Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Új trendek és irányzatok a játékiparban a Spinanga által

 
0
 
Általános · nov. 05., vasárnap
 
A 2024-es évben a különböző ágazatok - és köztük már a Spinanga is - azon gondolkodnak, hogy mi vár rájuk a következő években. Ez a várakozás különösen fokozódik az egyik legdinamikusabb és leginnovatívabb területnél - az online játékokban. De vajon mit hoz a jövő az iparág számára?
 

Égő bug volt a CS2-ben, de már javították

 
0
 
Általános · okt. 04., szerda
 
Pár napja lázban tartja az internetet egy videó, amiben sikerül elérnie néhány játékosnak, hogy a kése lángra kapjon. Bár többet nem sebzett fényeffektnek nem volt rossz... a poénos pillanatoknak a Valve vetett véget.
 

Counter-Strike 2 az NVIDIA Reflexnek köszönhetően durván jól fut mostantól!

 
0
 
Villám hírek · okt. 03., kedd
 
Az NVIDIA minden eddiginél kisebb késleltetést és magasabb FPS-t ígér az RTX 40-es széria tulajdonosainak áll a cég hivatalos közleményében. De lássuk, hogy pontosan mit is jelent ez majd a számokkal kifejezve.
 

Magyar győztese van az utolsó ESL Pro CS:GO tornának

 
0
 
Hazai scene · okt. 02., hétfő
 
Az ESL Pro League 18. szezona tegnap este zárult le, amely az utolsó CS:GO bajnokság volt a Counter-Strike 2 megjelenése okán. A MOUZ csapatának fiatal nemzetközi tagjai vittek haza a trófeát, ezzel Torzsi az első magyar lett, aki elnyerte a tier 1-es CS:GO díjat. A csapat az egész verseny során lenyűgözően teljesített, legyőzve a világ legjobb csapatainak többségét.
 

Megjelent a CS2!

 
0
 
Általános · szept. 30., szombat
 
Szerdától mindenki számára elérhetővé vált a Counter-Strike 2 és ezzel egyidőben kijelenthetjük, hogy a 11 éve tartó CSGO korszaknak vége és egy teljesen új korszak kezdődik.
 

Az NVIDIA Reflex minden eddiginél alacsonyabb késleltetést ígyér CS2 alatt

 
0
 
Általános · ápr. 13., csütörtök
 
A Latency mindig is nagyon fontos szerepet játszott a Counter-Strike játékosok életében, hiszen gyakorlatilag minden apró késleltetés stratégiai helyzetek bukását eredményezhett. Erre kínál megoldást az NVIDIA Reflex
 

KODIAK is kipróbálta a CS2-őt

 
0
 
Általános · márc. 31., péntek
 
#hu# KODIAK-ot talán senkinek nem kell bemutatni. Az elsők között kezdett játszani a Counter-Strike-al számos haza is és külföldi versenyt megjárt és igen még mindig aktívan játszik, ha úgy hozza az élet. A CS2 megjelenése pedig természetesen kiváló ok volt a játékra!
 

Az első hivatalos CS2 profi mérkőzés

 
0
 
Általános · márc. 28., kedd
 
Az ESL keretein belül túl vagyunk az első hivatalos Counter-Strike 2 profi mérkőzésen. A Team 27015 ls a The Beta Boys vegyesválogatott feszült egymásnak.
 

BREAKING! Idén nyáron érkezik a Counter-Strike 2

 
7
 
Általános · márc. 23., csütörtök
 
19 évvel ezelőtt, amikor a CS2HU megszületett már voltak pletykák arról, hogy az akkoriban még csak 1.6-os verzió környékén tartó játék eléri a 2-es verziót. Nem így lett... Source, GO stb de a CS2 szinte feledésbe merült máig! Idén érkezik a Counter-Strike 2!
 

Vegas, amin ha nem játszottál nem vagy elég régi CS-s

 
0
 
Általános · okt. 15., szombat
 
Olvasóink jelentősebb tábora szinte biztos nem is élt még akkor, amikor a Counter-Stirke béta 0.7 verziójába bekerült egy pálya, ami sosem tudott igazán népszerűvé válni kicsit kiegyenlítetlen felépítése miatt mégis a szívünkben él főleg így 22 év után
 

CSGO Póker kezdőknek - lövöldözés, póker, közösségépítés

 
0
 
Általános · okt. 03., hétfő
 
Kimondva azt, hogy póker, mindenkinek hasonló kép ugrik be: asztalnál ülő emberek, akik verik a blattot. Ám mi köze a kártyajátéknak a CSGO-hoz, ami viszont egy lövöldözős, internetes játék? És mi haszna mindennek? Eláruljuk! Figyelem cikkünk olyanoknak szól, akik még nem igazán találkoztak a Counter-Strike világával korábban!
 

K&H MNEB őszi CS:GO torna

 
0
 
Általános · szept. 02., péntek
 
Elindult a nevezés a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság CS:GO tornájára és ezzel kezdetét veszi a másfél millió forint összdíjazású verseny.
 

Hogyan legyünk jobbak a Counter Strikeban

 
2
 
Általános · jún. 21., vasárnap
 
Meg lehet-e tanulni a belső nézetű lövöldözős játékokhoz (FPS) szükséges képességeket? Vagy ez inkább velünk születik? Néhány játékos természetes adottságokkal rendelkezik, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál fejlődni. Mint tudjuk, a gyakorlat teszi a mestert és egy kis eltökéltséggel sokkal jobb játékos válhat belőled az olyan klasszikusok esetében, mint a Counter Strike.
 

CSGO kaszinók

 
2
 
E-sport · szept. 25., szerda
 
Bár a játékosok többsége továbbra is elégedett azzal, hogy a szabványos formájában élvezze a CSGO játékot, úgy tűnik, hogy egyre többen használnak online kaszinókat.
 

Angliában két férfit vádolnak illegális videójáték-fogadás promotálásával

 
2
 
Külföldi scene · okt. 12., szerda
 
Az ország történetében ez az első eset, amikor a büntetőjogot egy ilyen cselekmény elbírálására akarják használni.
 

Korhatáros lett a CSGO Lounge

 
1
 
E-sport · aug. 22., hétfő
 
Sokkolta a fogadóközönséget a CSGO Lounge bejelentése, melyben a 18+ -os korhatárt és egyes országokban az oldal teljes beszüntetését közölték a felhasználókkal.
 

CS2HU - Szerkesztőket keresünk!

 
9
 
CS2HU · jan. 11., hétfő
 
Oldalunk ismét szerkesztőket keres! Szeretnél csapatban dolgozni? Kedvenc játékod történéseiről mindent tudsz, de itt nem látod az oldalon? Akkor megtalálsz számodra minden fontos információt a cikkben!
 

Orgless aláírt a CSGO.one csapatához

 
0
 
Hazai scene · nov. 14., szombat
 
Az Orgless megegyezett a CSGO.one weboldallal, ezért mostantól az ő csapatukban mutatják meg, hogy mire képesek.
 

Gaming Paradise 2015 - Élő

 
0
 
LAN · szept. 07., hétfő
 
Tegnapi este folyamán elkezdődött Szlovéniában a Gaming Paradise 2015-ös rendezvénye, melyre anno a Team-ROCK csapata is megpróbált bekerülni, igaz sikertelenül, de rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak.
szeptember 08.
16-13-ra egy szoros és kiélezett meccsen tudott nyerni a Ukrajna Natus Vincere, így búcsúzunk a német csapattól. A következő mérkőzés majd felső ágról fog érkezni, ha minden igaz. Jelenleg az egyik főszervező ad interjút azzal kapcsolatosan, milyen gondok és miért voltak.
 
szeptember 08.
10-6 az állás az ukránoknak, hivatalos bejelentés a meccs után várható a szervezők részéről!!!
 
szeptember 08.
Gondolom már sokan olvastátok, hogy gondok adódtak a szervezésben, hiszen nem kerültek kifizetésre a számlák mind a szállással, mind a kajával kapcsolatosan. Illetve három Franciaország Titan játékos meg is betegedett közben, őket már kórházba vitték kivizsgálásra. Közben a játékosok úgy döntöttek, hogy folytatják a meccset, így 9-5 az állás a Ukrajna Na'Vi javára CT oldalon, map cobble!
 
 

Fragbite Masters 5. szezon

 
0
 
E-sport · szept. 05., szombat
 
A fragbite hivatalosan is bejelentette a következő szezonját közel 70,000 dollárral a kalapban. Alig csengtek le a meccsek, de svéd cég máris előrukkolt a folytatással, mely ismét remek meccseket és élvezetes estéket fog elhozni nézőinek.
 

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
44899 megtekintés
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
43654 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43441 megtekintés

Archívum

 

2023

2022

2020

2019

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

május (117)

2008

május (115)

2007

2006

2005

0

 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3636
 
1429
 
 
 
kép 2912
 
1421
 
 
kép 4506
 
1377
 
 
 
kép 1402
 
1514
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu