Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. augusztus 03. 0 hozzászólás
 

Amióta három hete távozott az előző Counter-Strike: Source csapatunk, azóta keressük az újat, rengetek csapat jelentkezett a helyükre, de csak egy csapat volt a látómezőnkben.Robbanásszerűen akartunk

Amióta három hete távozott az előző Counter-Strike: Source csapatunk, azóta keressük az újat, rengetek csapat jelentkezett a helyükre, de csak egy csapat volt a látómezőnkben.
Robbanásszerűen akartunk visszatérni a sourcehoz, egy csapattal aki képes a legjobbakkal felvenni a versenyt. Rendkívül magabiztosak vagyunk abban, hogy az über G33KZ az a csapat, aki ezt véghez tudja vinni. A csapatban két változás volt az elmúlt időszakban, az új felállás egy keverék, az új tehetségekből, és a tapasztalt játékosokból.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: xertyyy ~


v1ctor, FeTiSh és wantz nyilatkozata:

Nagy boldogsággal tölt el, hogy ma bemutathatom nem csak a két új játékost a csapatban, hanem az új otthonunkat is. Csatlakozott hozzánk,  Henrik két régi csapattársa, Troels "eXce" Kierulff és Danni "rytme" Hansen. Korábban érdeklődtünk Danni és Troels után, mikor megtudtuk purity es gravity távozását, azonnal világossá vált számunkra, hogy megvan a csapatban a kellő potenciál, és összhang a csapaton belül, hogy felvegye a legjobbakkal a versenyt.

Nagyon megtisztelő, hogy egy csodálatos szervezet ad otthont nekünk a Reason-Gaming. A Reason-Gaming korábban az egyik legjobb, és legstabilabb source csapatot támogatta, remélhetőleg mi is el fogjuk érni azokat az eredményeket, amiket ők elértek, és felnövük a feladathoz ami ezzel a névvel jár. Köszönet Ben-nek, és a Reason-Gaming managementnek, hogy nekünk adták ezt a lehetőséget, biztos vagyok abban, hogy remek dolgokat vihetünk véghez közösen.

rytme nyilatkozata:

Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem visszatérésem a versenyszerű jatékhoz. Fel kellet ismerjem, hogy nem tudok csak úgy jatszani átlagos szinten, érzem hogy rengeteg dologban hozzá tudok járulni, egy top csapathoz, és az új frissítések a játékot még érdekesebbé tették. Ezért "leporoltam" az egerem, és elkezdtem játszani régi barátommal exce-vel, és nemsokkal később, próbaidőt ajánlottak az über G33KZ-nél, aminek nem tudtunk nemet mondani. Pár nap gyakorlás, és online kupa után, mindannyian azt éreztük, hogy az összhang és a bennünk rejlő potenciál miatt, top csapat lehetünk, nem is képzelhettem volna jobb szervezetet.

Mostantól Reason-Gaming név alatt ismerhetnek majd az emberek, ki sem tudom fejezni mennyire elégedett vagyok, mivel ők az egyik legjobb, ha nem a legjobb szervezet. A Reason-Gaming-et csodálatos emberek irányítják, velük nagyon sok mindent el fogunk érni, és növelni a Reason-Gaming hírnevét.

eXce nyilatkozata:

Nagyon izgatott vagyok, hogy újra lehetőség nyílik a versenyszerű játékra, ez már a fejemben motoszkál egy ideje. Befolyásoló tényező volt amiért újra az aktív játék mellet döntöttem, az amikor nézegetem a mostani, és a korábbi lan képeit, meccseit, egy bizonyos hiány érzet fog el. Azaz izgalom,"vibrálás" amikor olyan közel vagy egy győzelemhez, és az ellenfél nyer ismét egy létfontosságú kört, az akarás, hogy a legjobb legyél. Ezek azok amiket tényleg hiányol az ember, amikor távol van tőlük, amikor csak néző vagy, annak ellenére, hogy utálok veszíteni, az egész érzés, hogy jobb, és jobb legyél, ez az érzés tízszeresére nő, mikor elveszítesz egy szoros meccset, de a legfontosabb része a visszatérésemnek, a játék élvezete hasonló gondolkodású emberekkel. Szerencsére volt egy megosztottság a dán közösségben, amikor úgy döntöttem, hogy újra játszom, ami két helyt nyitott meg az über G33KZ csapatában. Rytmenek és nekem adatott az a lehetőség, hogy részt vegyünk a csapat színeiben, pár online kupában, illetve pcw-ken. Végülis a kitünő csapat morál, és összhang miatt arra jutottunk, hogy együtt folytatjuk. Nagyjabol egy éve hagytam abba, tehát van miben fejlődnöm, főleg az új patch miatt is, de hiszem, hogy nagyon gyorsan hozzászokom az új dolgokhoz, és ugyanazon a szinten folytatom, ahol abbahagytam annak idején.

Ennek tetejében nagyon örülök, hogy a Reason-Gaming úgy döntött, hogy támogat minket. Szememben a Reason-Gaming az egyik legjelentősebb szervezet a css sceneben, nagyon barátságos személyzettel, és nagyon megbízható szervezői feltételekkel. Őszintén soha nem hallottam egy rossz szót sem a Reason-Gamingről.

Nagyon nagy köszönet FeTiShnek, v1ctornak, wantznak, hogy lehetőséget adtak rytmének, és nekem, hogy újra versenyszerűen játszhassunk, külön köszönet a Reason-Gamingnek a támogatásért.

Reason Gaming új felállása:

Henrik "FeTiSh" Christensen 
Victor "v1ctor" Brunn de Neergaard
Bo "wantz" Vestergard
Danni "rytme" Hansen
Troels "eXce" Kierulff

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5192
 
2311
 
 
 
kép 5671
 
2050
 
 
kép 3872
 
1551
 
 
 
kép 668
 
1446
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu