Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. december 12. 0 hozzászólás
 

A  Team-Dignitas pár napja meglepõ bejelentést közölt honlapján. Az eddig nemzetközileg is elég sikeresnek számító, német tagokból álló source csapatuknak intettek búcsút a multi-gaming klán

newspic

newspic Team-Dignitas pár napja meglepõ bejelentést közölt honlapján. Az eddig nemzetközileg is elég sikeresnek számító, német tagokból álló source csapatuknak intettek búcsút a multi-gaming klán vezetõi. Az indokot eléggé burkoltan fogalmazták meg: a csapat elképzeléseit nem tudták összeegyeztetni a multi-gaming szervezet mûködésével. Természetesen a kitessékelt srácok nem adták fel a játékot, egyszerûen visszatértek az eredeti csapatnevükhöz: newspic Team Hollywood. A mostani helyzetük nem irigylésre méltó, hisz szponzor nélkül maradtak és éppen most indulnak a legnagyobb német LAN-ra, a Dimension6-ra. Az Insignia Cadre honlapján jelent meg egy rövid kis interjú HOLLYWOOD|Head-el, akire néhányotok emlékezhet az CSS All-Stars-al kapcsolatban, õ is egyike volt az északiak alap ötösének. Ha kíváncsiak vagytok az interjúra vagy érdekel a hivatalos bejelentés tartalma, lejjebb mindent megtaláltok. Emellett természetesen sok sikert kívánunk a Team Hollywood-nak a továbbiakban! Team Hollywood
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


A Dignitas bejelentése:

"Sajnálattal jelentjük be, a Team Dignitas CS:S squad-jának azonnali távozását
A fiúk az év elsõ felében csatlakoztak hozzánk és bebizonyították, hogy egy fantasztikus csapatot alkotnak, ezért is szerzõdtettük õket. Sikeres évet tudhatnak maguknak, keményen játszottak és gyakoroltak.
De sajnos rájöttünk, hogy a csapat elképzelési nem férnek össze a mi nézeteinkkel a dolgok történésével kapcsolatban, ezért lépnünk kellett. Úgy döntöttünk, hogy a saját újtukra bocsájtjuk õket az összeegyeztethetetlen különbségek miatt és sok sikert kívánunk a jövõjükkel kapcsolatban. Emellett egy új squad-dal szeretnénk betölteni a megüresedett helyet, de még nem tudtuk eldönteni, melyik játékot válasszuk."



Interjú - HOLLYWOOD|Head


Cadred.org: Elsõként mesélj a csapatodról és a tagokról az olvasóknak, légyszíves!

Head: 11 hónapja alakultunk. Azóta csupán a 6. játékosunkat cseréltük le, más lineup változás nem történt. Philipp az newspic ALTERNATE aTTax-tól jött, sYrox és ej a newspicdRagonality-ban játszott, meijin az newspic EPANDOR, én pedig a newspic CSS-Inside csapatát boldogítottam azelõtt. Elõször a saját magunk által válaszott tag-et használtuk, ez volt a Hollywood. Majd áprilisban elhatároztuk, hogy csatlakozunk a Dignitas-hoz. Játékon belül meijin és sYrox kezelik az AWP-t, sYrox és én találjuk ki a taktikot, emellett az én feladatom az irányítás is a csapatban.

Cadred.org: Nemrég váltatok el a Team Dignitas-tól. A honlapjukon ez olvasható: "a csapat elképzelési nem férnek össze a mi nézeteinkkel a dolgok történésével kapcsolatban". Mesélnél errõl egy picit többet?

Head: A Team Dignitas célkitûzése, hogy egy nagy családot alkosson és mindenki mindenkivel beszéljen. Számunkra nem volt lehetséges, hogy több idõt henyéljünk el a közös Ventrilon, mert ha netközelben voltunk, játszani akartunk. Nem tudtunk a Dignitas-os Ventrilon játszani, mert a kodek túlságosan leterhelte meijins internetkapcsolatát. 

Cadred.org: Milyen hatással lesz ez az ügy a LAN-on való részvételeitekre nézve?  Tervben van valami LAN a jövõ évre?

Head: Jövõ hétvégén megyünk a Dimension6-ra, amit Bremen városában tartanak. Ez a legnagyobb LAN rendezvény Németországban. Ezenkívül semmi nincs eltervezve a jövõ évvel kapcsolatban, de azt gondolom, hogyha lesz valamilyen nagyobb pénzdíjas nemzetközi esemény, akkor részt veszünk rajta.

Cadred.org: Kerestek egy új multi-gaming szervezetet, vagy a Team Hollywood egy hosszútávú dolognak ígérkezik? 

Head: Nem hinném, hogy a Team Hollywood hosszútávú megoldás számunkra, mert nincsen szponzorunk és még semmilyen céggel nem tárgyaltunk ezügyben. Pillanatnyilag más klánokkal konzultálunk és remélhetõleg találunk egyet, aki támogat minket.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
A lerakó - CT rámpa
 
1728
 
 
 
kép 3581
 
1543
 
 
kép 3908
 
1637
 
 
 
kép 5640
 
2115
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu