Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. január 31. 0 hozzászólás
 

Holnap hajnalban kerülnek lejátszásra a CEVO CSS Pro Season negyedik körének mérkõzései. A harmadik kör meccsei igen elhúzódtak, olyannyira, hogy három mérkõzés eredménye mostanáig sincs leadva. De

newspic

Holnap hajnalban kerülnek lejátszásra a CEVO CSS Pro Season negyedik körének mérkõzései. A harmadik kör meccsei igen elhúzódtak, olyannyira, hogy három mérkõzés eredménye mostanáig sincs leadva. De lássuk miket tartogat nekünk a holnapi hajnal, ahol a csatamezõ továbbra is a LostTemple pro változata lesz.

Elsõként talán érdemes megemlíteni a jelenleg elsõ és második csapat összecsapását, ahol a newspic verGe fogja várni a kanadai newspic Team EG-t. Jelenleg mindkét csapat veretlen és igen erõs is, de ennek holnaptól vége, és valószínû, hogy ebbõl a Team EG fog rosszul kijönni, akik elõzõ meccsüket éppen hogy megnyerték az addig veretlen newspic Jax Money Crew ellen, akik viszont most készülhetnek az egyik legizgalmasabb mérkõzésükre méghozzá a newspic Team 3D ellen. Az ellen a Team 3D ellen, akiknek ez a kupa eddig nem sok jót hozott, hiszen egyetlen nyert mérkõzésük van és az sem egy erõs csapattal szemben. Sajnos a mostani meccs sem tartogat túl sok jó pontot Amerika elsõ számú 1.6-os csapata számára, de még semmi nincs veszve.

Ha pedig az 1.6-ból átexportált csapatoknál tartunk akkor említést kell tennünk a newspic compLexity-rõl, akik a kupa elején még Distinct 5 nevû, azonban ma már magukat newspic One Eyed Zomblerz-nek nevezõ formáció ellen lépnek a templomba. A két csapat egyébként a harmadik és a negyedik helyen áll összesítettben, hiszen mindketten veretlenek még, természetesen holnap hajnalig, mert akkor valakinek becsúszik egy vesztes meccs és valószínû, hogy nem a coL-nak, fõleg ha azt tekintjük, hogy jelenleg nekik van a kupában a legtöbb nyert körük számszerint 70, emellé pedig a lejátszott három mérkõzés után a legkevesebb vesztett kör méghozzá csupán 20.

A newspic Hyper! ugyan még nem adta le a newspic Frantic elleni eredményeit de azt már tudni, hogy a veretlen csapatnak a következõ ellenfele szintén nem fog valószínûleg gondot okozni, hiszen a newspic United 5 nem tartózik a kiemelt ellenfelei közé. A hajnal folyamán ezek mellett remélhetõleg az éjjeli baglyok még részesei lehetnek egy newspic EFGaming vs newspic Eximus Sports, egy newspic x3o vs newspic Frantic, egy newspic Forbidden vs newspic juked illetve legvégül de nem utolsó sorban egy newspic 1shot vs newspic Devastation összecsapásnak. Ezeken a meccseken túl nagy áttörésre nem lehet számítani, hiszen minden párosításnak megjósolható a gyõztese minden további nélkül, így az EFG-nek, a Frantic-nak, a Forbidden-nek, és a Devastation-nak valószínûleg nem jelent majd gondot az ellenfél legyõzése.

A negyedik körben pedig már egy lejátszott mérkõzés is van, hiszen a newspic Clan-Ex és a newspic Check-Six nem bírt magával, így lejátszották gyorsan az összecsapást, aminek a vége várható volt így a Check-Six örülhet a gyõzelemnek.
Amint lesznek SourceTV-k a lejátszatlan mérkõzésekhez azt a hír kbõvített részébõl megtudhatjátok.

Deep jelenti New York-ból :

Csapjunk a közepébe. Nagy volt a mozgolódás ezen a héten az amerikai elit rétegben. Történt ugyanis , hogy a newspic Clan-Ex két oszlopos tagja is távozni kényszerült, névszerint newspic Kluwe(15) és newspic Reaper (16), mivel nem töltötték be a 18. életévet, ezáltal a CGS (Championship Gaming Series) - en sajnos nem játszhatnak. Ez az elsõ példaértékü szigorú intézkedése a CGS -nek, és mint megtudtam ez a döntés végleges, így semmiképp sem játszhatnak 18 éven aluli játékosok a ligában. A döntés óriási hatással volt a csapatra, mivel newspic anger (Todd Williams) -nek elege lett a folyamatos hercehurcából és a folyamatos gyenge szereplésbõl és most szabadúszóként várja a CGS kezdetét. Ennek örömére Kluwe is otthagyta a csapatot, mivel képtelen volt elfogadni a tényt, miszerint õ 1 ideig nem élvezheti a CGS nyújtotta elõnyöket. Majd ami nem túl meglepõ, newspic Remix is lépni kivánt (kemény 1 hetet töltött a csapatban). Ezekután sajnos valószinûleg nemtudják folytatni a CEVO idei szezonját, köszönhetõen a határidönek, miszerint a 2. körig lehet embereket igazolni. Sikerült beszélnem az egyik CEVO adminnal, aki azt mondta, hogy a csapat helye üresen marad a szezon végéig.

Így a csapatban maradt játékosok :  newspic ridic  newspic Reaper  newspic HypuR

Ezzel még nincs vége a mozgolódásoknak. A newspic Devastation magyar származású vezetõje newspic Sasquatch (Matt Csikos) úgy gondolta itt az ideje véget vetni a folyamatos vereségeknek, illetve a felkészületlenségnek. Ezt úgy próbálta megoldani , hogy hosszú keresgélés után felvett egy új játékost, névszerint newspic railm0 (Dan Locilento) -t. Kiváncsian várjuk az újabb fejleményeket az üggyel kapcsolatban, hiszen így a lineup 6 fõre kovácsolódott és valószinüleg valaki hamarosan búcsút mondhat a Devastation-nek.

Devastation Lineup : newspic Cheekz  newspic Sasquatch  newspic devour  newspic sauce  newspic nmE  newspic railm0

 

CEVO Pro Season III - Round 4 meccsek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs & Izsu & Deep


newspic
newspic Hyper! [25 : 5] newspic United 5
LU1: Shredder, tn, solraK, Foerster, NightFaLL
LU2: foogs, phamtastik, kEEN, hostile, hahN

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic verGe [17 : 13] newspic Evil Geniuses
LU1: d00bi0us, paradox, juan, sTruk, Griff
LU2: alex,Grt,lari,tr1p,blackpanther

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic Forbidden [21 : 9] newspic Juked
LU1: messiaH, BR!CKS, allbrook, oracle, secLusion
LU2: MRP, rDR, prato23, enforcer, EdDiE

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic compLexity [19 : 11] newspic o.e. zomblerz
LU1: Rambo, Warden, fRoD, Storm, Blaze, zet
LU2: jthabuddha, Jetttt, brawwr, smp, classified

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic Eximus Sports [11 : 19] newspic EF Gaming
LU1: Hyper, j1N, ChefWear, blank, bigwie
LU2: sunman, Warmach1ne, clowN, deppy, mOE, p0s

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic Team 3D [25 : 5] newspic Jax Money Crew
LU1: ksharp, Lin, rectoor, method, Volcano
LU2: pali, Des1re, hanes, eng, GordoN

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic 1 shot [6 : 24] newspic Devastation
LU1: xeon, dAnKsTa, aL|ve, TopDog, KB,
LU2: sasquatcH, nmE, ChEekz, KwicK, sauce

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic x3o [6 : 24] newspic Frantic
LU1: jame, Lim, LuckeyTed, pinekone, perez
LU2: pex, AZK, Rez, machine, mAG

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. február 1. (csütörtök) ~ 4:00

newspic
newspic Check-Six [19: 11] newspic claneX
LU1: THendry, deciple, ShaD, haqshot, KG
LU2: Reaper, ridic, anger, remix, kluwe

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. január 31. (szerda)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 671
 
1359
 
 
 
kép 1401
 
1533
 
 
kép 3299
 
2079
 
 
 
kép 2983
 
1587
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu