Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. április 02. 0 hozzászólás
 

Elérkeztünk a nagy naphoz! És hogy miért nagy? Mer túl vagyunk egy még nagyobbon, vagyis április elsején. Mindenki kapott hideget meleget, voltak igazak voltak kamu hírek, még ha a vonalat néhol nem is

newspic
Elérkeztünk a nagy naphoz! És hogy miért nagy? Mer túl vagyunk egy még nagyobbon, vagyis április elsején. Mindenki kapott hideget meleget, voltak igazak voltak kamu hírek, még ha a vonalat néhol nem is nagyon lehetett meghúzni pláne észrevenni. Sokan „bedõltek” sokan kapcsoltak, de az egész április elsejét itt a szerkesztõségnél egy hír kivételével nem a tréfa motiválta, hanem egy tükör felállítása. A missön sikerült de mégis hogy történt? Olvassátok el. tovább olvasás
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


patrik:
Bizonyára sokan élveztétek volna, ha a szombati döntõn ez hallatszik a hangfalakból: "A szimpatikus magyar úriember már a negyedik embert lövi le desert sk-ban....igen....HOPP...csak egy golyó maradt...ott jön...na most BEADJA VAGY NEM ADJA BE?" De természetesen Korda Gyuri bátyánk marad az ördög bibliájánál és továbbra is a pókerközvetítésekkel lesz elfoglalva, ami persze nem zárja ki, hogy találkozunk vele D-LAN-on, de erre kábé annyi az esélyünk, mint egy sánta bagolynak az erdõtûzben. Azt, hogy Klárika ténylegesen több izgalomra vágyik-e, szintén nem tudhatjuk, de ilyen állítás soha nem hagyta el Korda György száját. Mindenestre egy pár pillanatra fantasztikus érzés volt abba az illúzióba merülni, hogy a Lady N énekese közösségünk tagjává vált!

A D-LAN-os csoportbeosztások sokaknak érdekesnek tûnhettek, de ez a hír nem volt kamu! Ezek lesznek a D-LAN csoportbeosztások, tehát mindenki kezdhet készülni!

prokoláB:

Korántsem vagyunk olyan okosnak, mint hisszük magunkat, ez meg is látszik a CGS petíciós híren, melyet a kezdetleges gyanakvás ellenére elég sokan benyaltak. Többeknek felkeltette a figyelmét, hogy miért nincs publikálva a hír egyéb nemzetközi oldalakon vagy miért érint minket ez ennyire. Természetesen kedves kis felhasználóink éltek azon a jogukkal, hogy nem kell regisztrálni és el is kezdték szépen telespammelni a petíciót. Sokan –amúgy jogosan- megszólták õket, miért kell ezt csinálni, mit fog ehhez szólni a többi nemzet fia. Szerintem semmit, mivel az összes nevet személyem vitte fel, így még vonzóbbá téve az aláírásgyûjtést. Köszönjük az aláírásokat, nem mentetek át a rostán.

HeNtEs a végsõ csapás
Görbetükör? A legjobb szó egybeírva! Ami itt lezajlott egy nap alatt az totális képet adott, arról hogy miként állnak a dolgok a közösségben és, hogy mégis merre tart ez az egész. Persze most mindenki arra kíváncsi, hogy az engem érintõ cikk igaz-e vagy hamis? Ere most nem adok választ majd csak a cikk végén, hogy legyen miért végig olvasni.

Mivel is kezdhetném mint a morállal. Az emberek nagy részét meglepte a döntésem, és sokan megköszönték azt, amit eddig tettem és ez jól is eset õk azok az emberek, akik mindig is tartották bennem az erõt. Amikor a CS2HU elindult napi 20-30 látogató volt tehát ennyi embernek is csináltam aktívan, most napi 4-5000-en vagytok és még mindig csinálom, és néha úgy érzem, hogy még mindig 20 embernek, ami nem is baj. Semmit nem kértem eddig érte, és nem is terveztem. De nagyon érdekes volt az a jelenség, hogy mindenki rögtön elkezdet temetni, és egy embernek nem jutott eszébe, hogy srácok, akkor gyerünk próbáljuk meg mi is csinálni. Nem jött levél, hogy szeretne oldalt szerkeszteni nem volt olyan ember, aki azt mondta volna van egy jó ötlete és valósítsuk meg. Egyszerûen semmi. Simán feladná mindenki azzal a harakiri mondattal, hogy HeNtEs elment. Ez így nem jó. Ez rögtön egy olyan dolog, amin változtatni kéne.

De haladjunk szépen tovább. A cikkben leírtak javarészt igazak, így látom jelenleg a közösséget kicsit borúsan kicsit feketén és ha nem lennék ennyire megszállott, akkor 1 éve abbahagytam volna és nem azon törném mindig a fejem, hogy mit találjak ki, hogy színesebbek legyenek a tartalmak. Igyekszem. És hogy igyekezni is fogok-e továbbra is?

Meg nyugtatok mindenkit nem tervezem a távozást. Akkor fogok elgondolkodni rajta, ha látom van olyan ember legalább egy, akinek átadhatom a széket, egy olyan elszánt és megszállott ember mint én. Egyelõre csak álom, de nem adom fel a keresést.

Kemény feladat egy oldalt vezetni nem, hogy még többet is. Eközben dolgozni, családot terelgetni és élni az életet. Nyugodtan tegye fel a kezét mindenki, aki tudná csinálni, átadhatom, de nem 2 napra nem 3-ra, hanem minimum 2 hónapra, és ha valaki tudja 2 hónapig csinálni, akkor elindult azon az úton amirõl még utána is 70%, hogy le fog térni. Ez van, kemény a popszakma.

Ami elég durván érintett, hogy még egy ilyen hírnél is elõkerültek a férgek, a scene belsõ rombolói, az internet mögé névtelenül bújó gerinctelen nemzetiség söpredékei. Elõkerülnek és nyomják a szöveget. Szánalmas.

Az oldalakról. Az oldalak köszönik szépen megvannak és nem hagyjuk abba a terjeszkedést. Az OGC-nél elszántak vagyunk arra, hogy igenis lerakjuk a cikkben említett alapot, aminek a kavicsos részénél tartunk. Hiszünk abban, hogy összefüggõ aszfaltfelület lesz, ami itthon végre megteremtheti a cybersport normális fejlõdését is.

Reklámok? Elkerülhetetlenek lesznek. Ez már tiszta marketing kérdés. Egy idõ után senki nem várhatja el, hogy ingyen dolgozzon érte 10-20 ember. Azonban amíg ez bekövetkezik marad az elszántság. Nem holnap és nem honlap után lesznek reklámok az oldalakon, de lesznek. Remélhetõleg mindenki megérti majd, hogy ez a közérdek. Aki harapni akar a tortából az meg kezdje el összeszedni a gondolatait és emelje le a helyesírás nagyszótárát a polcról olvasson sokat és mutassa meg, hogy tudunk írni is magyarok nem csak játszani. Én várom a jelentkezõket senki elõl nem zárkózom el, hiszen ha azt látom nem fog neki menni jó pár rászólás és terelgetés után úgyis megmondom, hogy más foglalkozás után kell néznie.

És akkor evezzünk kicsit más vizek felé. Öt oldalt emlegettem, mert öt van. Az tödiket nem adtuk még át de készen van. Nagy dobás vagy nem? Nekünk mindegy. Két látogatóért is megéri letenni valamit az asztalra, hiszen az a kettõ késõbb 20 lesz utána 1000 és így tovább. Aki a kicsit nem becsüli... Nem kell hogy ezt mindenki megértse, hiszen Ti általában szimpla olvasók vagytok nem láttok a dolgok mögé, ami teljesen rendben is van. Ez továbbra sem lesz másképp. Rengeteget dolgozunk azért, hogy fejlõdjön minden közösség. Például örülünk, hogy a HL2HU elindítása lökött egyet a Half-Life álló vizén. És így tovább. Örök küzdelem és munka ez a keresztünk, de cipeljük amíg úgy látjuk van értelme.

Látjátok, hogy sok dologban kikérjük a véleményeteket, de azt is be kell látnotok, hogy eddig, amit mi döntöttünk el egyedül sokszor sikeresebb volt, hiszen, aki a véleményét megformálja az oldalakon az még mindig a kisebb többség, meghallgatjuk és megpróbáljuk megfogadni az õ véleményüket is de közben mérlegelünk.

Átláthatatlan pár dolog? Nem éritek mire ez az egész? Nem probléma! Olvassa el mindenki újra meg újra az interjút, amit saját magamnak adtam. Igen jól látjátok az interjút én adtam skizofrén módon saját magamnak. Olyan kérdések és válaszok amelyek fontosak és a valóság mezsgyéjén maradnak némi áprilisi beütéssel.

Tehát nem kívánok távozni, nem hagyom el a hajót, hanem folytatom és még több pénzt idõt és munkát ölök bele, hogy haladjon az ország online gamer közössége és ezúttal ne hátra! Továbbra is csak néha fogok névtelen flamerekkel leállni harcolni, mert jól esik (perverzió egy kicsit), hiszen tudom jól, hogy egy mondatba se lehetne a nevünket említeni. Én letettem valamit az asztalra, úgy érzem. Bárki utánam csinálja jöhet és vitatkozhatunk konkrét dolgokról, addig pedig, aki beszólogat nekem nem tartom másnak mint egyszerû szánalmas senkinek. Ez van.

Görbetükör! Ez bizony az volt a javából mindenki nézzen magába és próbálja leelemezni mit tett a községért merre lökte elõre, és amikor este kurvaanyázik egy szerveren gondoljon bele, hogy az építi-e valamennyire a közösséget?! Beszólni könnyû csinálni nehéz. De ha valaki csinálhja azt ne szánalmas beszólásokkal irígykedve oltogassuk, hanem építõ kritikákkal lökjül ekõrrébb és tartsunk neki bakot mert ez a közösség érdeke, hiszen az, akit felsegítünk bakot tartva majd felhúz minket a falon és szépen mindenki szintet lép.

Bárkinek bármi kérdése lesz/van az elérhetõségeim adottak, illetve a D-LAN nyolcadik állomásán is fellehet majd ismerni, ott leszek a pólómon remélhetõleg egy nagy LAMAs-os embléma virít majd (ha nem akkor is meg ismertek remélem). Lehet bátran kérdezni egy sör mellet vagy feles mellet este valamelyik dunaújvárosi kocsmában vagy szórakozóhelyen. Én nem akarok felétek emelkedni és kíváncsi vagyok a véleményetekre ember vagyok és úgy is fogok viselkedni. Meghallgatok mindenkit, aki érvelni és vitatkozni tud ésszel. Aki nem tartózik ebbe a körbe az viszont inkább kerüljön, arra nem vagyok kíváncsi. CU@LAN

Mindenkinek további szép napot!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
 
kép 3345
 
1430
 
 
kép 2801
 
1490
 
 
 
kép 3270
 
1740
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu