Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. július 16. 0 hozzászólás
 

Elérkezett az ESEA rájátszásának második köre. Eddig nem sok izglamat hozott a playoff, köszönhető ez annak, hogy a fele mérkőzést le sem játszották.A tét az elődöntőbe jutás lesz. Sajnos a

Elérkezett az ESEA rájátszásának második köre. Eddig nem sok izglamat hozott a playoff, köszönhető ez annak, hogy a fele mérkőzést le sem játszották.
A tét az elődöntőbe jutás lesz. Sajnos a Rocattől, és a DSRack-től is el kelett búcsúzni, mivel nem tudtak megjelenni a találkozókon. Rajtuk kívül még egy dán és egy norvég csapat esett ki hasonló okokból. Szerencsére még így is akadni fognak érdeklődésre számot tartó meccsek.
A Reason a hetedik helyen továbbjutott TwistedPlay ötösével fog találkozni. Az előző hírben a szlovákok részletesen ki lettek tárgyalva, így mai ellenfeleikről olvashattok inkább. Az angolok 62,5%-osak voltak a csoportban, tít győzelem mellett hatot el is veszítettek. Ők az inferno mellett a traint és a ma soron következő pályát, a nuke-ot sem kedvelik túlzottan. Számukra csak picivel volt izzasztóbb az első köre a rájátszásnak, mivel nekik azt le kellett játszani, habár fölényes győzelemmel jutottak tovább.
A fnatic már jobban megszenvedett a TLR-rel szemben, de végülis sikerült hozniuk a meccset. Ők az infernot és a dust2-t nem kedvelik, szerencséjükre ezeket a mai nap elkerülik. A 30P-Gaming négy nuke-on játszott összecsapásából hármat elvesztett, így nem ők az esélyesei a küzdelemnek. Egyébként ők kilenc győzelem mellett hét vereséget is begyűjtöttek, ez sem szól mellettük.
A Dreamaker eddig 100%-os teljesítményt nyújtott nuke-on, még az előrébb végzett The Last Resortot is két vállra tudták fektetni rajta. Ettől függetlenül a MoD az esélyesebb még úgy is, hogy ők a Team Unityvel szemben egy szoros mérkőzésen alulmaradtak.
Az utoljára maradt találkozó két részvevőjének ma lesz az első meccse a rájátszásban, mivel mindketten a kisujjukat sem mozdítva jutottak tovább. Sem a H2k, sem az AIMAZING nincs oda ezért a pályáért, ami mégis a svédek mellet szól, az az, hogy ők ötödikként kerültek be a rájátszásba, míg a belgák a tizenharmadikként.

 

Ágrajz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Reason Gaming 1
Reason Gaming -
Alchemists 0
-
TwistedPlay 16

Twistedplay -
KomIgen 2
-
fnatic -
fnatic -
TLR -
-
30P 1
30P -
DSRack 0
diamondZ 3
Dreamaker -
Dreamaker 16
-
AIMAZING 10
MoD -
MoD 16
-
H2k 1
H2k -
Unity 0
-
AIMAZING 1
AIMAZING -
Roccat 0

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4170
 
1452
 
 
 
kép 3646
 
1723
 
 
kép 4797
 
2509
 
 
 
B rövid
 
1710
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu