Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. augusztus 19. 0 hozzászólás
 

A GPS 6 után várhatóak voltak a változások a magyar scene-ben. Az egészet az m47 kezdte újjáalakulásával, követte őket az xDk hogy létrehozták 2. csapatukat aa WCG selejtezőjére, majd az 1.6 szkill?

A GPS 6 után várhatóak voltak a változások a magyar scene-ben. Az egészet az m47 kezdte újjáalakulásával, követte őket az xDk hogy létrehozták 2. csapatukat aa WCG selejtezőjére, majd az 1.6 szkill? oszlott fel. Mostanra az ancients-ben is eljött a csere ideje, aminek Gio lett az áldozata. Az ő helyére Sloboz került aki nem kisebb klánok után igazolt az ancients-hez, mint az imént említett xdk vagy a nagy port kavart dabebu. A változásokról KODIAK számol be a közönségnek, melyet a kibővített részben olvashattok. Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Chili


Chili: Szia kedves a`KODIAK! Hogy vagy így a nyár végén?
a`KODIAK: Jól köszönöm... hamarosan egyetem, beiratkozás stb...

Chili:A GPS 6 után várható volt a változás, úgy tudom ennek a szele titeket is érintett! Ki hagyta el a csapatot és miért?
a`KODIAk: Gio távozott sajnos a csapatból... az igazat megvallva a mi kérésünkre, hogy átadja helyet másnak... kis változtatás, úgy érzem jót fog tenni a csapatnak főleg ha szabolcs úgy dönt hogy véglegesen is nálunk marad...

Chili: Szóval az új emberetek Sloboz. Hogy került ő szóba?
a`KODIAK: szabolcs jelezte már gps előtt is, hogy érdekli a source illetve volt róla szó hogy talán még náunk is szivesen játszana a kesőbbiekben és úgy gondolom hogy a csapat iranyirtásába is nagy szerep fog majd rá hárulni, és ezzel talán jobbak leszünk mint eddig. Az, hogy marad e szabolcs az a jövő zenéje még, de egyelőre úgy néz ki hogy megtaláltuk a közös hangnemet. Én személy szerint ugy érzem, hogy az én irányitásom nem elég ahhoz, hogy elég jók legyünk és itt szeretnénk szabira támaszkodni, a tapasztalatára, illetve rutinjára.

Chili: Szóval Sloboz végleg áttért source-re? Tudsz valamit ennek az okáról?
a`KODIAK: Hát erről őt kéne faggatni, de ugye sokak szerint a source az holtvágány es kérdéses a jövője, igy én csak arra tudok tippelni hogy őneki is tetszik, csakúgy mint nekünk.

Chili:Gondolom nagyon készűltök a WCG selejzetőjére. Van állandó edzőpartneretek, vagy ligákban/kupákban vesztek részt inkább? Esetleg mindkettő?
a`KODIAK: Rengeteg edzőpartnerünk van, külföldi csapatok főleg... illetve egynapos kupákat szeretünk játszani bár azt is főleg külfldiek ellen és persze Gigaliga-ban kezdünk szépen előre kúszni... amit amellet. hogy nagyon élvezünk még jó gyakorlás is (ott 2on2 illetve 1on1 meccseket is játszunk), amiért megtűrnek minket, annak ellenére, hogy nem vagyunk németek.

Chili: Magyar csapatok ellen készültök valamelyest?
a`KODIAK: Nem igazan készülünk magyarok ellen mostanában , de ez a kupa(net-X) jó felmérés lesz. hogy hogyan állunk, bár az atomdúrva xDk1 nem jelenik meg ha jól tudom.

Chili: Köszönöm ezt a pár választ és sok sikert kívánok mind a net-X mind a WCG erejéig.
a`KODIAK: Én köszönöm, bye!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3605
 
1494
 
 
 
kép 4653
 
1499
 
 
kép 3384
 
1680
 
 
 
kép 760
 
1631
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu