Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2011. március 02. 0 hozzászólás
 

Svédországról egyből két dolog jut eszünkbe: a nagy hideg, és a 2 méteres, szőke emberek. De a soron következő hétvégétől a magyar Counter-Strike: Source közösségnek más is be fog ugrani, méghozzá a

Svédországról egyből két dolog jut eszünkbe: a nagy hideg, és a 2 méteres, szőke emberek. De a soron következő hétvégétől a magyar Counter-Strike: Source közösségnek más is be fog ugrani, méghozzá a 30P LAN, ahol egy magyar együttes, a RAGE.ENUZI is tiszteletét teszi.

Az offline rendezvény pénteken délben kezdődik, a csapat pénteken száll gépre Ferihegyen, bár Gazdag „white" Balázs már Svédországban tartózkodik, mivel ő a mai napra rendelt jegyet. A LAN-on történtekről, fontosabb információkról itt, a TOTALCS hasábjain is értesülhettek majd, egy coverage formájában igyekszünk a rendezvényről érkező aktuális információkkal ellátni az olvasókat.

A kibővített részben a csapat kapitányával, Hidvégi „ZEN" Andrással készült interjút olvashattok, melyből kiderül, hogy milyen érzésekkel zárták a pcw-kkel teli időszakot, milyen eredményt várnak a lantól, illetőleg miben és mivel segítette őket a RAGE szervezete.

ZEN villáminterjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves András! Milyen előjellel vágtok neki az északi túrának? Hogy sikerült abszolválni a felkészüli időszakot?

Aloha Norbi! Úgy gondolom, hogy a másfél hónapból ami rendelkezésünkre állt, sikerült ha nem is éppen sokat, de a legjobbat kihozni, úgyhogy pozitívan, merész célokkal lépünk svédföldre.

Ha említened kellene ezekből a praccokból néhány olyan eredményt, ami jó érzéssel töltött el Titeket, bizakodásra adott okot, akkor melyek lennének azok?

Nincs olyan pcw amiből akármilyen mérvadó következtetést le lehetne vonni, maradjunk annyiban, hogy voltak mélypontok a gyakorlás során, de ugye a hibákon egyszer-kétszer át kell esni ahhoz, hogy ki tudjuk javítani őket. Megtörtént. :)

Milyen eredménnyel lennétek elégedettek a svédországi offline rendezvény eredményhirdetésekor? Vannak nagy álmok, vagy egyelőre a realitás talaján maradtatok?

Furcsa kérdés, sarokba vagyok szorítva. Tudod, aki erre nem azt mondja, hogy top1, annak felesleges kimennie, másrészről, aki azt mondja, hogy top1, azt nagyképűnek találhatja a nagypublikum. Vállalom az arcom.

A mezőny erős lesz Sollentunában, gyengének egyik csapatot sem lehet titulálni. Kiket szeretnétek mindenképpen elkerülni a csoportkör során? Így is kérdezhetném: kire pillantotok most úgy, mint lehetséges mumus?

A verseny akkor jó csak, ha van kivel versenyezni, jó lenne a jövőben hasonló erősségű csapatokkal versengeni a nagyobb lanokon. Csapat, akit elkerülnék nincs, hiszen amennyiben a cél az első hely, akkor elviekben mindegy, hogy kit állítanak az utadba, ugyanúgy át kell menni a kisebb csapatokon, mint a nagyobbakon.

Bizonyára sokakat érdekel a közösségben, hogy miként sikerült összehozni ezt a svéd kirándulást. Miben könnyítette meg a dolgotokat, miben segített Titeket a RAGE szervezete?

Részlet vitéz Kis "bazsowicz" Balázs naplójából:

"...Számításaink eredményeképpen a Budapest - Sollentuna (a 30P LAN helyszíne, bővebb információk korábbi beszámolónkban) útvonalon felmerülő díjszabások együttes összege megközelítőleg 1200 euró, melynek 150 eurós önrésze megoszlik a játékosok között. Az összköltség természetesen tartalmazza a repülőjegyeket, a szállást, a svédországi tömegközlekedésre fordított támogatást, valamint a verseny nevezési díját. A NON-BYOC bajnokság nevezési díja egyébként csapatonként 470 eurót kóstált, melynek kifizetése a Rage támogatása nélkül azonnal elkaszálta volna az utazással kapcsolatos elképzeléseinket..."

Ez a villáminterjú kicsit hosszabbra nyúlt időtartamban, mint gondoltam. Én sok szerencsét és minél jobb eredményt szeretnék kívánni a csapatnak, érezzétek jól magatokat! Utolsó szó jogán mondanál még valamit?

Köszi mindenkinek, aki szurkolni fog nekünk, és nagy köszönet a RG szervezetének a segítséget, na meg ugye a RG szponzorainak, akik nélkül ez nem sikerülhetett volna. : Enuzi Gameware, Enuzi Clothing, suXus hosting és Verygames.net, köszönjük.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5574
 
5657
 
 
 
kép 2811
 
1638
 
 
kép 3584
 
1714
 
 
 
274. Heti Csaj - Jenny P
 
2311
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu