (Return To Castle Wolfenstein) nevű játékkal foglalkoztam, de játszottam ET-t (Enemy Territory) valamint WoW-t (World of Warcraft). Legtöbben onnan ismernek hogy WTV (Wolf TV – ugyanazt a szerepet játsza, mint a HLTV a CS-nél csak ez a mod RtCW-hez van) admin vagyok mostmár közel 2 éve. Én voltam az egyik a két fő admin közül, akik a QuakeCon 2003 alatt a GameTelevision-t üzemeltették. Jelen pillanatban supervisor vagyok a Clanbase RtCW Nations Cup részlegénél valamint Admin a Clanbase RtCW Opencup sorozatban.


Riporter:
Igen, énis már régóta ismerlek a WTV-s közvetítések révén. Sokunk emlékszik még a közvetítéseitekre a „mindenható” Warwich (TSN Central – Gabriel Davis , mostani CPL-en is közvetített – a szerk.) társaságában.

ToxicGirl
Hogy pontosítsunk én nem vagyok közvetítő, mindössze a wolfTV-t kezeltem. Viszont sokszor volt alkalmam dolgozni WarWitch-el még a régi időkben mikor RtCW-t közvetített.


Riporter:
Nehéz lánynak lenni egy ilyen közösségben, ahol csak úgy hemzsegnek a fiúk ? Kedvesek veled vagy gorombák ?

ToxicGirl
Az attól függ. A múltban volt egy kényes szituáció aminek nem szabadott volna megtörténnie, de ezt egy olyan ember okozta aki nem is igazán ismert engem. Nagyon sok barátot szereztem a játékon keresztül, hogy ezek a negatív dolgok eltörpülnek úgyhogy nem is számítanak igazán.


Riporter:
Nehéz egy lánynak profi vagy elismert játékossá válni szerinted ? Ugyanazok az elvárások mint egy fiútól ? Miért nem lettél inkább játékos sempedig admin mivel mindannyian tudjuk mennyire elkötelezett vagy a játék iránt , mi volt a forduló pont ?

ToxicGirl
Én is úgy kezdtem mint mindenki más, játékosként. Sohasem az volt a célom hogy profi játékos legyek, én azt szerettem volna elérni, hogy jól érezzem magam miközbe játszom a barátaimmal. Elég sokat utazom, éltem Amerikában is 6 évig (iskolába járt oda – a szerk. ), de most végre itthon vagyok a szülőhazámban, Lengyelországban egy évig majd nyár után irány Hollandia ahova ösztöndíjasként megyek majd négy hónapra. Erre megy el a legtöbb időm. Azon kívül hogy játszom, szerettem volna tenni a közösségért. Minden azzal kezdődőtt hogy WTV admin lettem, majd folytatódott egy website-al, amit a RtCW és ET játékosoknak szántam. Nagyon emlékezetes esemény a „játékos életemben” a QuakeCon 2003 Dallasban. Találkozhattam végre az összes olyan játékossal / baráttal, akiket ismertem a föld minden tájáról, megerőssítve bennem tényt, amit már eddig is tudtam, hogy mennyire csodálatos ez a játékos közösség.


Riporter:
Tényként kezelendő, hogy a lányok több dologra képesek figyleni egyidőben míg a fiúk jobban parkolnak valamint a 3 dimenziós koordinációjuk is jobb, ami azt jelentheti, hogy biológiailag a fiúk rátermettebb fps játékosok. Mit gondolsz erről? A fiúk valóban előnyben vannak avagy képes egy lány is elérni a legmagasabb szintet ?

ToxicGirl
Hehe.. ha a parkolásról van szó, vitatkoznék kicsit. Én tökéletesen tudok parkolni az autómmal. :) Én úgy gondolom a lányoknak ugyanannyi esélye van elérni a top szintet mint a fiúknak. Az egész csak a kemény munkáról szól nomeg a célkitűzésről (bár ez az élet minden területére igaz). Úgy gondolom ebből mindig is vita lesz, de gondoljunk bele kicsit, legtöbbünk álnévvel játszik, amiből nem derül ki, hogy lányok vagyunk. Lehet, hogy számtalanszor „alázott be” lány anélkül, hogy halvány sejtelmed lett volna róla. *sejtelmes mosoly*


Riporter:
Nos igen a parkoláshoz vissztérve, mindig vannak kivételek. Nálunk van erre egy mondás miszerint „A kivétel erősíti a szabályt”. Akárhogyis, nagyon sok időt vesz igénybe, legalábbis vett igénybe az hogy RtCW meccseket közvetítettél valamint admin vagy/voltál. Klaudia, mint nő, mennyire szenvedte meg ezt a fajta elkötelezettséget?

ToxicGirl
Mindig is próbáltam figyleni az időbeosztásomra a játék, az egyetem, a család, a barátok és megannyi hobbi közt. Egyetértek abban, hogy nagyon sok időt emészt fel. Adminná kell válnod, ahhoz, hogy felfogd mennyi időt is vesz ez igénybe. A barátaim nem játszanak online játékokkal, ezért számukra kicsit shockolló volt hallani, hogy én viszont igen. Mostanra megszokták. Tudják, hogy része az életemnek, egy darab belőlem. Két idősebb bátyám van, mivel ők már elég kicsi koruk óta játszanak, én már ezzel nőttem fel, a Star Wars képregényekkel, a computer játékokkal és a LEGO-val sem csak szép kis házakat építgettem , hanem robotokat és autókat :) Igen még mindig emlékszem a Commodore-ra és az Amigára :)) Sebastian, az idősebbik bátyám volt úgyszintén, aki megmutatta az RtCW-t nekem. Ugyanúgy bánok az online barátaimmal, mint teszem azt a rendes barátaimmal a való életben. A játék nagy hatással van az életembre (több szinten is) és sohasem fogok bánkódni emiatt. Ugyanakkor elértem a kitűzött célokat a tanulás terén, a legjobbat próbálom kihozni magamból, hogy sikerüljön ösztöndíjhoz jutnom és utazhassak.


Riporter:
Tehát a legutolsó kérdés arról szólt miként érinti a virtuális világ a valós életed. Most ugorjunk gyorsan egy másik oldalához a kérdéskörnek, talán a legérdekesebb, de kétségkívül a legviccesebb részhez – a kommunikációhoz. Gondolom nagyon sok fiú akar veled beszélgetni , megismerni téged és többet megtudni rólad , bókolnak neked és így tovább. Hogy kezeled ezeket a dolgokat ? Szereted vagy átléped ? Előny íj módon barátot szerezni vagy sem ?

ToxicGirl
Hmmm… Sohasem származott előnyöm belőle. Én mindig magamat adom. A legtöbb üzenet, amit kapok a WTV-vel és a Clanbase-el kapcsolatos és így tovább. Én nyitott személyiség vagyok tehát úgygondolom egyszerű beszélgetni velem és sohasem bántam, hogy megismerhetek új embereket. Végeredményben, nemhiszem, hogy sokat számítana maga a tény, hogy lány vagyok. Talán először igen, ha valaki kíváncsi, de ennyi az egész. Volt pár vicces párbeszéd régebben.. várj, keresek neked egyet…

Eredetiben:
|HCC|SmurfPort7EcHo heard your a porn star cool..
ToxicGirl]NARF[: LOL
ToxicGirl]NARF[: nooooooooooooo
ToxicGirl]NARF[: who told you that?
|HCC|SmurfPort7EcHo: sorry them shits are trying to get me in trouble sorry

Magyarul:
HCC – Azt hallottam te egy pornó sztár vagy, király..
TG: LOL
TG: neeeeeeeeeem
TG: Ki mondta ezt neked?
HCC – elnézésed , azok a szemetek csak bajba akartak keverni engem


Riporter:
Azthiszem ez egy elég jól körüljártuk a témát. Ezekután bizonyára megnő a magyar híveidnek a száma, szóval ne légy meglepődve, ha néhány új arc megkeres mostanában. Szeretnél valamit mondani nekik és a magyar közösségnek?

ToxicGirl
Köszönöm szépen neked ezt az interjút. A legjobbakat kívánom a Magyar közösségnek és sose felejtsétek el, próbáljátok élvezni a játékot miközbe játszotok elvégre erről szól az egész…. :)

A végére pedig álljon itt pár kép magáról ToxicGirl-ről, aki volt olyan kedves és az interjú napján készített magáról pár képet csak azért, hogy én közölhessem nektek, hát nem rendes?


Az interjú angol nyelven zajlott, így a fordításbeli problémákért utólagos elnézést kell kérjek.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1043
 
1538
 
 
 
kép 231
 
2143
 
 
kép 35
 
1525
 
 
 
kép 4743
 
1490
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu