Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2015. augusztus 25. 0 hozzászólás
 

Kölnben rendezték meg a legutóbbi véres küzdelemet a Counter-Strike trófeákért, miközben milliók követték az eseményeket online. 2015-ös év eSport eseményei és hírei egy kattintásra. Igyekeztünk összeszedni, hogy mire érdemes odafigyelni még ebben az évben.

ESL One Cologne és New York 2015

Az ESL One Köln 2015 az egyik legnagyobb létező CS:GO esemény, augusztus 19-én vette kezdetét. Magyar csapatnak nem sikerült kvalifikálnia magát, de most volt hozzá a legközelebb. Mindenesetre a rangos CS:GO versenyt élőben izgulhatjuk végig a Twitch-en. A Twitch-en az amerikai ESL inditotta el július végén 24/7-ben sugárzott CS:GO csatornáját, ahol éjjel-nappal nézhetjük a meccseket.

Összesen 16 csapat indul, ebből ötöt a verseny szervezői meghvják - velük nem fordulhat elő, hogy nem jutnak ki, a többi 11 helyre a csapatok július végén kvalifikálták magukat.

A következő ESL kupa egyébként New Yorkban a Medison Square Garden Theatre-ben lesz október 3-4 között, ahol a világ legjobb Dota2 csapatai mérkőznek majd meg.

MondoCon - 2015 Ősz

A hazai eSport élet folyamatosan fejlődésben van és egyre magasabb színvonalú rendezvényekkel találkozhatunk. Bár nagy magyar csapatok nincsenek, szerződéses magyar játékosokkal már találkozhatunk külföldön, akik ráadásul szép eredményeket is hoznak. Kiváló alkalom az őszi MondoCon, hogy jelenlétünkkel támogassuk virtuális világok és közösségek hazai térnyerését. A PC Guruval közösen szervezett esemény a Hungexpo területén lesz október 17-én és 18-án. Geekek, Gamerek és Animések ott a helyetek!

European Poker Tour - Season 12

Természetesen az e-sport nem csak a lövöldözésről szól, szintén találkozhatunk sok játékkal, melyek szintén meglehetősen kompetitiv formátumúak. Az egyik legnépszerűbb ilyen, a online póker, ami egyedül Európában a H2GC becslése szerint, körülbelül 2 milliárd dolláros üzletnek fog számitani 2018-ra, ami jelentős szegmense a eSports piacon. A világ legnagyobb pókeroldala a PokerStars szervezi például a European Poker Tour-t (EPT), ami tizenkettedik szezonját éri meg ezévben, a jelenleg népszerűségét élő Texas Hold’em-et felvonultatva. Világsztárok, sportolók, színészek és celebek lepik el a nívós helyszíneket, hogy megmérkőzzenek egymással, mindkét élő és online játékok. Az események augusztus második felében Barcelonában kezdődnek, októberben Máltán folytatódnak és ez évben decemberben, Prágában érnek véget decemberben. A 2016-os helyszínek a túra folytatásában a Bahamákra, Dublinba és Monacoba viszik a sztárokat.

League of Legends

Augusztus 23-án a GamerEvents hozza el Nektek a Stockholmi LCS finálét a Lurdy moziba. A döntőben a Fnatic és az Origen csap össze., de a következő LoL eseményre sem kell sokat várni, ugyanis a League of Legends World Championships 2015 a világbajnokság egész októberben tart és a csoportmeccsektől kezdve a döntökig, a mérkőzéseket Párizsban, Londonban, Brüsszelben és Berlinben rendezik majd meg, több tízezer ember előtt.

Riot Games tavaly a Távol-keleti országokba - Taipei-be, Szingapúrba és Koreába - utaztatta a játékosokat és a népes közönséget, de most mi is jóval közelebb kerülhetünk a LoL-hoz és kedvenc csapatainkhoz.

Szintén a Gamer Events rendezésében a világbajnokság döntőjét a Lurdy moziban fogják közvetíteni október 31-én. Időpontot még nem hírdettek meg, csak dátumot. Ami biztos, hogy a rendezvényen cosplay versenyt és League of Legends kiállítást láthatunk, valamint a Youtube-erekkel és streamerekkel is találkozhatunk.

Az eseményre egyébként 10 perc alatt fogyott el az összes jegy...

Intel Extreme Masters Season 10

Az Intel Extreme Masters következő állomása is tartogat programot a Counter-Strike GO és a LoL követőinek. November 21-22-én az Észak-Amerikai San Jose-ban kerül megrendezésre a következő összecsapás, ahol szintén sok pénz forog kockán a résztvevők számára. 2006-os indulása óta a széria folyamatosan fejlődik és a San Jose-ban rendezendő verseny lesz a nyolcadik ütközet az Államokban.

Kölnbe is ellátogat majd az IEM, de még nem pontosan tudni, hogy mely játékokkal lehet kvalifikálni a decemberi rendezvényre, ahogy még fix dátum sincsen.

 

 
Címkék: esl, esport, csgo
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4872
 
2374
 
 
 
kép 4031
 
1554
 
 
kép 1684
 
1570
 
 
 
kép 546
 
1777
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu