Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. február 27. 0 hozzászólás
 

Korábban már beszámoltunk olvasóinknak a TWL ( TeamWarfare League ) ligáról és buzdítottuk kis hazánk csapatait, hogy vegyenek részt a megmérettetésen A nevezés múlt hét pénteken lezárult a napokban a



Korábban már beszámoltunk olvasóinknak a TWL ( TeamWarfare League ) ligáról és buzdítottuk kis hazánk csapatait, hogy vegyenek részt a megmérettetésen A nevezés múlt hét pénteken lezárult a napokban a szervezõk kialakították a végleges csoportokat. Mint írtuk a nevezett csapatok a Premier és az Open ligában kapnak helyet, a Premier League-ben a szervezõk által beválogatott csapatok kerülnek, míg az Open League-be, a névébõl adódóan bármelyik source csapat nevezhetett.

Nagy örömünkre az OL-be szép számmal neveztek magyar csapatok is, szinte mindegyik divízióban találhatunk ismerõsen csengõ neveket. A nyílt ligán belül további felosztások szerint bontották szét a csapatokat. Létrehoztak egy CT és egy T fõcsoportot majd ezeken belül négy darab nyolcas csoportot, Alpha, Beta, Delta és Gamma elnevezésekkel. Az Alpha-ban egy számomra még ismeretlen alakulat a [KoS] kapott helyet. A Beta divízióban a Hardcore Gamers csapata bizonyíthat, legfõképpen a NecroRaisers ellen. A Delta nevû osztályban két magyar illetõségû csapat kapott helyet, az encLave és a 7eam-könig. A Gamma elnevezésû nyolcasban a KNiFeZ és a [STeAM-Source] teamje vesz fel a versenyt a többiekkel. Következzen a Terrorist fõcsoport. Alpha csoportban találhatjuk a GradE.SourcE alakulatát, kik egy csoportba kerültek a nagy átalakításokon átesett sk187-el, valamint egy másik magyar illetõségû csapattal a Prison For Life-al. A Beta csoportban a T4Ce állhat a többiek útjába, míg a gammásoknál a dl-el OC döntõt játszó promethia is a .the.p0!nt csoporttársa. A Delta fémjelezésû divízióban egyetlen magyar csapatként a frag-theatre mutathatja meg mi is az a magyar csípõs kolbász.

Nem véletlenül maradt a végére a Premier Leauge két csoportjának bemutatása. A PL-en belül két divízió található, Alpha és Beta. Az elnevezés ne tévesszen meg senkit sem, nem aszerint rangsorolták a csapatokat. A következõ teamek alkotják az alfásokat:

animosity.HIQ24, Auxilia, CSA, High Flying Pengiuns, immiX, lycanthrophy, starlike, The Billionaire Boys Club.

Találkozhatunk ismerõs nevekkel és játékosokkal ebben a csoportban, azonban a Beta divízió szereplõit végigmustrálva az astralis, az EDiT, Forevolution és a Northern Darkness csapata mellet nem kis meglepetésünkre egy OC Div 3 nyertes magyar alakulat nevét fedezhetjük fel. Akik esetleg még nem jött volna rá kik is képviselik hazánkat a legerõsebb csoportban azoknak itt egy kis segítség. dl. Azaz a Dalay Lamas. Az említett csapatok mellett itt található még a 9millimeter, az Audacious és a prosperity. A Premier ligában a csoportmérkõzések elõtt, csakúgy mint az OL-ben, elõmérkõzéseket játszanak. Az elõmérkõzések során a Dalay Lamas az auxilia, valamint az immiX csapatával fog meccselni ( de_russka, de_cpl_mill ).

A nevezett csapatoknak sok sikert kívánunk, bármelyik ligában is induljanak, reméljük minél jobb eredményt érnek el. Hamarosan megtekinthetõek lesznek az elõmérkõzések párosításai.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: cs2hu`bazsowicz


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4394
 
2202
 
 
 
kép 3516
 
1484
 
 
kép 4569
 
1392
 
 
 
kép 2764
 
1560
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu