Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2024. január 12. 0 hozzászólás
 

A CS:GO-t azok a nagy pillanatok határozzák meg, amelyekre örökké emlékezni fogunk. Olyan gyilkolások, amik csak a legnagyobbaknak adathatnak meg.

A CS:GO Major versenyeken a játékosok hihetetlen akciókat szeretnének bemutatni, hogy megszilárdítsák saját hírnevüket. Ezért visszatekintünk az elmúlt évekre, hogy felelevenítsük minden idők legemlékezetesebb CS:GO Major megmozdulásait!

5. RAIN CACHE ACE-E

Sokan a legjobb CS:GO Major ölések között sokszor a szerencsére hivatkoznak, de ez nem mindig igaz. Rain ászája a G2 ellen a 2015-ös DreamHack Open Cluj-Napoca versenyen tiszta mechanikai ügyességen és kiváló játékérzéken alapult. Mozgása is teljesen átverte a G2-t.

Ami miatt ez a klip olyan nagyszerű, az a játékosok, akikkel Rain szembesült. Csak néhányat említve: hihetetlen CS:GO fejlövéseket mért olyan játékosokra, mint NBK-, apEX és kennyS, akik maguk is legendák. Ezek a csúcsjátékosok akkor voltak pályafutásuk csúcsán, és Rain mintha csak kezdőkkel játszott volna.

Ez a mérkőzés adott egy ízelítőt abból, hogy Rain milyen játékossá válhat, aki végül felkerült a CS:GO Major győztesek közé, mint minden idők egyik legelismertebb versenyzője.

4. A FNATIC 4-AWP PEEK

A Dust 2-n a játékosok általában minden forduló elején AWP-s csatára számíthatnak a középpályán. Amikor a Fnatic a 2015-ös ESL One Cologne-on az EnVyUs ellen játszott, apEX nagy meglepetést kapott, amikor a középre leselkedve négy AWP-ból álló kivégzőosztaggal találta szembe magát. Ez egy könnyű ölés volt egy olyan fordulóban, amelyet szoros margók határoztak meg.

Ez a játék a nagydöntő hosszabbításában történt. Mivel 250 000 dollár volt a tét, a Fnatic bátorsága hatalmas jelentőséggel bírt, és ez nagyon megérte. Annyira, hogy a Valve a Dust 2-be egy graffitit helyezett el, ami a Fnaticot ünnepli az ominózus helyszínen.

Azóta senki sem próbálkozott hasonlóval a CS:GO Majorokon. Ezt a fajta nagyságot nem lehet megismételni.

3. AZ OLOFBOOST

Az Olofboost használata az Overpasson a valaha volt legvitatottabb CS:GO Major ölésekhez vezetett. Az Overpasson egy háromemberes boost segítségével olofmeister 13-3-as hátrányból legendás visszatérésre vezette a Fnaticot.

A boost egyszerű volt, a CT játékosok számára a Connector mindkét oldalára rálátást biztosított. Ez minden szükséges információt megadott egy csapatnak. Minden körben olofmeister tüzet nyitott a Connector felé, és számos CS:GO fejlövést adott le a zavart LDLC-re. Az ellenfelek csak a 29. fordulóban jöttek rá, mi történik, de már túl késő volt.

A CS:GO Majorokon a sportszerűségnek óriási szerepe van. A meccs után a Fnatic visszalépett a versenytől a boost használata miatt, és azóta sem látták újra. Ez egy figyelemre méltó pillanat marad, és örökségként szolgál az Overpasson.

2. S1MPLE'S HEAVEN DROP

s1mple Cache Heaven leugrása az ESL One Cologne 2016-on vitathatatlanul az egyik legemlékezetesebb CS:GO Major ölés.

Minden tökéletes volt benne. Az első levegőben elvégzett ölés hihetetlen helyzetfelismerést mutatott, a második no-scope pedig merész volt. A visszajátszásokig nem is tudtuk, hogy a második ölés no-scope volt, a kommentátorok és a közönség is csak akkor döbbent rá. A közönség reakciója a visszajátszás alatt a CS:GO tökéletessége volt, a kommentátorok, James Bardolph és ddk is hozták a formájukat.

Abban az időben s1mple-t még nem tartották minden idők legnagyobb CS:GO játékosának. Ő egy fiatal tehetség volt, aki bizonyítani akart, és milyen módon tette meg ezt.

1. COLDZERA UGRÓ AWP-JE

Az ember, aki nagy pillanatokra született a CS:GO Majorokon - lépjen elő coldzera. Képzeld el a jelenetet - az MLG Major Colombus 2016 elődöntője, a Liquid 15-9-re vezet, és az 1-es pálya lezárására készül. A Luminosity rosszul felszerelt a B-oldalon, csak coldzera tartja a Counter-Strike egyik legjobb fegyverét, az AWP-t a védekezéshez.

A Liquid gyorsan nyomul előre, és coldzera szerez egy gyors ölést, mielőtt visszavonulna az apartmanoktól. Egy átlagos játékos ekkor új szöget keresne a védekezéshez, miközben a csapattársai pozícióba kerülnek. De coldzera nem átlagos játékos. Elhagyva minden ésszerűséget, az Apartments alján helyezkedik el, és ahogy a Liquid játékosai közelednek, ő ugrik és egy nevetségesen pontos lövéssel találja el EliGE-t és s1mple-t az Apartments hátsó részéből. Ezután coldzera egy negyedik öléssel zárja a kört, amivel a Luminosity egy olyan kört nyer, amire semmi joga nem lett volna. Százszor próbálhatná újra ezt a helyzetet, és soha többé nem sikerülne neki.

A tét nem is lehetett volna nagyobb, és coldzera teljesített. A Luminosity visszavágott és 15-19-re megnyerte a meccset, a sorozatot pedig 2-0-ra. A nagydöntőben legyőzték a NAVI-t, így nagy esély van rá, hogy ez a coldzera-momentum döntötte el az egész Major sorsát.

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4511
 
1527
 
 
 
kép 3428
 
1524
 
 
kép 4968
 
2405
 
 
 
kép 5232
 
2377
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu