Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Érkezik a CPH Games, CS:GO-val együtt!

 
0
 
E-sport · jan. 28., szerda
 
Ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnépszerűbb és legősibb hagyományokkal rendelkező bajnoksága, a Copenhagen Games, melynek egyik fő versenyszáma a CS:GO lesz. Részletek a hírben.
 

EC2013 - A szlovák, a cseh és a dán keret

 
0
 
Külföldi scene · júl. 18., csütörtök
 
A tegnapi nap folyamán még újabb 3 válogatott hozta nyilvánosságra a European Championship 2013-ra készülő keretét. Itt van a szlovák, a cseh és a dán keret is!
 

Megvannak a CPH 2013 biztos résztvevői

 
18
 
LAN · febr. 27., szerda
 
Óriási az érdeklődés a Copenhagen Games 2013 Counter-Strike: Global Offensive LAN-ja körül, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már több mint 50 csapat nevezett és megvan már a 16-os lista is, akik biztosan ott lesznek majd Dániában.
 

CPH 2013 menetrend

 
1
 
LAN · febr. 22., péntek
 
Újabb információk láttak napvilágot a közelgő Copenhagen Games 2013-al kapcsolatban. Ezúttal a tervezett menetrendet osztották meg a nagyérdeművel. AZ év legjobban várt LAN-ján természetesen a CSGO lesz a fő játék, így a díjazás is igen szépnek ígérkezik.
 

A fnatic búcsút mondott frozt-nak

 
3
 
Külföldi scene · jan. 03., csütörtök
 
Alig egy hónapja adtunk hírt arról, hogy a fnatic CSGO csapatából két játékos sebtiben távozot, azonban most ismét új változások elé néz a team lévén az akkor érkezett frozt most távozott a teamből.
 

Március végén Copenhagen Games

 
20
 
LAN · dec. 23., vasárnap
 
A 2012-es év egyértelműen legnagyobb Counter-Strike: Source versenyét bonyolította el a Copenhagen Games szervezősége - sokak szerint nemcsak az idei év, hanem a valaha volt legnagyobb offline versenyét hozták össze a dánok, ami a CSS-t illeti. 2013-ban sem adják alább, átszámítva majd' 10 millió forintért szállhatnak harcba a résztvevők március legvégén, természetesen már CSGO-ban.
 

HKLAN 2013 bejelentve

 
2
 
LAN · nov. 28., szerda
 
Bejelentésre került a HKLAN 2013-as állomása, amely most már biztosan 2013 februárjában kerül megrendezésre. A sorban a hatodik HKLAN-on a LoL mellett helyet kapott a Counter-Strike: Global Offensive is méghozzá fix nyereményalapokkal.
 

DreamHack Winter dán selejtező csapatok

 
0
 
E-sport · nov. 06., kedd
 
Pénteken kezdődnek meg a DreamHack Winter dán selejtezői, ahova végül 16 csapatot választottak ki, akiket három kategóriába seed-eltek. Úgy néz ki a dán elit végre összeállni látszik a kezdeti zűrzavarból, amit a CSGO okozott.
 

SLAP LIVE eltörölve

 
0
 
LAN · okt. 27., szombat
 
Kicsivel több, mint két hét volt a SLAP Live következő állomásáig, azonban a szervezők úgy döntöttek, hogy elháríthatatlan okokra hivatkozva eltörlik a dánok egyik legnépszerűbb LAN partyját.
 

Az ImmuNe hivatalosan is CSGO csapat

 
4
 
Külföldi scene · okt. 04., csütörtök
 
Újabb dán csapat váltott végelegesen át CSGO-ra, és ugyanezen lendülettel meg is kezdték a selejtezők lejátszását, hogy kikerülhessenek az ESWC Final-ra Párizsba. Az ImmuNe egy CS1.6 és CSS mixnek mondható leginkább a jelenlegi felállásban, de hogy kik is Ők? Most megtudhatjátok.
 

1000 Eurós CSGO torna a SLAP LIVE-on

 
0
 
LAN · szept. 10., hétfő
 
Folytatódik a LAN-ok átállása a Counter-Strike legújabb verziójára a CSGO-ra. Ezúttal az egyik legnagyobb dán LAN jelentette be átállását, nem is akármilyen nyereménnyel csábítva a játékosokat. Íme a SLAP Live #26 bejelentése.
 

Megvan a Blight Gaming CSGO ötöse

 
6
 
Külföldi scene · szept. 06., csütörtök
 
Ismét dán bejelentés és ismét egy jól ismert dán CSS név. A Blight Gaming számos hullámvölgyön van túl az utóbbi időszakban, azonban most újult erővel, új ötössel vágnak neki ezúttal már a CSGO-nak.
 

3DMAX, viszlát CSS helló CSGO

 
1
 
Külföldi scene · szept. 05., szerda
 
Újabb dán csapat állt be a sorba és úgy döntött felszámol korábbi CS verziójával és átvált Counter-Strike: Global Offensive-re. Ezúttal Tomas "xlo" Falden csapata a 3DMAX jelentette be a mérföldkő lerakását és a váltás.
 

VGC Online az első dán pénzes CSGO LAN

 
0
 
LAN · aug. 30., csütörtök
 
Az első olyan LAN Dániában, amelyen a játék a Counter-Strike: Global Offensive lesz egyedül és még pénzt is osztanak a nyerteseknek. Egy igazi egy-napos hétvégi verseny kiemelkedő pénzdíjazással.
 

Hasta La Vista CSGO

 
0
 
Külföldi scene · aug. 18., szombat
 
Gyakorlatilag nem telik úgy el nap, hogy ne jönne egy top csapat bejelentése a jövőjét érintően, mindösszesen csak a téma ugyanaz mindig irány a Counter-Strike: Global Offensive. Így történt, most a dánok egyik szeme fényével is.
 

Csere a Copenhagen Wolves-ban

 
1
 
Külföldi scene · júl. 14., szombat
 
A Copenhagen Wolves májusban alakította újra Counter-Strike: Source csapatát, és azóta bizony sorra jöttek is a szebbnél szebb eredmények. Most mindezek ellenére mégis egy ember cserére kényszerültek. Az okokról és a cseréről olvashattok a cikkben, ahol megszólal az újonnan érkező játékos és a csapat kapitánya FetiSh is.
 

NextStage változások

 
0
 
Külföldi scene · júl. 13., péntek
 
Bár nagy a nyári pangás, ami egyértelműen súlyt minden Counter-Strike: Source csapatot, azért vannak, akik ilyenkor próbálnak már felkészülni az őszi legaktívabb szezonra. Ez igaz a NextStage csapatára is, akik bár alig két hónapja rázódtak össze most mégis új felállást jelentettek be.
 

A Yournamee? a 3DMAX-ban landolt

 
0
 
Külföldi scene · jún. 12., kedd
 
Végre megtalálta új hazáját a Yournamee? felállása, akik ugye két ember csere után ugye,de az egykori Copenhagen Wolves csapatából tevődnek össze és jó ideje már a dán TOP3-ban találhatóak folyamatosan. Az új otthonuk nem más mint a 3DMAX, amely pont a hetekben vesztette el frissnek mondható felállását.
 

Ismét van nemzetközi csapata a Tt. Dragons-nak

 
0
 
Külföldi scene · jún. 05., kedd
 
Ahogy az várható volt az Epsilon eSports a napokban lejárt szerződéses Counter-Strike: Source csapata máris megtalálta új otthonát méghozzá a Tt.Dragons International szárnyai alatt.
 

Távozott az Epsilon CSS csapata

 
0
 
Külföldi scene · jún. 04., hétfő
 
A dánok híresek arról, hogy képesek sokkolni a közvéleményt és ez most sincs másképp. Hiába a remek teljesítmény és a szebbnél szebb eredmények az Epsilon Counter-Strike: Source csapatának szerződését nem hosszabbította meg a szervezet elvileg közös megegyezés alapján.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
Érkezik a CPH Games, CS:GO-val együtt!
Ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnépszerűbb és legősibb hagyományokkal rendelkező bajnoksága, a Copenhagen Games, melynek egyik fő versenyszáma a CS:GO lesz. Részletek a...
6865 megtekintés
Március végén Copenhagen Games
A 2012-es év egyértelműen legnagyobb Counter-Strike: Source versenyét bonyolította el a Copenhagen Games szervezősége - sokak szerint nemcsak az idei év, hanem a valaha volt legnagyobb...
6828 megtekintés
Az ImmuNe hivatalosan is CSGO csapat
Újabb dán csapat váltott végelegesen át CSGO-ra, és ugyanezen lendülettel meg is kezdték a selejtezők lejátszását, hogy kikerülhessenek az ESWC Final-ra Párizsba. Az ImmuNe egy CS1.6...
6459 megtekintés
Megvannak a CPH 2013 biztos résztvevői
Óriási az érdeklődés a Copenhagen Games 2013 Counter-Strike: Global Offensive LAN-ja körül, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már több mint 50 csapat nevezett és megvan már a 16-os...
6338 megtekintés
Csere a Copenhagen Wolves-ban
A Copenhagen Wolves májusban alakította újra Counter-Strike: Source csapatát, és azóta bizony sorra jöttek is a szebbnél szebb eredmények. Most mindezek ellenére mégis egy ember...
5352 megtekintés

Beszéd téma

 
Március végén Copenhagen Games
A 2012-es év egyértelműen legnagyobb Counter-Strike: Source versenyét bonyolította el a Copenhagen Games szervezősége - sokak szerint nemcsak az idei év, hanem a valaha volt legnagyobb...
20 hozzászólás
Megvannak a CPH 2013 biztos résztvevői
Óriási az érdeklődés a Copenhagen Games 2013 Counter-Strike: Global Offensive LAN-ja körül, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már több mint 50 csapat nevezett és megvan már a 16-os...
18 hozzászólás
Megvan a Blight Gaming CSGO ötöse
Ismét dán bejelentés és ismét egy jól ismert dán CSS név. A Blight Gaming számos hullámvölgyön van túl az utóbbi időszakban, azonban most újult erővel, új ötössel vágnak neki...
6 hozzászólás
Az ImmuNe hivatalosan is CSGO csapat
Újabb dán csapat váltott végelegesen át CSGO-ra, és ugyanezen lendülettel meg is kezdték a selejtezők lejátszását, hogy kikerülhessenek az ESWC Final-ra Párizsba. Az ImmuNe egy CS1.6...
4 hozzászólás
Újra van Copenhagen Wolves
Most végre, egy kicsit jobban megérthetjük, hogy FeTiSh vált meg korábbi csapatától a Shark Gaming-től. Már a kiválás után lehetett sejteni, hogy a dán scene-ben valami mozog a...
4 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1261
 
1564
 
 
 
kép 3955
 
1418
 
 
kép 1873
 
2111
 
 
 
kép 4367
 
1963
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu