Chat
Online
Chat now
1235 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2013. augusztus 15. 160 hozzászólás
 

Megérkezett tehát a várva várt nagy frissítés. Mit is hozott tehát a mikulás? Sok mindent. Két a játékban új, de senkinek sem ismeretlen fegyver tűnik fel és más tárgyak is előkerültek.

Több mint egy hónapra erre a frissítésre vár minden igazi Counter-Strike rajongó és most itt van. A folyamatos online eszmecsere a profik és a fejlesztők között most magasabb szintre emelkedett, ugyanis a mai napon a Svédország Ninjas in Pyjamas játékosai előtesztelték a frissítést a Valve főhadiszállásán.

Ninják vs. Devek.


Fifflaren saját kezűleg aktiválja a frissítést.

Eme várva várt klikk végrehajtása után bejelentésre is került a frissítés. "The Arms Deal" nevet kapta, aminek jelentése nem sokáig marad titok a számunkra. Szokás szerint a hivatalos Counter-Strike blogon tudunk informálódni a részletekről.

Akkor most mi is történt a fegyverekkel? Először is két régi-új fegyvert köszönthetünk a játékban, amik nem mások, mint az m4a1 és az usp. Remélem senkinek sem kell bemutatnom őket, és igen most tényleg itt vannak. A közösség régóta könyörgött már a hangtompítóért, de van akit nem lehet boldoggá tenni, az m4a1 csak 20 golyós, amin rengetegen megbotránkoztak még mielőtt kipróbálták volna. Az újabb kiadás sokkal pontosabb és nyilván halkabb mint az elődje. Merem állítani, hogy aki a kezébe veszi annak nem lesz egy rossza szava sem a fegyverrel kapcsolatban. Nem így van ez az USP-vel viszont. Az előző verziókban megszokott pisztoly itt messze nem olyan hatékony, mint sokak szerint kellene lennie. De felesleges is róla igazán beszélni, tessék belépni a játékba és kipróbálni. Azt ne felejtsük el, hogy az előzetes pletykákkal ellentétben mind a két fegyver hangtompítója eltávolítható.

Nem kell megijedni nem ez volt az egész "Arms Deal", ugyanis frissítés száznál is több egyedi fegyver kinézetet hozott. De hogyan szerezhetőek be? Merülhet fel a jogos kérdés. A Team Fortress-hez hasonlóan időközönként a játékosok automatikusan kapnak ilyeneket. A hivatalos és közösségi szervereken való idő alatt bárkinek esélye van kapni egy tárgyat. Ezeket a tárgyakat maga a játékos használhatja, elcserélheti, illetve el is adhatja.

A fejlesztők külön kihangsúlyozták, hogy a skinek használata SEMMILYEN előnyhöz sem juttatja a játékosokat. Ennél fogva az világossá vált, hogy minden játékmódban, azaz Classic Competitve-ben is használhatóak lesznek.

A hét elején bejelentett CS:GO versenyek támogatását megcélzó eszközök sem maradtak ki a csomagból természetesen. A főmenüből vásárolható kulcsokkal lesznek kibonthatóak a játék közben nyakunkba potyogó ládák, amelyek a legritkább fegyverskineket fogják tartalmazni.

Számlálja a killeket a Star Trek bicska. Why not?

Azt is elhintették, hogy a játékosok nem csak az előre kipingált fegyvereket szerezhetik be, de maguk is elkészíthetik és a CS:GO Workshopon keresztül terjeszthetik.

A sok csili-vili fegyver után térjünk rá a menüre. A főképernyő át lett szabva egy kicsit. A bal oldalon továbbra is a steam barátlistánkon szereplő egyéneket láthatjuk, mostantól azonban egy oszlopba rendezve. Az Operation Payback helyére betettek egy új e-Sports ládák kulcsainak megvásárlására ösztönző bannert, alatta pedig a blog.counter-strike.net legfrissebb bejegyzései olvashatóak. A fenti sorba bekerült az Inventory menüpont, ahol alapjáraton a két új fegyver található meg. Áttérve a Loadout részre a játék fegyvereinek listája tárul elénk. Mindegyikről kapunk egy szép kis jellemzést és az Inspect paranccsal elővehetjük a fegyver a szekrényből és közelebbről is megszemlélhetjük. Itt választhatjuk ki, hogy a "jó öreg" m4a4-et szeretnénk használni a játékba, vagy a még régebbi, most visszatért m4a1-et. Hasonlóan kell eljárnunk a p2000 és usp esetében is. Maga a főmenü háttere is megváltozott és összességében szebb textúrákat láthatunk.


Mostantól a +lookatweapon parancsra a karekterünk jobban megmutatja a kezünkben lévő fegyvert. Alapjáraton az f billentyűre van bindelve, de természetesen ez módosítható.

Tárazás közben mostantól az üres tár leesik a földre és a golyók száma is meg fog egyezni az övekben lévőkkel. A bombát aktiváló játékos automatikusan guggol.

És nem utolsó sorban a brazilok kaptak matchmaking szervereket, úgyhogy most már mindenki boldog.

Tárgyeső

Az frissítés után el is kezdődött a tárgyeső. A játékosok VAC secured szervereken játszva random időközönként tárgyakat kapnak, amiről a játékmenet végén kapnak értesítést.

Valahogy így néz ki, ha egy vagy több játékos a meccs végeztével tárgyat kap.

Tárgy ritkaság

Nem ugyan olyan eséllyel kaphatunk bármilyen tárgyat. Az alábbi sorrend szerinte ritkulnak a tárgyak, vagyis a legfölső a leggyakoribb a legalsó pedig a legritkább.

1. - Fehér
2. - Kék
3. - Lila
4. - Rózsaszín
5. - Piros
6. - Különleges

A teljesen ingyenesek, vagyis amiket azért kapunk mert játszunk általában fehérek, azaz a leggyakoribbak. A ritkább darabok megszerzéséért ki kell nyitnunk egy ládát. Egy ládából már hasonlóakat kaphatunk:

Fegyver állapot

Csak hogy még bonyolultabb legyen a színeken kívül a fegyverek állapota is megkülönböztetett. Ehhez is van egy hasonló sorrend, a legfelső a legrosszabb állapotú és értelemszerűen a legalsó a legjobb.

1. - Battle-Scarred
2. - Well-Worn / Field-Tested
3. - Minimal Wear / Factory New

Csak hogy egyszerű legyen természetesen ez a sorrend nem egyezik meg a ritkaságukkal. A Well-Worn és a Field Tested ugyanolyan állapotúak és ők is a leggyakoriabbak. A Factory New-val és a Minimal Wearel is ugyan ez a helyzet, ők viszont a legkeresettebbek.

Ennek tanulmányozására az M4A4 zebracsíkos változatát vesszük:

Battle-Scarred

Well-Worn

Field-Tested

Minimal Wear

Factory New

A  Market mostanra nagyjából beállt, a gyakori dolgok ára lement egy dollár alá, a ritkábbak még mindig több száz dollárt érhetnek.

Tehát aki el akarja adni az újonnan kapott csili-vili fegyvereket, vagy épp egyet már kinézett az menjen a Steam Market-re.

 

Kapcsolódó galéria
 

szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 153 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!

jan. 21., 17:08

Kup zarejestrowane prawo jazdy UE bez egzaminu ((http://www.localmpu.de)) Kup prawo jazdy | kupować szwajcarskie prawo jazdy | Kup Austria prawo jazdy | Kup niemieckie prawo jazdy Kup chorwackie prawo jazdy Kup czeskie prawo jazdy Kup holenderskie prawo jazdy


Skype ... Horizont2020-Lizenz

E-mail .. info@localmpu.de

WhatsApp ...... +4915244338254

Strona internetowa .... http://www.localmpu.deUwaga: Jesteśmy tutaj, aby pomagać osobom, które naprawdę potrzebują pomocy i które mają problemy z uzyskaniem licencji lub zostały zbanowane.

>>>> Jesteśmy szybcy, niezawodni i elastyczni,

>>>> Nie akceptujemy oszustów powierniczych,

>>>> Jesteśmy popularni i zaufani,

>>>> Mamy duże doświadczenie w dokumentacji,

>>>> Mamy doskonałe przejście do bazy danych.

>>>> Jesteśmy pewni jakości naszych usług


Złóż wniosek o rzeczywiste zarejestrowane prawo jazdy, niemieckie prawo jazdy, austriackie prawo jazdy, szwajcarskie prawo jazdy, niemieckie prawo jazdy, prawo jazdy UE, odnów prawo jazdy i wymień prawo jazdy.


Jesteśmy wyjątkowymi producentami wyłącznie zarejestrowanych licencji. Zarejestrowano prawdziwą prawdziwą bazę danych. Możemy zagwarantować Ci nową licencję, nawet jeśli zostałeś zbanowany w różnych biurach ruchu z pomocą naszych partnerów.


KONTAKT

Skype ... Horizont2020-Lizenz

E-mail .. info@localmpu.de

WhatsApp ...... +4915244338254

Strona internetowa .... http://www.localmpu.de

Zapytaj o prawo jazdy, szczególnie w krajach UE.

Naprawdę zarejestrowane prawo jazdy USA (USA)

Prawdziwe belgijskie prawo jazdy

Prawdziwe brazylijskie (brazylijskie) prawo jazdy

Prawo jazdy kanadyjskiej (Kanada)

Prawdziwe fińskie (Finlandia) prawo jazdy

Prawdziwe francuskie (Francja) prawo jazdy

Prawdziwe niemieckie prawo jazdy

Prawdziwe holenderskie (Holandia / Holandia) prawo jazdy

Prawdziwe Izrael paszporty prawo jazdy

Uzyskaj prawo jazdy od Real UK (Wielka Brytania)

Prawdziwe hiszpańskie (Hiszpania) prawo jazdy

Prawo jazdy w prawdziwym Meksyku (Meksyk)

Kup oryginalne austriackie prawo jazdy

Kup prawdziwe kanadyjskie prawa jazdy,

Kup prawdziwe francuskie (francuskie) prawa jazdy,

Legit Dutch (Holandia / Holandia) prawa jazdy,

Niemieckie (niemieckie) prawo jazdy,

Prawo jazdy Sale Real UK (Wielka Brytania),Słowa kluczowe:


- Kup szwajcarskie prawo jazdy

- Kup Austria prawo jazdy

-Kup niemieckie prawo jazdy

- Kupuj i odnawiaj dokumenty online

-Kup rzeczywiste zarejestrowane prawo jazdy UE

- Kup prawo jazdy UE

-Kup oryginalne prawo jazdy

- Kup naprawdę zarejestrowane prawo jazdy online

- Odnów prawo jazdy online

-EU prawo jazdy kupić online

- Kup prawdziwe prawo jazdy online

- Kup legalne prawo jazdy online

- Kup prawo jazdy UE

- Kup brytyjskie prawo jazdy

--Treiberlizenzaustausch

-Führerscheinaustausch

- Zdobądź prawdziwe unijne prawo jazdy bez pisania egzaminów

- Kup online zarejestrowane prawo jazdy UE

- Kup prawdziwe prawo jazdy


Skontaktuj się z naszym dostawcą


Skype ... Horizont2020-Lizenz

E-mail .. info@localmpu.de

WhatsApp ...... +4915244338254

Strona internetowa .... http://www.localmpu.de

 
 
 
  kosz a valaszt kosz kosz
 

aug. 20., 23:03
Igen csak neked. 
 
 
 

aug. 20., 22:50
ócsó awp boom factory new marketen, vigyétek csak (:DAS:DSA:SAD:ADS:DAS:ADS:DAS:) és támogassatok engem!!!!!

viccet félre téve, a workshopos skines dolgot minél hamarabb behozzák, ja meg egy drop limit oldás jóljönne.

 
 
 
  fps em csak nekem csokkent?
 

aug. 20., 19:14
kosz a valaszt kosz kosz
 
 
 
  Na jah annak én is örülnék ... de majd idővel sztem az is lesz
 

aug. 20., 18:33
Azt írták coming soon, úgyhogy csak.
 
 
 
  Szerintem lesz itt több is, csak még viszonylag kevés item van összeségében. Hátha a holnapi update fog hozni egy újabb adagot, bár én legjobban annak örülnék, ha bevezetnék a bárki által elkészíthetős és workshopba feltölthető-s verziót.
 

aug. 20., 17:57
Na jah annak én is örülnék ... de majd idővel sztem az is lesz
 
 
 
  Azt hittem olyan lesz mint a dota2,tf2.. h random időbe dobál. :D
Azért köszi az infót a heti 4ről :D
 

aug. 20., 15:42
Szerintem lesz itt több is, csak még viszonylag kevés item van összeségében. Hátha a holnapi update fog hozni egy újabb adagot, bár én legjobban annak örülnék, ha bevezetnék a bárki által elkészíthetős és workshopba feltölthető-s verziót.
 
 
 
  Nekem és 4 másik barátomnak is, már szombatra megvolt 2 skin és 2 láda, és azóta senki sem kapott semmit, szóval  nem hülyeség a heti 4 tárgyas limit.
 

aug. 20., 15:23
Én is így voltam első nap meg volt a láda és a skin utána semmi :DD  azt hittem már h ennyi volt  :D
 
 
 
  Ez kicsit kétértelműre sikeredett. Azt akarod mondani, hogy amit írtam heti 4 tárgy a maximum az nem így van és lehet több is? Vagy egyetértesz vele, csak nem tetszik hogy így működik és szerinted változtatni kellene rajta?
 

aug. 20., 15:22
Azt hittem olyan lesz mint a dota2,tf2.. h random időbe dobál. :D
Azért köszi az infót a heti 4ről :D
 
 
 
  Ez kicsit kétértelműre sikeredett. Azt akarod mondani, hogy amit írtam heti 4 tárgy a maximum az nem így van és lehet több is? Vagy egyetértesz vele, csak nem tetszik hogy így működik és szerinted változtatni kellene rajta?
 

aug. 20., 12:59
az első, hogy lehetne több is.:D
 
 
 
  ez hülyeség szerintem... mármint ez h heti 4 tárgy...:/
 

aug. 20., 12:19
Ez kicsit kétértelműre sikeredett. Azt akarod mondani, hogy amit írtam heti 4 tárgy a maximum az nem így van és lehet több is? Vagy egyetértesz vele, csak nem tetszik hogy így működik és szerinted változtatni kellene rajta?
 
 
 
  ez hülyeség szerintem... mármint ez h heti 4 tárgy...:/
 

aug. 20., 12:11
Nekem és 4 másik barátomnak is, már szombatra megvolt 2 skin és 2 láda, és azóta senki sem kapott semmit, szóval  nem hülyeség a heti 4 tárgyas limit.
 
 
 
  Elvileg heti 4 tárgy a limit, 2 láda, 2 skin. Az elején volt talán valami bug, úgyhogy akik akkor sokat játszottak azok kaphattak 6-ot vagy 7-et.
 

aug. 20., 12:02
ez hülyeség szerintem... mármint ez h heti 4 tárgy...:/
 
 
 
  Hagyj kérdezek olyat tőled h nekem "bug"-os vagy csak 4 tárgyat osztki mindenkinek.. ? és ha nem bug akkor  h csináljam meg.. ?:D
 

aug. 20., 10:34
Elvileg heti 4 tárgy a limit, 2 láda, 2 skin. Az elején volt talán valami bug, úgyhogy akik akkor sokat játszottak azok kaphattak 6-ot vagy 7-et.
 
 
 
  többen kérdeztetek dolgokat a fegyverek színéről és másról, itt egy elég jó kis guide:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=170107166#129511

 

aug. 20., 04:52
Hagyj kérdezek olyat tőled h nekem "bug"-os vagy csak 4 tárgyat osztki mindenkinek.. ? és ha nem bug akkor  h csináljam meg.. ?:D
 
 
 

aug. 18., 17:16
ha a zebracsíkos fegyvereket látná győzike..:p
 
 
 

aug. 18., 13:30
többen kérdeztetek dolgokat a fegyverek színéről és másról, itt egy elég jó kis guide:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=170107166#129511

 
 
 
  Kulcsot venni kell vagy lehet nyerni is?
 

aug. 17., 20:01
azt csak venni lehet
 
 
 

aug. 17., 19:48
Kulcsot venni kell vagy lehet nyerni is?
 
 
 
  jött egy 9 megás hotfix, 2 perc lett a warmup matchmakingben és most mér lehet turkálni a tárgyak közben. Meg normálisan visszarak a lobby-ba.
 

aug. 16., 00:54
tetszik :D
 
 
 

aug. 16., 00:38
jött egy 9 megás hotfix, 2 perc lett a warmup matchmakingben és most mér lehet turkálni a tárgyak közben. Meg normálisan visszarak a lobby-ba.
 
 
 

aug. 16., 00:17
fps em csak nekem csokkent?
 
 
 
  gránát vásárlás csak nálam bugos? Hiába veszek flasht és smoke-t, van ,hogy csak az egyiket tudom eldobni.
 

aug. 15., 23:44
én ilyet ugyan nem tapasztaltam, de van hogy a füst és a flash ikonja egymáson van.
 
 
 

aug. 15., 23:23
gránát vásárlás csak nálam bugos? Hiába veszek flasht és smoke-t, van ,hogy csak az egyiket tudom eldobni.
 
 
 

aug. 15., 18:17
nalam a vasarlas fosott be, vagyis minden jo de kis kevo nekem a + ra van teve es nem veszi meg, viszont az osszes tobbit meg ugyan ugy igen..esetleg valami tipp??
 
 
 
  töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 

aug. 15., 15:01
a sweetfx-el semmi baja, a custom hudoktól fossa össze magát.
 
 
 
  töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 

aug. 15., 14:54
library-->csgo--->properties---->Local files----->verify integrity of game cache.

többeknek ez is segitett. talán ez gyorsabb, nemtudom

 
 
 
  töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 

aug. 15., 14:50
köszi! 
 
 
 
  Kúrva jó ez az update de nekem el se indul  a game.... Valaki nem tudja mi lehet a gond?
 

aug. 15., 14:47
töröld le csgo-t és töltsd le  újra nekem ettől megjavult.  Lehet  csak  sweetFX-et nem szereti az új update...
 
 
 

aug. 15., 14:34
Beleírtam a cikkbe, hogy melyik fegyver milyen ritka.
 
 
 

aug. 15., 14:26
Kúrva jó ez az update de nekem el se indul  a game.... Valaki nem tudja mi lehet a gond?
 
 
 

aug. 15., 10:10
400$-ért item az se kutya :D
 
 
 

aug. 15., 08:47
Ahogy látom az éjszaka be is árazódtak a cuccok.
 
 
 

aug. 15., 04:41
Tessék szépen venni :D
http://steamcommunity.com/market/listings/730/StatTrak%E2%84%A2%20SG%20553%20%7C%20Ultraviolet%20%28Field-Tested%29
 
 
 

aug. 15., 00:35
Jó pár item kint van már a piacon:

http://steamcommunity.com/market/search?q=appid%3A730#p2

 
 
 

aug. 15., 00:30
Azt hiszem készen lett, írjatok hogy ha van hiba, vagy kimaradt valami.
 
 
 

aug. 15., 00:13
skin...
 
 
 

aug. 14., 23:09
nem fog sok cuccot dobni , tf2 elején is ritka volt a drop
 
 
 
  nemdobott semmit 4 meccs alatt, lehet az is bugos lett, hotfix várható sürgősen, fegyóváltás animáció lagg, usp/m4a1 ammo fix és egyéb dolgok :D
 

aug. 14., 23:09
Jaja és olyat tapasztaltál, hogy jobbra balra lóbálja a fegyvert? mintha nézegetné, elég muris:)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 

CS2HU Steam csoport

 
játékos
online
játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 18
 
1266
 
 
 
kép 5233
 
2172
 
 
kép 1521
 
1188
 
 
 
kép 4514
 
1154
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei