Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. július 14. 0 hozzászólás
 

Wicked Sick. Akinek már beleégett dobhártyájába pubolás közepette feltörõ kellemes hang, mély hangú barátunk elõadásában, az is nyugodtan olvasson tovább, mivel díszcsomagolásban érkezik két

newspic
Wicked Sick.
Akinek már beleégett dobhártyájába pubolás közepette feltörõ kellemes hang, mély hangú barátunk elõadásában, az is nyugodtan olvasson tovább, mivel díszcsomagolásban érkezik két szabadszájú Wicked Sick. A régóta parlagon heverõ interjúgépezet szájába ezúttal a CS2HU legújabb címlaplányát és a gonosz erõk hevesen érvelõ fejedelmét dobtuk bele, így született meg a f0CuS és Azazel interjúja. Hogy kettejük közük kire, melyik jellemzés illik az nem kérdéses, ellenben õk sok kérdésre válaszoltak, melyek a kibõvített részben találhatók meg. Kellemes interjúzást! Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazsowicz: Ha egy hónapra megkapnátok a PGCC vezetését, mit kezdenétek az öletekbe pottyant idõvel, lehetõséggel ha tudjátok, hogy egy kemény megkötésekkel rendelkezõ szerzõdésetek van a fiókban, melyben világosan az áll, hogy kötelezõen kell go-go táncoslányokat alkalmazni munkaidõben?

Azazel: Biztos nem szerzõdtetnék vagy húszat és záratnám magamra az ajtót, hanem inkább behívnám a többieket és jót bootcampelnénk a csajok ellen!

f0CuS: Négy csapattársamat összezárnám, én pedig önzõ módon ellennék a gogo-csajokkal ;)


bazsowicz: A bemelegítõ kérdés után egy szép kerek bemutatkozást kérnék tõletek!

Azazel: Csöcs Bazso, üdv az olvasóknak! Polgári nevem Gacsályi Ádám, 20 éves vagyok és jelenleg az ELTE padjait koptatom. Szabadidõmben lovaglok, gitározok, haverozok, barátnõzök és persze csézek lassan négy éve.

f0CuS: Üdvözletem! Kiss András vagyok, 23 éves, jelenleg a BMF-NIK és BGF-KKFK sulikat csinálom, több-kevesebb sikerrel. Emellett meló, ha úgy adódik. Meg nõ… ja meg csé, ha nõszemély távol van :)


bazsowicz: Több csapatban is feltûnt már a nevetek mielõtt révbe értettek volna a wicked Sick csapatánál, eddig hogyan alakult sorsotok a magyar kulimászban? Egyáltalán beszélhetünk arról, hogy révbe értetek?

Azazel: Arról, hogy révbe értünk-e még korai lenne beszélni, hisz alig játszottunk együtt. Nem sokkal nyári szünet elõtt alakultunk, akkor játszottunk egy-két hetet, de midõn eljõvén a fesztiválok, koncertek, fedetlen keblek idõszaka klánunk egészen inaktívvá lett. Egyébként így is terveztük, nyáron minimális kockulás! Én személy szerint már megjártam pár klánt, mint például a SuicideX/SuicidE , i am , winged , TÜRKENBAS, valamint meghívást kaptam jó pár klánba (péládul iNcentive), amiket hosszú és nehéz mérlegelés után elutasítottam.

f0CuS: Korai kijelentés lenne, hogy révbe értünk…a két versenyen kívül, jó ha kétszer játszottunk együtt egy-egy wart. Nyáron szinte semmit nem fogunk, részemrõl a remek és egyben „készségfejlesztõ” publikot választom Akela nagy örömére, aki folyton ezzel baszogat. Én speciel WS elõtt egyedül a wod-ban voltam, meg ilyen olyan össze-vissza csapatokban, melyek kemény két hétig üzemeltek általában. Ja meg elõtte 1.6, de az csakis publik.


bazsowicz: Két ember kipipálva, most rajtatok a lehetõség, hogy a többieket tetõtõl-talpig végigmérjétek és a végeredményt írásos formában közzé tegyétek az olvasók számára. Tabuk nincsenek!


Azazel: Akela-t, ATL-t és z3t0r-t hosszú ideje ismerem, bár az elsõ két buznyákkal egy idõre megszakadt a kapcsolatom, minden különösebb ok nélkül, így hát nem sokat tudok róluk mondani. HACSAKNEM AZT, HOGY AKELA TÚL SOKAT WOWOZIK!! Viszont z3t0r-ról tudom, hogy egy ideig a not-readyben játszott, majd a wingedben találkoztunk és rengeteget mixeltünk is.

f0CuS: z3t0r szokta a warok elején megadni az alaphangulatot azzal, hogy közli, úgyis kikapunk, melyre ATL kontrázik, hogy ne legyen picsa és ne hisztizzen. Ezekután Akela közli, hogy már megint nem jó az egere, úgyhogy várjunk türelmesen. Idõközben z3t0r rájön, hogy tud lõni és, hogy nem is fogunk kikapni, ekkor helyreáll a csapatmorál és nyerünk. (kivéve mikor nem) Ez az esetek 90%-a :)

bazsowicz: Kinek a fejébõl pattant ki a Wicked sicK kánnév, az eredeti kiszótárazott jelentésén kívül bír valami egyéb jelentéssel?

Azazel: Nem tudnám megmondani pontosan kinek az agytekervényeibõl ered a szikra, leginkább közös munka eredményének tekinteném. Hát…UT2k4ben jól hangzik, körülbelül ennyi :)

f0CuS: Kreativitásunk teljes hiányának eredménye lett ez a kiváló név… :)


bazsowicz: Magyar viszonylatban sajnos, a szó pozitív értelmében, a csapatról úgy lehet beszélni, mint egy biztos lábakon álló ötös, akik több online ligában is ugyanazzal a felállással érkeznek. Mennyire komolyak a céljaitok a magyar scene-ben, azaz megmaradtok a mostani helyen az középmezõny felsõ régiójában, vagy nagyban terveztek és meneteltek tovább a nagyobb sikerek felé?


Azazel: Igen, tisztában vagyunk vele, hogy ezzel az egy-két hetes pályafutásunkkal „egyhetesmix”-nek számítunk, amit senki nem vesz komolyan és hogy nem sokat tettünk le az asztalra. Célunk megfontolt, céltudatosan befektetett munkával egyre elõre araszolni a ranglétrán. Megtalálni a „kockák vagyunk mindennap öt órát játszunk” és a „néha mixelünk valami buta germánok ellen egyet-egyet” kategóriák közötti optimális utat. Nem gyõzöm hangsúlyozni, mi inkább átgondoltan játszunk kevesebbet mintsem zombimódban játszunk húsz meccset.

f0CuS: Valójában, ez majd nyár végén fog úgyis kiderülni. Addig eléggé inaktív marad a csapat.


bazsowicz: Ennek elérése érdekében, hogyan telik egy átlagos napotok a csapattal?


Azazel: Errõl egyelõre nem sokat tudok mondani, minthogy nyáron (JÓVA’ FÕLEG MIATTAM) eléggé inaktívak vagyunk. Szeptembertõl viszont beindul a gépezet (lehet már augusztusban is a közelgõ LAN tiszteletére). Tervezzük, hogy viszonylag sokat járunk majd bootcampelni (a PGCC-be [reklámhelye]). Így jobban átlátjuk a saját játékunkat, hibáinkat mind csapat, mind egyén szinten. Utána meg kocsma, de ez egyértelmû.

f0CuS: Öt órával a nájtkáp elõtt szólnak, hogy induljunk :) Egyelõre ennyibõl. Meg néha ventri :)


bazsowicz: Saját bõrömön tapasztaltam, hogy egy összeszokott, régebb óta együtt játszó csapat idejében eljön az a pillanat mikor el kell dönteni, hogy melyik a fontosabb: a baráti légkör és a további felszabadult meccsek vagy a sikerorientált, szervezett készülés, mely a profizmus felé mutat. Elsõre könnyûnek tûnik a választás, de egy ilyen esetben a nagy nyomás hatására felszínre kerülhetnek olyan problémák, melyek eddig rejtve maradtak a tagok elõtt. Tudom, amíg ez a helyzet nincs képben, nehéz róla nyilatkozni, de kíváncsi lennék mit gondoltok errõl a témáról.


Azazel: Már most is sûrûn felszínre kerülnek a problémák, sokszor egy-egy meccs hangulata jobban emlékeztet egy kocsmai kur*aanyázásra, mintsem szervezett játékra, de dolgozunk rajta. Az én elméletem az, hogy nem kör közepén kellene elkezdeni heveskedni, ha valaki hibázik, minthogy az megfertõzi a következõ körök játékát is, hanem hidegfejjel, felnõtt emberek módjára megbeszélni, hogy mi és miért nem volt jó. Ezt nem azért mondom, mert az én számból sosem szalad ki egy-egy HINNYE vagy AMINDENIT, de hátha valaki hasznosnak érzi, hogy megosztom ezeket.

f0CuS: Nem vagyunk régóta együttjátszó csapat ;) Inkább hisztik vannak, egy-egy rossz kör után, mint egymás szidása. Anno a wod ezért oszlott fel részben, remélem mi megtaláljuk a közös hangnemet egymással.


bazsowicz: Az elmúlt két hónap magyar vonatkozású versenyeit tekintve kijelenthetjük, hogy kialakult egy fix középmezõny vagy még mindig az egymás között cserélgetõ és oda-vissza alakuló klánok dominálnak?

Azazel: Van az [OBi], van a SuicidE. Volt ancients, volt dl és volt n6. Vannak mixek, melyek hetente alakulnak jobb játékosokból és megcsípnek egy-egy helyezést itt-ott, vagy esetleg mixek állandó névvel de cserélõdõ tagokkal (rev). Ezt igazából nem tekinteném komoly mezõnynek, van még hová fejlõdnie a magyar Source közösségnek. De amíg megragadunk a naponta alapuló kis TGF ON!!! MID*HIGH klánoknál, aztán heveskedünk ha lelõnek publikon és akkor az tuti csíter stb stb, addig nem fog fejlõdni a színvonal, mert ezért tenni is kéne valamit.

f0CuS: Bevallom õszintén, sosem kísértem figyelemmel ezeket a dolgokat. Nekem csak egy játék…J


bazsowicz: Gondoljátok, hogyha ebben a szakadatlan átigazolási kényszerben szenvedõ, körbe-körbe kavargó játékostengerbõl formálódna 3-4 csapat, akik határozottan és céltudatosan haladnak elõre, akkor megborulna a mostani rend, és nagyobb lenne a tömeg a felsõ kategóriában?

Azazel: Nagyon szépen megfogalmaztad a jelenlegi tényállást! Igen én így gondolom. Csak a jobb játékosok mindig elvesznek egy-egy kevésbé jó csapatban, mert a kicsit jobb csapatok inkább ki a jobb haver alapon vesznek be embereket, így szegény jobb játékoskámnak muszáj találnia egy alsóbb kategóriás csapatot.

f0CuS: Hûha, én ilyen eszmefuttatáshoz kissé kómásnak érzem magam :) Passzolok.


bazsowicz: Egyik kedvenc perverzióm, hogy interjúalanyaimat, olyan elcsépelt kérdésekkel sokkolom, mint szerintetek ki a jelenleg itthon a legjobb három. De! Csavarjunk egyet a kérdésen: ki a top3, ha nem vesszük figyelembe az Õsöket, a Lámákat és az Öreg Fiúkat?

Azazel: Hm. Nem is tudom, az biztos hogy a SuicidE, Lamas, incentive, revolution és n6(ha lesz még belõle valami) közül kerülne ki! (ahogy kibekkeltem a kérdést)

f0CuS: n6, Lamas, Suicide


bazsowicz: Sokan úgy tartják ez az eddigi idõk egyik legnagyobb kiugrási lehetõsége, annak ellenére, hogy egy kicsit alacsonyabbra tették az európai mércét a szervezõk. Röviden, de velõsen: nektek mit sikerült átszitálni a rostán, hogyan látjátok a CGS-t?

Azazel: Velõs véleményt nem tudok róla alkotni, nem követtem figyelemmel az események alakulását, mert nem sokat vagyok gép elõtt, mindazonáltal nagyon drukkolok drúnak, beának és köménystílusnak.

f0CuS: Miaza CGS?:D Láthatóan követem az eseményeket…hehe


bazsowicz: Az elmúlt hónapban kibõvítették a regisztrálható gárdák maximális létszámát a CGS online selejtezõiben, láthatjuk a neveteket a nevezett csapatok között?

Azazel: Nem beszéltünk még róla, ha a többiek úgy döntenek akarják, akkor próbálok igazodni hozzá, bár sok értelme nulla gyakorlással nem sok van.

f0CuS: õõõ..izzéé..


bazsowicz: Ha nem is sikerül nektek kifogni egy õrjöngõ menedzsert havi 30.000 dolláros szerzõdéses fizetéssel, még mindig ott a lehetõség megmutatni mit tudtok. Bár erre augusztus végig várni kell, mivel ekkor érkezik a BECUP. A jelenlegi információk alapján mit gondoltok az állóvizet megrengetõ lanról?

Azazel: Én személy szerint már nagyon várom, szeretnénk indulni mint klán, a party kedvéért és hogy megmutathassuk nem csak egy jó sorsolásnak köszönhetjük a 2-3. helyeket. A szervezõk neve reméljük egyben garancia is a minõségre, sok reményt fûzünk hozzá.

f0CuS: Biztosan ott leszünk! Elõre kérném a szervezõket, hogy a de_nuke mapon ne erõs ellent kapjunk, mert ha ismét azon szopok ki valami csapattól, ritka pillanat lesz az életemben, de kibe****tt ideges leszek… Köszönöm


bazsowicz: Mitõl féltek a leginkább a lannal kapcsolatban, mely kihatással lehet az egész esemény színvonalára? Zárjuk ki azt a lehetõséget, hogy nem jön össze a megfelelõ létszám!

Azazel: A nyáriszünet sok embernek inkább bulizással és pihenéssel telik mintsem komoly készüléssel, ebben mi is ludasok leszünk, így számíthatunk szerintem rengeteg mixre és felkészületlen klánra, de a lan hangulat akkor is közelebb hozza a közösséget és már önmagában megéri. J

f0CuS: Sok publikolás után elfelejtek lõni. Ha Etikett visszaköszön nekem, végre.. én már élvezni fogom a LAN-t.



bazsowicz: Élményfürdõ vagy Balaton?


Azazel: Alap, hogy Balaton! Ott lehet szeszt inni meg ilyenek.:) Ezzel jó ötletet adtál, kéne csinálni egy pár napos közösségi Balatonozást, kis faházas-sátoros berúgós beszélgetõst. Na most ezt ide leírtam, ha napvilágot lát a cikk és pozitiv visszajelzéseket és segítõ jobbokat kapok nekiláthatunk a szervezésnek. :P

f0CuS: Balaton, vagy tenger.

Fehér zokni fekete cipõvel vagy fekete cipõ fehér zoknival?

Azazel: Ez kizárt dolog mert nemtudom!

f0CuS: Szandál zoknival

Cadred.org vagy GotFrag.com?

Azazel: Gotfrag :)

f0CuS: www.ideepthroat.com ;)

Sziget vagy Volt Fesztivál?

Azazel: Pár napja jöttem vissza VOLT-ról. Egész kis cs-s találkozó volt, összefutottunk gumee-val aki találkozott dozival aki találkozott…..amúgy dn-nel voltam lent. Ignit elbújt elõlünk pedig állította hogy ott lesz. L(( Képeket is akartam csinálni, nem sok sikerrel, a fényképezõ gépen nincs sörnyító, úgyhogy ahhoz nem értek.

f0CuS: csak ez a kettõ van? Akkor megyek progibuliba J

„ATL egy noob” shoutcast részlet vagy „f0cus, a háború új hõse” képanyag?

Azazel: Hijj x”D. Atölö télleg núb, fókát meg szeressük de hogy hõs lenne….. =D

f0CuS: Címlaplány voltam…oké?



bazsowicz: Köszönöm a válaszokat mindkettõtöktõl, dobnátok még valamit a scene üzenetrögzítõjére, illetve küldenétek valakinek illatos képeslapot rózsapapíron?


Azazel: Javítani kéne azon a kiba**** hozzáálláson, szánalmas, ami publik szervereken megy. Oké minek járok oda, noob vagyok, de néha jó kikapcsolódni és hihetetlen, hogy nem lehet úgy viselkedni mint értelmes emberekhez illik…mind1. Pár ember talán elolvassa és 1 hétig nem szájal meg megpróbál nem birka módjára mászkálni a pályán. Én csak azt mondom JÓZANÉSZ emberek!

f0CuS: FlyFucker-nek üzenném, hogy tanuljon meg angolul :D Azazel butaságokat mondd, publikolni jó, csak nem az ilyen gyengeidegzetûeknek, mint õ;)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2931
 
1837
 
 
 
kép 2654
 
2530
 
 
kép 61
 
2020
 
 
 
kép 3001
 
1557
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu