Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. február 24. 0 hozzászólás
 

A Valve még anno bejelentette, hogy nem fog idén új játékot piacra dobni, inkább frissíti a meglévőket. Viszont a Steam a Valve tulajdona így kénytelen azt is fejleszteni néha napján, annak ellenére, hogy

A Valve még anno bejelentette, hogy nem fog idén új játékot piacra dobni, inkább frissíti a meglévőket. Viszont a Steam a Valve tulajdona így kénytelen azt is fejleszteni néha napján, annak ellenére, hogy nem játék. A kliens beállításainál elérhetővé tették az UI névre hallgató frissítést, mely béta jelleggel üzemel és bárki letöltheti, aki rendelkezik Steammel.
Első benyomásaink
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: IcE TeE


Amikor rányomtunk a 2010 UI Béta telepítésére, egyből egy új kinézetű update felülett. láttunk magunk elött. Miután letöltötte a tartalmakat a hálózatról a Steam, merőben más kinézettel találtuk szembe magunkat. A felső navigációs mezők legördülésekor egyelőre nincs, felírat, így játszadozni kell ahhoz, hogy vissza tudjuk esetlegesen állítani a stabil verziójú Steamet. A középső menü egészen beleolvadt a hátterébe, így csak fél perc elteltével fogtuk fel, hogy az egy menüsor akar lenni. Új funkcióként a menühöz hozzákapcsolták a "Library" és a "News" menüt, mellyet kicsit át is alakítottak.

Store

Az áruház oldala egészen megújult, nem szeretnénk erről sokat írni, hiszen ezt jobb, ha mindenki felfedezi saját maga. Pármondatban annyit, hogy a legfelső menü segítségével szűkíthetjük a boltban lévő játékokat, kategóriák, demók és videók szerint. Persze konkrét játékokra is rákereshetünk. A híres neves, slide hirdetés megmaradt persze fejlesztve. Szokásos helyén megtalálható egy kiemelt játék is, amit a leárazáskor szokott alkalmazni a Steam. Kaptunk még egy közösség figyelőt is, mely megmutatja éppen hány "millióan" játszanak jelenleg a Steam segítségével. Mostantól ha játékot szeretnénk vásárolni, kiírja számunkra a rendszer, hogy melyik barátunk rendelkezik már a játékkal.

Library

A könyvtár menüben találhatjuk mostantól a játékainkat, egészen új kinézetben, hiszen itt található egy oldalsáv, amiből kiválaszthatjuk a meglévő játékainkat. Miután kiválasztottunk egyet megjelent jobb oldalon az oldala, melyben szerepelnek azok a barátaink, akik jelenleg is játszanak a játékkal és azok is, akiknek megvan maga a játék. Ha lejjebb lapozunk az oldalon, látjuk, hogy megtalálhatóak a játékkal kapcsolatos hírek - események is. Ezek az oldalak háttérrel is rendelkeznek, mégpedig a kiválasztott játékból.

Kicsivel feljebb szabhatjuk testre a kinézetét, így megjeleníthetjük a teljes, a telepített, a kedvenc és a legtöbbet játszott játékok listáját is. Persze ezekből egyelőre csak kettő funkció érhető el. Tovább haladva találunk 3 ikont, mely segítségével tovább állíthatjuk a kinézetet. Az első ikon egy nagyító, mellyel részletesen megtekinthetjük a listánkat, a második ikonon hasábok találhatóak, mely a listát ábrázolja. Ebben a listában felsorolja a Steam nekünk a játékainkat a régi módon, csak itt már nagyobba látjuk a játékokat és a kis ikont felváltotta egy nagyobb kép. Rendelkezhettünk olyan játékokkal, amelyeknek még nincs saját "banner"-jük, így egy szürkén kitöltött képet láthatunk. A következő ikon 4 darab négyszögből áll, melyre rákattintva "nagyban" listázza ki a játékok képeit. Ha ezt a funkciót választjuk, megjelenik egy nagyító skála is, mely segítségével beállíthatjuk a méretét is.

Ezt követően észrevettük, hogy jelen van még egy + gomb is, mely egy legördülő menüvel rendelkezik. Ebben a sávban korrigálhatjuk a listát, így beállíthatjuk a régi jól megszokott listánkat is, tehát a játékok megjelenítését logó nélkül. A könyvtár álmenüjében található még egy érdekes kis menü, ami a Downloads névre hallgat. Itt figyelemmel kísérhetjük a letöltéseinket, aránnyal és grafikonokkal együtt.

News

Az újdonságok menü alatt találjuk új design-al, a friss híreket, természetesen kategorizálva van minden egyes hír és kereshetünk is ezen az oldalon. Továbbá még elérhető az archívum is, mely tartalmazza a régebbi híreket is.

Community

A közösségi oldalt már jól előkészítették erre a frissítésre, így nem volt szükség további fejlesztésekre, tehát ez megmaradt egyelőre úgy, ahogy volt.

Friends

A barátlistánk lekerült a bal alsó sarokba, ezen a helyen láthatjuk a jelenlegi avatarunkat és a mellette lévő linkre kattintva előtérbe hozhatjuk magát a listát is. Alatta pedig megtalálható, hogy hány partnerünk elérhető jelenleg. A baráti listán nem sokat változtattak, az alap lehetőségek ugyanúgy adottak.

Egyéb

Amikor beléptünk egy játékba arra lettünk figyelmesek, hogy a játékban elérhető Steam felület tehát az overlayer is megváltozott. Mostantól elérhető egy óra is, így mindig tudjuk, hogy mikor kell lefeküdni, hiszen reggel vár a munka. Továbbá megtalálható a kezelefelületben egy partnerlista, a legfrissebb hírek és egy statisztika a játékidőnkről. A beállítás és a web böngészés is elérhető. Új hangok is kerültek az új Steambe, így ha ránk írnak egy teljesen eltérő hang fog ránk köszönni. A Windows 7 felhasználók ahogy eddig megszokták, továbbra is elérhető az a funkció, hogy a tálcán megjelenik Steam logón a letöltés jelenlegi állapota.

Amikor kiléptünk a Steamből láttuk, hogy a Start menüben és az asztalon is a Steam ikonja megváltozott. A Friends főmenüjébe beépitették a képünk és a nevünk cseréhetőségét is, így egy gombnyomásra megvoltozathatjuk.

Hot Fix

A következő utasítások követésével kijavíthatjuk azt a hibát, hogy nem jelenik meg az egyes legördülő menükben a szöveg:
  1. Zárjuk be a Steamet és nyissuk meg a Steam mappán belül a resource mappát, azon belül a styles mappát
  2. Jegyzettömbbel nyissuk meg a steam.styles fájlt
  3. Keressük meg a basefontbold="Arial Bold" sort és cseréljük ki basefontbold="Arial Black"-re
  4. Elmentjük és elindíthatjuk a Steamet a hiba kiküszöbölésével
Amennyiben nem akarunk ezzel szenvedni, a cikk tetején található linkre kattintva letölthetővé válik a javítás és nekünk már csak bekell másolni a Steam főkönyvtárba és használható lesz a kliens.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4254
 
1500
 
 
 
kép 5604
 
1632
 
 
kép 5198
 
2275
 
 
 
kép 5563
 
1766
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu