Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2019. szeptember 25. 2 hozzászólás
 

Bár a játékosok többsége továbbra is elégedett azzal, hogy a szabványos formájában élvezze a CSGO játékot, úgy tűnik, hogy egyre többen használnak online kaszinókat.

Erről már korábban is olvashattunk. Az ilyen webhelyek felkeresésével a játékosok fel tudják használni a megszerzett skineket olyan játékoknál, mint a rulett és a kockázás. Végeredményben ezek az úgynevezett CSGO kaszinó oldalak nagyjából hasonlítanak bármely más online fogadáshoz. Azonban ahelyett, hogy valódi pénzt kellene kockáztatni lehetőség nyílik skinekkel befizetni és fogadni.

Míg a szokásos online kaszinók a felhasználók széles köre felé irányulnak, a CSGO kaszinó oldalakon határozottan szem előtt tartják a játékosokat. Nem csak a CSGO skinekkel való befizetésre van lehetőség, hogy tisztességes nyereséghez juthassunk, hanem élvezhetjük kedvelt játékunk rajongóinak társaságát is, akik segítettek a CSGO kaszinó oldalakon keresztül is megmutatni, hogy még mindig mennyire elterjedt a Counter Strike.

Néhány népszerűbb CSGO kaszinó játék:

CSGO SLOTS
A nyerőgép az egyik legnépszerűbb elfoglaltság a normál kaszinóban történő fogadásnál. Könnyen belátható, hogy miért vált ez a CSGO szerencsejátékok világában az egyik leghíresebbé. Ezek a webhelyek lehetővé teszik a skinek beváltását tokenek ellenében, hogy azokat egy félkarú rablóhoz hasonló online masinán kockára tehessük, ahol különféle szimbólumoknak kell vonalban lenniük, hogy nyereséghez juthassunk. Ez a megoldás nagyban hasonlít a book of ra deluxe-ra.

CSGO RULETT
A rulett a CSGO szerencsejáték oldalakon kissé eltérhet attól, amint egy online kaszinó webhelyén találhat az ember. Ahelyett, hogy egy valós grupié irányítaná a rulettkereket, a legtöbb helyen egy piros és fekete számokból álló csíkot lehet látni, amelyen meg lehet tenni a téteket. A felületes különbségek ellenére a koncepció nagyjából megegyezik. Így lényegében bármilyen téttel lehet fogadni egy szimpla számra. De adott a szokásos piros-fekete és még sok más lehetőség van.

CSGO COIN-FLIP
Ha kissé egyszerűbb megoldásra vágyunk a skinek online szerencsejátékának világában, akkor érdemes felkeresni egy olyan CSGO kaszinó weboldalt, amely egyszerű érmefeldobással kínál fogadási lehetőséget. Rengeteg olyan játékos van, akik úgy találták, hogy ezzel az egyszerű módszerrel ütik el az időt, miközben igazi ritkaságokat is megkaparinthatnak némi szerencsével.

CSGO DICE
Miután elsajátítottuk az érmék művészetét, érdemes lehet egy szinttel feljebb lépni és kipróbálni a CSGO kockázást. Ez is egy nagyon egyszerű fogadási lehetőség, mivel meg kell jósolni a kockák teljes összegét, hogy nyerjünk. Annak ellenére, hogy nem annyira izgalmas, mint általában egy fogadás, a CSGO kockázás meglepően népszerű.

Melyek a CSGO kaszinó webhelyek használatának hátrányai?
Noha sok játékos szeret fogadni, nem szabad elfelejteni, hogy ezeknek a CSGO kaszinóknak a nagy része hivatalos engedély nélkül üzemel. Ez nem csak illegális, de veszélyezteti a játékost magát is. Ha bármi probléma adódik, semmilyen ügyfélvédelem nincs.

Ha valamilyen vita merül fel vagy a személyes adatok kiszolgálásra kerülnek nincs biztonságos jogi keret a sérelmek kezelésére. Ezért javasolt tartózkodni minden olyan webhelytől, amely úgy néz ki, mintha engedély nélkül működne.

Ezenkívül meg kell említenünk azt a tényt, hogy míg a CSGO kaszinók rövid távon meglehetősen szórakoztatóak, ha igazán tesztelni akarjuk a fogadási képességeinket és a szakértelmünket, akkor valószínűleg egy CSGO sportesemény kimenetelére fogadunk olyan legendás csapatok között lezajló meccseken, mint az Astralis, a Natus Vincere vagy a FaZe.

 

 
Címkék:
vissza
cs2hu
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

BULLDOG[p]

nov. 24., 19:07
@admin : Vegyetekfel kérlek az alábbi steam fiókomon:


https://steamcommunity.com/id/epsilonBULLDOG


Köszönöm.


Üdv,

Lukács "BULLDOG" Péter (epsilon)

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2653
 
2309
 
 
 
kép 1172
 
1439
 
 
kép 454
 
1406
 
 
 
kép 2615
 
2324
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu