Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. április 03. 0 hozzászólás
 

Itt a tavasz, rügyeznek fák, ami azt jelenti, hogy a ClanBase is virágzásnak indult. A szokásos menetrend szerint elõször érkezett a EuroCup csapatainak kihirdetése majd elejtették az OpenCup magvait is.

newspic
Itt a tavasz, rügyeznek fák, ami azt jelenti, hogy a ClanBase is virágzásnak indult. A szokásos menetrend szerint elõször érkezett a EuroCup csapatainak kihirdetése majd elejtették az OpenCup magvait is. Idén is többszörös volt a túljelentkezés a kupára, csakúgy mint hazánkban a téglagyáros szakokra a kisiskolásban. Több mint 420 nagy vágyakat dédelgetõ csapat jelentkezett, melynek köszönhetõen újra megnyitja kapuit a CB Source részlegének egyik legeldugottabb és legsötétebb helye a Division 2. Nem is létezik OpenCup magyar csapatok nélkül, ezt tudjuk mi és õk is, ennek örömére nézzük szép sorjában hazánk csapatai milyen becses helyeket és csoportokat csíptek meg.

Kezdjük a sárdagasztást a Premier ligában, ahova a newspic Dalay Lamas, az newspic [OBi] és a naponta másfél külföldi tétmeccset játszó newspic iNcentive-DESTiNY került be. Õk egybõl a H csoportba a legerõsebb svájci és egy figyelemreméltó dán alakulat mellé, valamint kellemes lesz újra izraeli csapat ellen játszani kishazánkból. A dl becsüccsent a B csoportba ahol a newspic Team Empire és az newspic Elite Warez Couriers várja õket, mint frissen megjárt két lanos csapat. Az [OBi]-sok az E csoportban foglaltak helyet a newspic Pupkaci (elõzõ szezon második divíziójának gyõztese) és a newspic fixit társaságában, talán övék a legkönnyebb csoport a három közül. Azonban ne felejtsük el, hogy a dl-nek még hátravan egy ki-ki selejtezõmeccs az ancients ellen.

Haladjunk tovább és beleütközünk a newspic SuicidE csapatába a második vonalban a B csoportban, akiknek legnagyobb ellenfelük a newspic d3M0 csapata lesz, vagy a többiek. Itt kapott még helyet -igaz a G csoportban- az newspic rmt csapata, akik akármennyire is szerettek volna nem tudtak elbújni a kíváncsiskodó szemek elõl, azaz újra köszönthetjük a „powerhouse” X-plosive alakulatát. A newspic #frag-guild a harmadik ligában kapott helyet számunkra eddig ismeretlen nevek mellett, talán az newspic eXplicit ebben kivételt képez.

A Division 2 résztvevõ csapatai még nincsenek kihírdetve.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: porkoláB_

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2667
 
2314
 
 
 
kép 4737
 
1493
 
 
kép 1558
 
1541
 
 
 
kép 1313
 
1695
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu