Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. május 27. 0 hozzászólás
 

Itt az idõ, hogy áthajózva az atlanti óceánon, kicsit közelebbrõl is szemügyre vegyük az olya nagyra taksált Complexity szindikátus csapatát. Nem is olyan rég történt hogy CS:Source-ra váltott a csapat

newspic

Itt az idõ, hogy áthajózva az atlanti óceánon, kicsit közelebbrõl is szemügyre vegyük az olya nagyra taksált Complexity szindikátus csapatát. Nem is olyan rég történt hogy CS:Source-ra váltott a csapat és olyan gyorsan felfejlõdtek és rendezték soraikat hogy most már az USA egyik legnagyobb csapata, akik már a CEVO-Proffesionalt is megnyerték ezzel elnyerve a Gotfrag amerikai ranglistájának elsõ helyét.

 
Teljesen szokatlan módon jelenleg egy fedél alatt laknak, a saját kis játékbirodalmukban, ahol az állandó gyakorlás így folytonos és olyan szintû rutint szereznek, ami a scene többi tagja számára elérhetetlen. Õk több mint egy csapat, õk már egy életstílust képviselnek. A csapat jelenleg a következõ:

newspic Ron "Rambo" Kim:
Rambo a csapat irányítója és a source egyik legmeghatározóbb mesterlövésze. Mindemelett kiváló szakács hírében is áll!
newspic Danny "fRoD" Montaner:
Egy igazi AWP-mester. Tagadhatatlanul erõs 1.6os játékos és hitetlen gyorsan áttért a CS:Source-ra és idõrõl-idõre hihetetlen statokat tud produkálni.
newspic Marcus "zet" Sundstrom:
Nem rég érkezett Svédországból, Marcus kétségtelenül jól céloz és okosan gondolkodik. Hihetetlen reflexei vannak és rendkívüli önkontrollról tett számos alkalommal tanúbizonyságot.
newspic Tyler "Storm" Wood:
Egyike a szerényebb, halkabb, visszahúzódóbb fiúknak a csapatban,de álmodni se mernénk azokról az eredményekrõl, amiket elértünk ha õ nem lenne köztünk. Hihetetlenül körmönfont, okos, ügyes játékos és a legfontosabb köröket általában õ hozza.
newspic Matt "Warden" Dickens:
Az egyik legjobb „entry fragger” a játékban és õ az aki összefogja a csapatot. Néha a pontszámai nem tükrözik, mennyit tesz meg a fragekért és azért hogy, hozzuk a köröket.

fRoD interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Szega


IC: Mindenek elõtt szeretnék gratulálni a CEVO-P sikeretekhez. Mennyire volt számotokra fontos ez a gyõzelem?

 
fRoD: Minden amit csinálunk rendkívül fontos a csapat számára, különösképp a mi csapatunk számára, hisz átestünk egy korai csapatváltozáson. Nagyon jól esik, ha elismerik és jutalmazzák a kemény munkánkat.

 
IC: Megfigyelhetõ, hogy rendkívüli sok játékost cserélgetnek egymás között a top csapatok az USA-ban, mindenki szeretné biztosítani a helyét a CGS-ben. Mit gondolsz, hogy hat ez az egész közösségre? Szerinted összehasonlítható az európai közösséggel?

 
fRoD: Nem hinném, hogy ésszerû lenne az amerikai és európai játékos cseréket összehasonlítani, viszont érdemes lenne a Source és 1.6-os csapatokét. Ha megnézzük a top amerikai szervezeteket, akkor láthatjuk, hogy nagyon kevés a játékos mozgás. Ez segíti az egyesületeket, hogy hírnévre tegyenek szert játékosaikon keresztül, azáltal hogy tapasztalatot szereznek, és egyszerûen együtt maradnak. Bevallom szomorú látni a sok játékos cserét, de remélem, ugyanakkor hogy hasznos és szerencsés változások ezek azoknál a csapatoknál, akik az utolsókat változtatták a CGS elõtt. Nem igazán ismerem az európai Source társadalmat, de remélem hogy a hihetetlen 1.6os közösségük lassan átáll a Sourcera.

 
IC: Milyen eseményre készültök jelenleg?

 
fRoD: Az egyetlen igazi kihívás jelenleg a CGS. Jelenleg csak a CGS- re összpontosítunk.

 
IC: Hogy látod a CS:Source jövõjét,bírni fogjátok hogy a CGS,Promod és számos meghatározó LAN még mindig az 1.6- ot választja?

 
fRoD: Nem tudok várni a jövõre, és szerencsésnek érzem magam hogy láthattam az 1.6ot kifejlõdni a saját szemeimmel, de tudom hogy a CGS a source-ot új szintre emeli majd,ahová eddig még más liga nem tette. Csak kikell várnunk és hagyni hogy a dolgok maguktól menjenek!

 
IC: A complexity sorsa szerinted mi lesz? Hogy képzeled el a jövõt?

 
fRoD: Magam elõtt látom, ahogy folytatjuk a kemény munkát, hogy a világvezetõ CS:Source hatalma legyünk.

 
IC: És mikor lehet titeket végre európai LAN-on látni srácok? Mekkora díjazás fejében repülnétek át Európába versenyezni?

 
fRoD: Jelenleg nagyon elfoglaltak vagyunk és leköt minket a CGS teljesen. De remélem idõvel majd alkalmunk lesz, hogy utazzunk. $ 80-100.k díjazású LAN kapcsán elképzelhetõ hogy repülõre ülünk.

 
IC: Köszönöm a rengeteg ránk szentelt idõt és szeretnék sok sikert kívánni neked a továbbiakban. Kívánsz valamit üzenni?

 
fRoD: Csak szeretném megköszönni az összes barátomnak és családtagjaimnak és persze különösen a csapattársaimnak a támogatást!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5056
 
2349
 
 
 
kép 3295
 
1570
 
 
 
kép 3600
 
1659
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu