Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. május 28. 0 hozzászólás
 

Folytatnám a kisebb feltörekvõ klánokkal készített intejúáradatom sorozatát. Pár napja a KNiFeZ-ról tudhattatok meg egy-két érdekes dolgot, most pedig itt van a reVolution, onnan is .vereckei., aki

hirkep

Folytatnám a kisebb feltörekvõ klánokkal készített intejúáradatom sorozatát. Pár napja a hirkep KNiFeZ-ról tudhattatok meg egy-két érdekes dolgot, most pedig itt van a hirkep reVolution, onnan is .vereckei., aki szívesen ült a gép mögé, hogy minél többet tudhassatok meg errõl a mostanában elég aktív klánról. Bár az elsõ fordulót könnyen hozták, mágis kiestek a fiúk a CB:OC 5th Division-bõl, de ez nem szegte kedvüket és már indultak is a CAL Euro Open-ben, ahol reméljük jobb eredményeket érnek el. Nem fecsérlem a szót, kellemes olvasgatást !
Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


hirkep
paTrik: Üdvözöllek a cs2hu-n!
Mielõtt elkezdenénk fogalkozni a játékkal, 
mesélj valamit magadról légyszíves!

.vereckei.: Sziasztok, a teljes nevem
Vereckei Bálint, 16 éves, Budapesti tanuló
vagyok. Jelenleg az Egressy Gábor
Szakközépiskolában folytatom tanulmányaimat.
Lassan 1 és fél éve játszom ezzel a remek játékkal.


paTrik: 1.6-oztál is elõtte?

.vereckei.: 2000-ben egy nagyon picit játszottam vele, de csak fun szinten.


paTrik: Mit gondolsz a Source kiüti az 1.6-ot?

.vereckei.:
Ha minden jól megy update ügyben, akkor source lesz a trónon.


paTrik: Hajjaj az updatek ^^. Na de vágjunk bele, mióta vagy a reVolution klán tagja?

.vereckei.: Napra pontosan tudom, mikor vettek be, február 22-én, az anno még eP6 nevezetû klánba, ami azóta a reVolution multigaming klán szerves tagja lett.



paTrik: Akkor hát mesélj egy kicsit a reVolution-rõl!

.vereckei.: Ja igen, a klán...Körülbelûl az év elején alakult. Alapító tagok: Miko, Sensor és Zone. Következõ tag Crusader volt, majd õt én követtem soron. Sajnos Crusader nem volt valami aktív -tudomásom szerint-, ezért kilépett a klánból. Mivel kellett az 5. ember, így a választás Massacre-re esett. Zone-al sajnos voltak magatartási gondok, igy meg kellett tõle válnunk a klán érdekében. Az új tag, aki kibõvíti az alap lu-t az Kiki.



paTrik: Szóval a lineup-otok: Miko, Sensor, Kiki, Massacre és Te. Kinek mi a dolga a klánban?

.vereckei.: Miko a mi szeretett vezérünk, aki olyan idegbeteg szokott lenni, hogy az hihetetlen. Emellett egész jól tudja kezelni a Colt-ot és az USP-t. Massacre fõ feladata a mesterlövészkedés, és õ az aki higgadt játékmodorával mindig megoldja az 1onx dolgokat. Sensor, a csapat második pásztora, nélküle már rég nem lennénk együtt. Különösen kedveli a Tunkolást és a Kalashnikovot. Kiki friss hús, róla még nem tudok infót mondani, az biztos hogy nem miatta fog egy meccs rossz véget érni. Végsõsoron, de nem utolsóként én, .vereckei..  Ahogy hallom vissza, egészen jól megy az AWM és a Colt , bár van még rajta csiszolnivaló úgy gondolom.



paTrik: Mesélnél valamit az eddigi ligáitokról?

.vereckei.: A CB:OC 5th Division 2. fordulójából sajnos kiestünk, de nekünk ez is nagy szó, hogy idáig eljutottunk. Emellett a CB keretein belül még versenyben vagyunk a hostage cup-ban. Ott már csak 1 ellenfél van hátra, hogy felkerüljünk a dobogóra, és ha netán a következõ két ellent megverjük, akkor az a dobogó felsõ fokát jelentené, nagyon örülnénk, ha odáig el tudnánk jutni. Emellett jelen vagyunk CAL-on és a TMGL nevezetû kupán is. Sajnos elsõ meccsünket CAL-os elõszezonban elvesztettük. De nem csügged a lelkesedésünk.



paTrik: A 5th Divison-ból a második fordulóban estetek ki,  az hirkep arteria-tól szenvedtetek vereséget. Minek tudható be ez az eredmény?

.vereckei.: Nos, az arteria meccs veresége tudható be annak, hogy nem nagyon készültünk a meccsre. A war elött semmit sem beszéltünk át, alap taktikkal probáltuk eltenni láb alól az ellent. Éreztük az elején, hogy talán egy döntetlen mecs meglesz, de nagyon elrontottuk. Mindenki ment a feje után, 0% taktikkal. Másnap megnéztem a demókat, és láttam, hogy hihetetlen makikat löttek. Mindegy, maskor jobban átgondoljuk az egészet.



paTrik: Hagyjuk ezt a vereséget. Remélem a következõ CAL-os meccseteket már nyertesként fejezitek be.

.vereckei.: Én is ^^ . a következõ meccs valószínüleg hétfõn lesz a hirkep FiveEasyGamers ellen, most hétvégén, ha minden jól megy, akkor sokat tudunk készülni a de_villa-ra, reméljük most nem maradunk alul.



paTrik: A CAL-al kapcsolatban bizonyára észrevetted, hogy sok magyar klán nevezett, és ha már itt tartunk, mit gondolsz, melyik a legjobb 5 magyar klán?

.vereckei.: Szerintem magyarország top5 high skilles klánja: Ancients, Dalay Lamas, Frag theatre, Earth Quake, Fooze gaming ( persze mint mindenki én sem sorrendben irtam).



paTrik: Köszönöm az interjút. Sok sikert a továbbiakban ;)

.vereckei.: Én is köszönöm, és szeretném megköszönni a többieknek, hogy bíznak bennünk és a mutternak, aki kiáll mellettem és lejön velem lanokra ^^ . Következõ D-LAN-on találkozhatnak velünk a pub rémei. Addig is hf gl az összes magyar csapatnak!


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4782
 
2367
 
 
 
cs_office_394
 
1725
 
 
kép 4136
 
1478
 
 
 
kép 3839
 
1447
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu