Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. február 02. 55 hozzászólás
 

Kisebb-nagyobb meglepetésként érhette a kívülállókat (meg persze minket is, szervezőket), hogy bizony betelt a maximális csapatlimit a NetCups ICL kvalifikációjára a mai napon! Vannak még azért teendők, de a bajnokság jelen állás szerint holnap este teljes létszámmal kezdődik el.

Tegnap kora délután még csak 10 elfogadott státuszú nevezőt számolt a NetCups rendszere, egy nappal később pedig már be is telt a maximális csapatlimit a tavaszi ICL-re indított kvalifikációs bajnokságra. Sokáig az sem volt biztos, hogy meglesz a minimális létszám, viszont a Counter-Strike: Global Offensive scene megmutatta, hogy vannak még tartalékok – vagy csak bújócskáztak eddig a csapatok.

Természetes vannak azért még hiányosságok, gondolva itt az ICL-es regisztrációkra példának okáért, amivel még néhány együttes tartozik, de bizonyára ez sem jelenthet akadályt, főleg annak tudatában nem, hogy még több, mint 1 napjuk van az érintetteknek elvégezni az ehhez szükséges lépéseket a lanseries.hu oldalon.

Arra is felhívnám a csapatok figyelmét, hogy holnap, azaz vasárnap 18:30-tól megkezdődik a checkin, azaz a bajnokságra való bejelentkezés, aminek elmulasztása azt fogja eredményezni, hogy az adott csapat nem fog tudni részt venni a NetCups ICL kvalifikáción. A checkin természetesen a NetCups.eu-n lesz esedékes, a torna oldalon remélhetőleg mindenki meg fogja találni az erre szolgáló funkciókat.

Az újonnan regisztráltak és persze a régiek közül is többen még tartoznak a szavazatukkal, ahol is arról kellene dönteni, hogy bekerüljön-e a mappoolba a de_mill_b2 és a de_cache – a szavazatok leadására az előző ICL kvalis hírünk szolgál, ennek eléréséhez kattintsatok ide.

Egy fontos kérdésre még nem kaptatok választ: Mikor is lesz a sorsolás? Terveink szerint pontban 19:00-kor, tehát a checkin végeztével kezdjük el a sorsolást, személyes terveim szerint élő stream adással egybekötve, ha a WiLD_TV-s srácok is a rendelkezésünkre tudnak állni ebben az időpontban - ha pedig nem, akkor a megszokott korrupt módon folynak majd az üzletek!

És akkor nézzük is, hogy kik fognak részt venni a már oly’ sokat emlegetett bajnokságon:

Hungary 6TH .iMPEC., nosaj, ReSeTANK, RNB -D-, veRzioN[
Hungary ancients boE, cmn, -Deep-, kHRIS, V1CE
Hungary ARTIFEX HeKtOr, NEOXD, RIP, SkeLLy, soundkiller
Hungary Chaos deluxe, Heavylooser, MGN, RuSTy, Zalee1
Hungary ELITGAMERS chef, InToO, killa, MadROCK, NIGGA, KrulleX, rolandgoz
Hungary FlashPoint-Gaming Coi, DNK, Dr0Kz, KODAL, sidepex
Hungary FLASHNESS bodito, Fery, foxxi, KisPirosTraktor, OlEk, rhyzZz
Hungary haxx-eSports davizz, hohoho, kiCkWhY, Reflex, sween`
Hungary haxxitas.old APACS, BladE, daeroNLA, klemo, RpZke
Hungary Here2Stay.eu DahNi, Kamka, luqaaas, PhysXzz, shatan, silEnt
Hungary iNcentive bigtomi, Chris, HsP[A], kiki, MIKO
Hungary KINGMAKERS freestL, GBK+K, n3R0, pozitive, stricken
Hungary KnockOutStars dmbbb, KARCSI, masteradi, numerouno, rnx
Hungary MteaM cézé., ClarkKent, kilinho, LeviDevo, rAndo
Hungary NeverDying 55MILES, bandesz, BONARR, kIcSiCsIbE, vidni
Hungary PROvocateamGigabyte fille, leyla, NAOMI, nici, smuci
Hungary RELAXZ duG0o, n0Rb1, Samurai, sultankah, zingz0r
Európa Shishaboys.int Gorasz, gran1t, Kai, snowy, Viktor94
Hungary ThatsAJoke daem0n, kaliee, neware, TASIKA_-, TRuve
Hungary TSG. milano, MSD, twiN, volummmax, znr
Hungary whyMe breathe, FireFly, mrn, P4TR1K, Sp1RiT
Hungary ZSAKKRUMPLI blankman, DARVEX, KuszTiii, sklhD, vapour1

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 54 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
RpZ  Sziasztok mikor derül ki hogy mi lesz az első map?
 

n0Rb1

febr. 03., 13:53
A sorsolással egy időben, a csoportokat és a mapokat is élőben sorsoljuk, míg a párosításokat a NetCups rendszere fogja nekünk legenerálni.
 
 
 
 

RpZ

febr. 03., 13:50
Sziasztok mikor derül ki hogy mi lesz az első map?
 
 
 
 
n0Rb1  @ _deni_: létszámbővítés, tehát most már 32 a maximális létszám, bátran nevezzetek!
@KODAL, Deep, Gorasz: nem gondoltam, hogy szabályzatba nem írják bele, cfg-ben viszont szerepel a 2 flash-es szabálymódosítás. Tehát akkor ezek alapján módosítom az előbbit, 4 granyó lesz engedélyezve, ezek között pedig lehet majd 2 flash.

Hamarosan kikerül a rövidhírek közé egy útmutató cikk a checkinről, a kapcsolatfelvételről stb., kérném a csapatokat, hogy figyelmesen olvassák el.
 

deni

febr. 03., 13:10
Ok, köszi
 
 
 
 

n0Rb1

febr. 03., 13:06
@ _deni_: létszámbővítés, tehát most már 32 a maximális létszám, bátran nevezzetek!
@KODAL, Deep, Gorasz: nem gondoltam, hogy szabályzatba nem írják bele, cfg-ben viszont szerepel a 2 flash-es szabálymódosítás. Tehát akkor ezek alapján módosítom az előbbit, 4 granyó lesz engedélyezve, ezek között pedig lehet majd 2 flash.

Hamarosan kikerül a rövidhírek közé egy útmutató cikk a checkinről, a kapcsolatfelvételről stb., kérném a csapatokat, hogy figyelmesen olvassák el.
 
 
 
 

deni

febr. 03., 13:02
Halihó!


Most akkor a max. csapat 16 lesz, vagy érvényes a létszámbővítés, ami a netcups oldalán szerepel?

 
 
 
 
noavatar
.LnB  Pont azért nem érted mert te rendelkezel azzal a játékintelligenciával amivel könnyen átlátod a mapokat, és hamar alkalmazkodsz. Ezért nem is zárkózol el az újdonságoktól. És cache-en kívül egyik pálya sem ismeretlen neked. De azok a csapatok akik csak most álltak gyors össze a LAN-ra, azokat egy cache mapon skillből bedaráljátok. Ezért próbálnak elzárkózni. Sokat segítene ezen ha a Valve nem ostoba Deathmatch módokkal szüttyögne, hanem bepakolná ezeket a mapokat hivatalosan a játékba, és így többen megismernék. Én amennyire látom a magyarok de_train-t se szeretik az alap mapok közül. És ezek hirdetik magukat mid skillre.

Off: Este Ravensnek szorítasz te is ugye? :D
 

creativity

febr. 03., 12:25
a Ravens nyer ez már rég eldőlt :D káperniket összetöri Ray és csereirányítót kell majd alkalmazni :DD a ravens már mindenre felkészült sokkal több ideje volt kielemezni a niners játékát !! OFF
 
 
 
 
n0Rb1  Nem találtam sem az ESEA-n, sem ESL-en erre irányuló szabályzatmódosítást, szóval jelen állás szerint az alap felállás lesz érvényben, azaz 3 granyó vásárlására lesz lehetőség, 1 flash maximum.
 

Gorasz

febr. 03., 12:21
Én is 2 flash-ről tudok.
 
 
 
 
noavatar
n0Rb1  Nem találtam sem az ESEA-n, sem ESL-en erre irányuló szabályzatmódosítást, szóval jelen állás szerint az alap felállás lesz érvényben, azaz 3 granyó vásárlására lesz lehetőség, 1 flash maximum.
 

Deep

febr. 03., 12:17
Na nemár :DDDD 1 flash ugye csak vicc ? :D 
 
 
 
 
n0Rb1  Nem találtam sem az ESEA-n, sem ESL-en erre irányuló szabályzatmódosítást, szóval jelen állás szerint az alap felállás lesz érvényben, azaz 3 granyó vásárlására lesz lehetőség, 1 flash maximum.
 

KODAL

febr. 03., 12:16
Azért nincs rá írva semmi, mert pls az ESL és az ESEA cfgben benne van hogy 2 flash is lehet akár. Sőt a külföldi LAN-ok és az összes online versenyen engedélyezett a 2db flash, ennek tükrében nem értem miért ne lehetne 2db flash.
 
 
 
 
Deep  Látom tényleg nem érted. Őszintén jozan paraszt ésszel , te váltanál egy olyan játékra amibe időt és energiat kell beleölnöd ráadásul pénzt is (jobb gép) ugy hogy a régi játékkal (amit már x éve tolok és jobb is vagyok benne mint az uj jatekban) még akár több pénzt is tudok nyerni illetve ugyanolyan verseny van mint az uj játékkal.. Nem hiszem el hogy nem jut el az agyadig ez a gondolatmenet :D
 

Szoke

febr. 03., 12:13
Szerintem meg azok nem értik akik ezt a baromságot viszik.

Miért mutassunk be egy olyan közösségnek akik eddig stabilan kitermeltek legalább 18 csapatot mind lanra egy olyan játék éls közösség kedvéért akik eddig össz vissz 1 befizetést tudnak felmutatni? Hol van itt akkor kereslet a dologra? Sehol. Nem a LAN nak kellene fejlődnie e téren, mert a lehetőség megvan hanem a közösségnek kellene kitermelni olyan csapatokat akik részt is vennének a LAN on és nem csak mint kívülállók osztják az észt.

De ezt már kitárgyaltuk egy másik hírben ezt ne offoljuk jobban szét.

 
 
 
 

.LnB

febr. 03., 12:11
Pont azért nem érted mert te rendelkezel azzal a játékintelligenciával amivel könnyen átlátod a mapokat, és hamar alkalmazkodsz. Ezért nem is zárkózol el az újdonságoktól. És cache-en kívül egyik pálya sem ismeretlen neked. De azok a csapatok akik csak most álltak gyors össze a LAN-ra, azokat egy cache mapon skillből bedaráljátok. Ezért próbálnak elzárkózni. Sokat segítene ezen ha a Valve nem ostoba Deathmatch módokkal szüttyögne, hanem bepakolná ezeket a mapokat hivatalosan a játékba, és így többen megismernék. Én amennyire látom a magyarok de_train-t se szeretik az alap mapok közül. És ezek hirdetik magukat mid skillre.

Off: Este Ravensnek szorítasz te is ugye? :D
 
 
 
 
quick  2 flash engedélyezett?
 

n0Rb1

febr. 03., 12:07
Nem találtam sem az ESEA-n, sem ESL-en erre irányuló szabályzatmódosítást, szóval jelen állás szerint az alap felállás lesz érvényben, azaz 3 granyó vásárlására lesz lehetőség, 1 flash maximum.
 
 
 
 
noavatar
.LnB  Nem kényszeríteni kell az embereket, hogy váltsanak. Rá kéne maguktól ébredniük, hogy a világ "elrohan" mellettük. Ennek a makacsságnak issza a levét jelenleg a NaVi-is. És rengeted általam nagyon tisztelt 1.6-os pro sincs már a világ élvonalában. Ők ragaszkodtak az 1.6-hoz és el is tűntek a süllyesztőbe. Az pedig, hogy a magyarok ragaszkodnak az alap mapokhoz, az csak azt támasztja alá, hogy a legtöbben gyorsan sietve összeszedtek 5 embert, hogy induljanak ICL-en. Ezek csak "gyors mixek", ez esetben nem beszélhetünk stabil LU-ról. És ezért okozhat egy kevésbé ismert nevekből álló, de régóta együtt játszó csapat meglepetést.
 

Deep

febr. 03., 11:59
De nem értem... az uj mill kb a legjobb map a játékban és a cache is kurvaérdekes pálya. Cache-n kb 2 meccset toltam eddig de hamar kiismerhetö. Nyilvan a legfontosabb meccsek nem ezeken a mapokon fognak eldölni.
 
 
 
 

.LnB

febr. 03., 11:31
Nem kényszeríteni kell az embereket, hogy váltsanak. Rá kéne maguktól ébredniük, hogy a világ "elrohan" mellettük. Ennek a makacsságnak issza a levét jelenleg a NaVi-is. És rengeted általam nagyon tisztelt 1.6-os pro sincs már a világ élvonalában. Ők ragaszkodtak az 1.6-hoz és el is tűntek a süllyesztőbe. Az pedig, hogy a magyarok ragaszkodnak az alap mapokhoz, az csak azt támasztja alá, hogy a legtöbben gyorsan sietve összeszedtek 5 embert, hogy induljanak ICL-en. Ezek csak "gyors mixek", ez esetben nem beszélhetünk stabil LU-ról. És ezért okozhat egy kevésbé ismert nevekből álló, de régóta együtt játszó csapat meglepetést.
 
 
 
 
noavatar

creativity

febr. 03., 08:33
minednkinek gl !!
 
 
 
 

quick

febr. 03., 08:12
2 flash engedélyezett?
 
 
 
 
incmiko  1.6 és source ot valóban le kéne már zárni, mert így sose fogunk előre lépni, és legalább ebben fejlődhetnénk ha már másban nem képes Mo. Azért egy 60+ csapatos LAN t valahogy eltudnék képzelni :)) de így sose lesz
 

RNB -D-

febr. 03., 04:04
ugyanezen a véleményen vagyok én is Miklós barátom :d
 
 
 
 
Deep  Kár , hogy lesz 1.6 egyébként. Sokat tettetek volna jövőért ha egyszer és mindenkorra leszamoltok az 1.6 al. Igy nincs rákényszeritve senki , hogy GO-zzon.
 

XeRox

febr. 03., 01:30
Sziasztok!

Amitt Deep akar mondani azt én is adom... Példa NiP, ESC, mouse, Navi akik kb 1.6 ban a legjobbak voltak és már ők is GO-znak. Ill a Navi makacsabb volt és most meg is látszik az eredményeken... kikapnak mindenkitől :)

 
 
 
 
noavatar
Szoke  Erre csak annyit mondanék hogy mutassátok meg a szervezőknek hogy több értelme van a GO-nak vagyis nevezettek oda többen illetve több befizetés is legyen, amit ez meglenne nem lenen akadálya lezárni a régi játékokat, de addig csak mese habbal.

Egyébként az is vicces hogy mindenki mondja nem haladunk Mo-n előre erre meg a szabályzatos topikban mit lehet olvasni? Ragaszkodnak a csapatok az alap mappokhoz pedig külföldön nem csak azok mennek. Ez csak azért írtam ha már hasonlíthatnunk akkor nézzük az érem másik oldalát is.

 

Deep

febr. 02., 23:32
JA ! és egyébként mind a cache mind a mill lehetne benne ! Nalam mind2 nyerő ! 
 
 
 
 
noavatar
Szoke  Erre csak annyit mondanék hogy mutassátok meg a szervezőknek hogy több értelme van a GO-nak vagyis nevezettek oda többen illetve több befizetés is legyen, amit ez meglenne nem lenen akadálya lezárni a régi játékokat, de addig csak mese habbal.

Egyébként az is vicces hogy mindenki mondja nem haladunk Mo-n előre erre meg a szabályzatos topikban mit lehet olvasni? Ragaszkodnak a csapatok az alap mappokhoz pedig külföldön nem csak azok mennek. Ez csak azért írtam ha már hasonlíthatnunk akkor nézzük az érem másik oldalát is.

 

Deep

febr. 02., 23:30
Látom tényleg nem érted. Őszintén jozan paraszt ésszel , te váltanál egy olyan játékra amibe időt és energiat kell beleölnöd ráadásul pénzt is (jobb gép) ugy hogy a régi játékkal (amit már x éve tolok és jobb is vagyok benne mint az uj jatekban) még akár több pénzt is tudok nyerni illetve ugyanolyan verseny van mint az uj játékkal.. Nem hiszem el hogy nem jut el az agyadig ez a gondolatmenet :D
 
 
 
 
noavatar
Szoke  Erre csak annyit mondanék hogy mutassátok meg a szervezőknek hogy több értelme van a GO-nak vagyis nevezettek oda többen illetve több befizetés is legyen, amit ez meglenne nem lenen akadálya lezárni a régi játékokat, de addig csak mese habbal.

Egyébként az is vicces hogy mindenki mondja nem haladunk Mo-n előre erre meg a szabályzatos topikban mit lehet olvasni? Ragaszkodnak a csapatok az alap mappokhoz pedig külföldön nem csak azok mennek. Ez csak azért írtam ha már hasonlíthatnunk akkor nézzük az érem másik oldalát is.

 

snowyka

febr. 02., 23:27
Akkor nézd azt is, hogy a csapatok többsége tudtommal mostanság alakult, és egy hét vagy akár kevesebb idő is elég kevés, hogy az alap mapokon is összeszokjatok, nemhogy még másik kettőn is... És ettől egy kupa semmivel nem lesz kevesebb szerintem, ennek sok köze nincs a haladáshoz. Idővel ezek a mapok is kötelezőek lesznek, talán a következő netcupsos kupán(?!).
 
 
 
 
incmiko  1.6 és source ot valóban le kéne már zárni, mert így sose fogunk előre lépni, és legalább ebben fejlődhetnénk ha már másban nem képes Mo. Azért egy 60+ csapatos LAN t valahogy eltudnék képzelni :)) de így sose lesz
 

Szoke

febr. 02., 23:21
Erre csak annyit mondanék hogy mutassátok meg a szervezőknek hogy több értelme van a GO-nak vagyis nevezettek oda többen illetve több befizetés is legyen, amit ez meglenne nem lenen akadálya lezárni a régi játékokat, de addig csak mese habbal.

Egyébként az is vicces hogy mindenki mondja nem haladunk Mo-n előre erre meg a szabályzatos topikban mit lehet olvasni? Ragaszkodnak a csapatok az alap mappokhoz pedig külföldön nem csak azok mennek. Ez csak azért írtam ha már hasonlíthatnunk akkor nézzük az érem másik oldalát is.

 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 02., 23:02
Véleményem szerint az MteaM -re és a 6TH -re oda kell még majd figyelni !
 
 
 
 

bLoodcsi

febr. 02., 22:59
Nem kérdés ha sultánskagzilla klaviatúrát vesz a kezébe szintetizátor helyet sima win :D
 
 
 
 
noavatar

dvKr

febr. 02., 22:58
Kérdésem! 

Netcups oldalán nem találtam szabályzatban... Aki esetleg ping laggban szenved azzal mivan? Meccs halasztás, vagy ha a laggos emberre fogják a wart hogy miatta vesztettek stb... Ilyenkor mivan? Mer mostanában a netem néha jó, néha nem (1,5hete csinálja ezt... )

 
 
 
 

SancheZsnz

febr. 02., 22:37
http://www.vakarm.net/webtv


epsilanon vg jatszik akit erdekel

 
 
 
 
Deep  Egyébként ha 1 héttel CPH elött lenne a LAN biztos vagyok benne , hogy a környező országokbol eljönnének páran ! Guardianék minimum. 
 

P4TR1K

febr. 02., 22:19
Valóban csak akkor van a tavaszi szünet időpontja és akkor a magyar csapatok száma csappanna meg szerintem :/ és nem biztos hogy jobban jönnénk ki belőle:(
 
 
 
 
noavatar
incmiko  1.6 és source ot valóban le kéne már zárni, mert így sose fogunk előre lépni, és legalább ebben fejlődhetnénk ha már másban nem képes Mo. Azért egy 60+ csapatos LAN t valahogy eltudnék képzelni :)) de így sose lesz
 

APACS[BrainKicker]

febr. 02., 22:04
1.6 mindig is szenvedett :(
 
 
 
 
incmiko  1.6 és source ot valóban le kéne már zárni, mert így sose fogunk előre lépni, és legalább ebben fejlődhetnénk ha már másban nem képes Mo. Azért egy 60+ csapatos LAN t valahogy eltudnék képzelni :)) de így sose lesz
 

gbk^.

febr. 02., 22:03
++
 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 02., 22:00
Egyébként ha 1 héttel CPH elött lenne a LAN biztos vagyok benne , hogy a környező országokbol eljönnének páran ! Guardianék minimum. 
 
 
 
 

incmiko

febr. 02., 21:58
1.6 és source ot valóban le kéne már zárni, mert így sose fogunk előre lépni, és legalább ebben fejlődhetnénk ha már másban nem képes Mo. Azért egy 60+ csapatos LAN t valahogy eltudnék képzelni :)) de így sose lesz
 
 
 
 
Deep  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xKdfA43A6I0


Ezt a videot szánnám ICL szervezőknek :))) 

 

P4TR1K

febr. 02., 21:55
+65468435845 ez félelmetesen nagy videó!
 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 02., 21:40
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xKdfA43A6I0


Ezt a videot szánnám ICL szervezőknek :))) 

 
 
 
 
TWER  Engem érdekelt volna a véleményed, azért kérdeztem, semmi rossz szándék. :)
 

DRz

febr. 02., 20:59
szerintem is van még 1-2 csapat aki odaérhet a döntőbe :)
 
 
 
 
quick  nem kezdek flamelést neten, kár volt az előbbit is írnom :(
 

TWER

febr. 02., 19:45
Engem érdekelt volna a véleményed, azért kérdeztem, semmi rossz szándék. :)
 
 
 
 

superr0x

febr. 02., 19:44
na gz, kiváncsi vagyok mi lesz :)
 
 
 
 
TWER  Akkor kik ?
 

quick

febr. 02., 19:01
nem kezdek flamelést neten, kár volt az előbbit is írnom :(
 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 02., 19:00
Kár , hogy lesz 1.6 egyébként. Sokat tettetek volna jövőért ha egyszer és mindenkorra leszamoltok az 1.6 al. Igy nincs rákényszeritve senki , hogy GO-zzon.
 
 
 
 
noavatar
Szoke  Lan on mint mindig a befizetések 60% kerül visszaosztásra.
 

Deep

febr. 02., 18:59
Rendben. Köszi.
 
 
 
 
Deep  Amugy lesz pénznyeremény ICL-en ? 
 

Szoke

febr. 02., 18:59
Lan on mint mindig a befizetések 60% kerül visszaosztásra.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4959
 
2358
 
 
 
kép 3879
 
1471
 
 
kép 4187
 
1870
 
 
 
kép 515
 
1494
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu