Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. február 19. 0 hozzászólás
 

Sajnos kicsit rossz helyen és rossz idõben, de a hétvégén egy igen tartalmas kis interjú látott napvilágot JagelloZ (CSHU) keze álta, az itthoni csapatok közt igen jól ismert és már nálunk is

newspic
Sajnos kicsit rossz helyen és rossz idõben, de a hétvégén egy igen tartalmas kis interjú látott napvilágot JagelloZ (CSHU) keze álta, az itthoni csapatok közt igen jól ismert és már nálunk is terítékre került SuicidE-ról. A szócsõ végén ezúttal DN és Nascar álltak és hozták a tõlük már megszokott formát. Persze sokak számára a kérdések és a válaszok igen triviálisak lesznek, hiszen az interjú inkább azoknak szólt, akik eddig nem játszottak Source-al és nem tudják mibõl, hogyan és miként alakult eme aligha 100%-osan normális egyveleg, amit csak úgy ismerhettek SuicidE. Aki pedig nem ismeri õket, olvassa el kétszer. SuicidE interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Jagelloz: Sziasztok! Üdvözöllek titeket a CSHU olvasói nevében. Kérlek, mutatkozzatok be és pár szóban mutassátok be „öngyilkos klánotokat”!

DN: SZIASZTOOOK! Ipolyi Máté a rendes nevem. 19 éves vagyok. Salgótarjánban fõsulizok és dolgozom. DN nicken futtat Sednol, mint a klán cl-stricije. Kettõnk mellett a LU-ban szerepel még AgL, ToMMo és aD! is. Lord Dragon látja el a manageri teendõket körülöttünk, Nascar pedig most tanulmányai miatt inaktív. Továbbá a klán tagja Sednol élettársa, Panther is, aki meglepõ módon egy hölgy. A 8 emberbõl 5-en több mint másfél éve együtt gémelgelünk.

Nascar: Sziasztok! Szabó Tamás a tisztességes nevem. 16 éves vagyok, a Budapesti Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában koptatom a padot.

JagelloZ: Annak ellenére, hogy source-osok vagytok, szoktátok látogatni a CSHU-t? (válaszotok jelentõsen befolyásolhatja a további kérdéseket...)

DN: Viccelsz? Pubi kommander vagyok!!!

Nascar: Igen, mindennapi látogatója vagyok az oldalnak. Bár amióta inaktív vagyok, csak hétvégén olvasgatom.

JagelloZ: Milyen idõsek vagytok?

DN: Nem vagyunk azok a pattanásos, anyualámtolmindentésugatokazarcommal playak! Sednol és Panther 28 évesek(bocsi PANYI :*) Lord Dragon 24, aD! is 24, AgL 20, Tommo pedig 19.

JagelloZ: Na ezért még kapni fogsz... tudhatnád, hogy a nõk életkora 20 év felett nem változik..:D

DN: WÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH!!

JagelloZ: A honlapon nyomozgattam utánatok és örömmel láttam, hogy ti nem "csak" virtuális klán vagytok, összejártok néhanapján.

DN: Örülök, hogy megtekintetted kis szentélyünket. Igen-igen, de sajnos ez még mindig kevés, Lan-ok alkalmával az utósörözés alap. Itt többnyire nem csak mi, hanem mindenki, akivel jóban vagyunk megjelenik: az Obisok, tG, aki dlunfelessable 1, valamint KODIAK. Az õ nevük talán az egyhatosaknak is ismert. A legutóbbi ilyen a super bowl alkalmával volt. Ezek mellett persze vannak szûkkörû kajálások-sörözések, ahol aktív és inaktív tagok vannak csak általában. ÉS ITT KERÜLENDÕ A CS BÁRMELY TÉMAKÖRI ÉRINTÉSE!!

JagelloZ: Ki alapította a klánt?

DN: A klán hosszú idõre nyúlik vissza. Sednol alapította. Gyakorlatilag egy másik klánból váltak ki jó páran és alkották meg a mostani csapatkánk elõdjét. Akkor még SuicideX volt a nevünk. Közülük már csak Panther alapító tagunk Sednol mellett.

JagelloZ: Nascar, Te most inaktív vagy. Mi ennek az oka?

Nascar: Igen. Sajnos a túl sok CS és gépezés a tanulmányaimra kihatással voltak, ezért úgy döntöttem, hogy egy picit leállok.

JagelloZ: Azért a tagokkal tartod a kapcsolatot az inaktivitás ellenére is?

Nascar: Igen, természetesen. Panyival (Panther) hetente tartom a kapcsolatot és hétvégente fel-fel nézek hozzájuk. Szoval szerencsére nem szakadtam el tõluk. A csapattal úgy beszéltük meg, hogy miután visszatérek, megkeressük a legjobb ötöst és azzal készülünk tovább a D-lan 8-ra és egyéb más lanokra.

JagelloZ: Kivel pótoltátok Nascart? Egy fix tag, aki már a legkisebb rezzenésbõl is tudja, mit és merre. Nagy érvágás! Ha jól tudom Tommo jött, nem is "ismeretlen" klánból...

DN: Igen-igen, az utóbbi egy évben komolyan vettük a játékot. Ez megköveteli azt, hogy fix ötösünk legyen a warokra. Sajnos most, amikor már jól "összeálltunk" Nascart szögre kellett akasztanunk a fentebb leírtak miatt. Helyette jött ToMMo, akivel már 56-ban együtt ettük a szilvát gallyastul és söröztünk is vele párszor. Szóval nagyon régóta ismerjük, már-már barátnak mondhatjuk. Õ az, aki tényleg szerepelt már, egyhatosok körében is ismert "top" klánokban, mint a fooze, az OBi vagy az eXile.

JagelloZ: ToMMo hamar beilleszkedett?

DN: ToMMo egy bü**s g**i!! Inkább az a kérdés, mi beilleszkedtünk-e be mellé. HAHAHAHHA! Picit nehéz volt megtalálni a helyét, mert ugye az in-game leader én vagyok/voltam, de tapasztalatával mindenképp segít nagyon sok dologban. Felhívta a figyelmünket pár fontos tényezõre, ezért úgy döntöttünk, hogy megosztva irányítunk. Ez nem okoz annyi kommunikációs problémát, mint vártam, hála a sok együttmixelésnek és 2on2nek.

JagelloZ: Kell is a tapasztalat olyan ligákban, ahol indultok!

DN: Jelenleg a CAL EURO OPEN-ben szereplünk, ahol a csoportunkban eddig 2 gyõzelemmel állunk. Vezetjük CB-n a Hungarian laddert. Valszínû azért, mert mindenki inaktív... Hahahahaha!! Illetve Open Cup-ban ismét helyet kaptunk a 3rd league-ben, ahol bejutottunk a play-offba. Szerencsétlen sorsolás folytán kiestünk.

JagelloZ: Lan-on indultatok már? Ha igen, milyen helyezést értetek el?

Nascar: Igen indultunk. 2006 áprilisban D-LAN 6-on 11. lettunk, de az egy teljesen más LU volt és azota nagyon sokat fejlõdtunk. Ez meg is látszik: a következõ D-LAN 7-en, ami novemberben volt, már egy tõlünk elég szép 5-6. helyet sikerült elcsípnünk. Ezen kívül indulunk a PGCC lanokon, ahol egyszer 4. lettünk. Sajnos az utolsóról lemaradtunk. A nevezésünk késõn ért be.

JagelloZ: Közelebbi célkitûzések?

DN: D-lanon szeretnénk tovább javítani a legutóbbin elért ötödik helyen. PGCC lanok (ha sikerül idõben felkelnem és neveznem), egy estés kupák.

JagelloZ: Van program rendesen. Hogy sikerül ezt összeegyeztetni tanulással, munkával, nõvel?

DN: Tanulással könnyen:D Vizsgaidõszakban nappal tanulok, este játszok. Szorgalmi idõszakban meg szelektálok a tárgyak között, hogy melyik érdemel meg melyik nem. Munkával szerencsém van, mert akkor megyek, ha van idõm. Nincs kötött munkaidõm - üzletkötõzöm. Barátnõ jelenleg nincs, mert buktafejû lúzer vagyok, aki sírva fakad meg az anyját hívja, ha ránéz egy csaj. Haverokra meg mindig marad idõ: péntek-szombat pihenõnapunk ezek miatt. Akkor többnyire csak mixelünk illetve aim-elünk, esetleg pubizunk.

Nascar: Elég könnyen belefér a mindennapokba. Ahogy az elõbb már DN említette, csak a Péntek és a Szombat szünet nálunk. A többi napon általában mindig megvan a LU, ezért a tétmeccseket is könnyû jól megszervezni. Ezen kívül 1-2 hétre elõre már le szoktuk beszélni az idõpontot a másik klánnal. Szoval van idõnk megváltoztatni a programot, ha épp war van. Ezalól kivétel a Cal, ahol eléggé húzosak az idõpontok a warokra.

JagelloZ: Eddigi eredményeitek alapján hova soroljátok be magatokat a hazai Source mezõnyben? Élmezõny, közép, ... mondjuk 10-es skálán, ahol a 10 a legjobb?

Nascar: Ha 10-es skálán kell mérnünk, akkor szerintem 8-as. Ugye a legjobb 4 magyar klán után valahol mi is ott kullogunk. De már "régen" voltunk Lan-on és inaktív is lettem, ezért nem tudom, hol tart a mostani LU. De szerintem fejlõdtünk.

DN: 7,69!! Kicsit gyengültünk az ember csere miatt és sokat szo**nk... WÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH!!!

Nascar: Hazudik! :D

JagelloZ: Azon kevés klán közé tartoztok, akiknek van szponzoruk. Szólnál errõl pár szót? Miben merül ki a szponzoráció és mióta van?

DN: Igen-igen. Gyakorlatilag házalgattunk szponzorért jó ideje, mert ugye semmi nem jön magától. Fõleg kis hazánkban nem. Mozgó fél évvel ezelõtt csak mint egy "maszek kis server szolgáltató" jelent meg. Ekkor ismerõsökön át vettük fel vele a kapcsolatot. Mivel hallotta a nevünket egyszer-kétszer, így jutányosan tolta alánk Magyarország talán legstabilabb és legminõségibb szerverét, továbbá ventrit és webes felületet. Azóta, hogy már eredményeket is értünk el, egyezkedtünk vele. Hála mindkét félnek (lassan kimászok a s**gébõl) ott tartunk, hogy még fizetés is kilátásban van. Ne gondoljatok sokra, de a lanokon való indulás nem lehet gond.

JagelloZ: Tehát a lanra eljutás és szállás költségét is fedezi nektek?

DN: Jelenleg kp-rõl volt szó, de a tárgyalások a héten folytak le, szóval az még majd eldõl, melyik lesz a végleges.

JagelloZ: Nos akkor a 7,69-es besorolás ellenére ti beléptek a pro kategóriába, ahogy azt a sportokban megszoktuk... Fizetés a Játékért!

DN: Ne hozz zavarba! Közünk nincs a gémhez, csak játszunk, mert nincs jobb dolgunk!

JagelloZ: Minden jel szerint nagy az ûr az 1.6 és a Source között. Szerintetek miért alakult ez így?

DN: Majd olvasd el a kommenteket a hírhez és azt hiszem elég egyértelmû, hogy az emberi butaság miatt. Soha nem értem, miért kell bántani a másikat... Vegyük például azt, hogy mégy az utcán és jön egy srác szembe. Rajta van egy sál. Te meg utálsz sálat hordani. Odamégy hozzá és elküldöd a búsba? Nevetséges, pedig itt errõl van szó, még ha sarkítottam is. (közben megnéztem mit jelent a sarkítás az ÉKSZban)

Nascar: Ez egy nehéz kérdés, de azért leírom a véleményem, mint egy 1.5-tel kezdett lampi. Az a baj, hogy miután kialakult a 2 tábor, egymást köpködték és szidták. Holott a 2 játéknak igazából egy alapja van: maga a Counter-Strike! Ezt nem értik sokan és emiatt van ez az ûr a két tábor között. Egyszer majd csak lesz valami. De ennek sajnos nem most lesz vége. Én még most is 1.6-ozok és mindkét játékban van valami, ami megfog. A Source-ban a grafika, az 1.6-ban pedig az, hogy mégis ezzel kezdtem el játszani és még mindig élvezem.

JagelloZ: Lehet elõterjesztem mindkettõtöket a Counter-Strike Béke NoobEl Díjra :D Mit gondoltok, a Promod jelenthet hidat a 2 tábor között? Akár lehet, hogy mindkét tábor a Promodban egyesül?

Nascar: A promod-ról még csak képeket láthattunk. A Source-osok kipróbálhattak 1-2 béta pályát, amik nem takarják az eredeti játékot, mivel CS:S-ra való átírásról van szó. Nem pedig az eredeti Promod játékban lévõ pályákról. Szerintem nem fogja betölteni! Akik CS:S-al játszanak azok miért lépnének vissza? Akik pedig 1.6-oznak vagy átállnak vagy pedig marad minden a régiben csak jön egy 3. tábor. De ezt nehéz így leírni, mert ott áll a Valve és a sok szponzor, akik megkeverhetik a dolgokat.

DN: A promod abban összeköti a 2 tábort, hogy mindkettõ szidja, ahogy nézegettem a forumokat... Tény, hogy talán az egyhatosaknak így könnyebb lesz elõször megszokni a játék fizikáját. De úgy gondolom a legfontosabb eltérés a 2 gém között, a fizikánál is fontosabb. És ez nem más, mint a mapok felépítése. Lehet, hogy az alapja ugyanaz, de a gránátozás teljesen más, és a látószögek is változtak. Bár az én egyhatos tapasztalatom igen szerény: 1 év + most meccsek nézése meg pubi. CSAK A FNATIC!!

Nascar: De van némi esélye a promod-nak. Majd meglátjuk, a top csapatok hogy döntenek...

JagelloZ: Nos a Promod-dal kapcsolatban nem kisebb terv van, mint az, hogy a nagy versenyeket abban rendezik meg... Megy a lobbi! Ha végül a top csapatok promod-ban indulnak a nagy nemzetközi lanokon, akkor már csábító lesz sokak számára. Mi lesz a végcél? A rajongók nem mennek a sztárok után?

Nascar: Az a baj, nem sokat tudunk a promod-ról. Pár kép még nem jelenti azt, hogy jobb a grafikája, mint a source-nak. Igazából igen, azoknak megéri átállni, akik versenyszerûen játszanak. De akkor gondolkozunk egy normál player szemszögébõl, aki tegyük fel Source-os. Neki tetszik a grafika és szeret ezzel játszani. (lehet az 1.6-os is, mind1) Akkor õ azért fog játékot váltani, mert a promod-ot annyi sponzor támogatja? A scene-t nem csak a top klánok alkotják, hanem a játékosok is.

DN: Versenyjáték ide, versenyjáték oda, idéznék egyet: "EZ NEM AZ USA BARÁTOCSKÁM"!!! Itt akármilyen szomorú is, nem lehet megélni egy számítógépes játékból. Külföldön is csak éveket lehet lefedni azzal a pénzzel, amit nyer mondjuk egy Team Pentagram vagy egy fnatic. Az egész dolog még picit kiforratlan szerintem, hogy ennyire befolyásoljon embereket abban, hogy melyik versenyjáték és melyik nem. Tény, hogy kevés készüléssel is lehet pénzt nyerni a tipikus versenyjátékokban. De annyi idõvel, amennyit belefektetsz a gyakorlásba, annyival más munkahelyen 10X annyi pénzt keresel. Ha megnézed, a legnagyobb csapatok nem igazán indítanak source squadot pont amiatt, mert egy kicsit még õk is tanácstalanok mit hoz a jövõ.

JagelloZ: Köszönöm srácok! Örülök, hogy egy nevezõn vagyunk. Nagyon jó hangulatban telt el ez az interjú... nem kevésszer kell majd lenyomnom a *-t, hogy ne legyen 18+os. Utolsó szó jogán mit üzennétek?:D

DN: Szeretném mindenkinek megköszönni, aki vette a fáradtásgot és kíváncsi volt egy Source-os csapatra is!!! Továbbá neked, hogy ránk esett a választásod! És Mozgó babájának, hogy boldoggá tette a fatert !!!! Meg Endrének, hogy májt evett és meleghájg. És mindenkinek, aki valamilyen formában valaha is támogatott !!! (kifogyott a nyálam nem érzem a nyelvem...)

Nascar: Szeretném megköszönni, hogy minket választottál interjú alanynak és köszönöm azoknak, akik végig olvasták az interjút. A végére: szeretlek Cynaris!

DN: Ja és még: #suicide.css www.suicide.hu

Nascar: Ott megtalálható és letölthetõ a klán movieja is, amely csak saját szórakoztatásra készült el és a készítõ elsõ mûve, így nem az a Kodiak vol6, de azért nekünk tetszett.

JagelloZ: És van benne Nascar részérõl egy ancients késelés is, ha jól emlékszek.

Nascar: Wháháháh!

DN: Jajaja, de ott több is volt.

JagelloZ: Még egyszer köszi srácok, és csak így tovább! Sziasztok!

Nascar: Szia!

DN: Szia!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4763
 
2330
 
 
 
kép 860
 
1681
 
 
kép 4455
 
2170
 
 
 
kép 5239
 
2354
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu