Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. november 17. 0 hozzászólás
 

Sokan vetettétek föl hibaként (joggal), hogy vannak olyan információk a TGL-el kapcsolatban ami érdekel titeket, de még nem lehet róla sokat tudni. Szeretném ezt a hírt úgy megírni, hogy ne legyen nagyon



Sokan vetettétek föl hibaként (joggal), hogy vannak olyan információk a TGL-el kapcsolatban ami érdekel titeket, de még nem lehet róla sokat tudni. Szeretném ezt a hírt úgy megírni, hogy ne legyen nagyon hosszú, mégis minden információ bennelegyen. Ezért a kibővített részben összegyűjtöttem a fontos dolgokat, amik kérdésként merültek még fel az elmúlt pár napban. Szeretnék ezzel a hírrel egy amolyan kérdezz-felelek "fórumot" indítani. Figyelni fogom a kommentekbe érkező kérdéseket, és mihamarabb egy update formájában kiegészítem a kibővített részt. Ezáltal a továbbiakban ti alakítjátok a hírt, mi csak válaszolunk.
Kérdések és válaszok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo


Az általam két legfontosabbnak vélt kérdés és válasz:

Mikor kezdődik a liga?

A liga tervezett indulása a nevezési határidő lejárta után 1 héttel van, vagyis december 13. Ettől a dátumtól kezdve lehet egyeztetni a csoportmeccseket. Fontos tudni, hogy amennyiben nincs meg a minimum csapatlétszám a ligán, akkor számítani fogunk külföldi csapatokra is. Ebben az esetben a nevezési határidőt kitoljuk, de reméljük erre nem kerül sor. Ha mégis, akkor az új nevezési határidőhöz képest 1 héttel később fog kezdődni a liga.

Milyen lesz a lebonyolítási rendszer?

A csapatok minden játékban csoportokba lesznek osztva. Csapatszámtól függetlenül összesen 8 csapat fog továbbjutni a rájátszásba. Ez persze módosul, ha minimum 32 csapat vesz részt a ligán 1 játékon belül. Ez az a minimum korlát, mikor 2 divíziót indítunk és ilyenkor mindkét divízióból 8-8 csapat fog továbbjutni. Ebben az esetben LAN-on csak az első divízió továbbjutottjai fognak játszani.
Egy-egy csoportmeccset meghatározott időn belül kell lejátszani. Az időkorlát függ attól, hogy hány csapat indult az adott játékban a ligán. Ezt egy táblázattal szemléltetem:

8 csapat esetén 16 csapat esetén 32 csapat esetén
Időkorlát 7 nap 7 nap 4 nap

Ez nem fix, fenntartjuk a változtatás jogát, hiszen nagy valószínűséggel nem pont a táblázatban megadott csapatlétszám fog résztveni a ligán.

Az ünnepek alatt plusz időt fogunk adni a csapatoknak, hogy lejátsszák a megadott mérkőzéseiket. Ezt fixen be fogjuk határolni, egyelőre úgy néz ki, hogy az alap időpont kétszeresét fogjuk adni az adott mérkőzés lejátszására.

Azok a csapatok, akik nem jutottak tovább a csoportból, interneten fognak megmérkőzni egymással egy kupa formájában. Ennek rendszere SE BO3 lesz, hisz sokak szerint itt jobban kiderül ki a jobb csapat.

A továbbjutott csapatok a LAN-on szintén SE BO3 rendszerben fognak játszani, de a liga alatt folyamatosan figyelni fogjuk a csapatok véleményét és a nemzetközileg leginkább használatos rendszert. Ha változás történne, arról időben tájékoztatni fogjuk a csapatokat, és ennek érdekében már most is várjuk a véleményeket a hozzászólásokban.

1. Rész

A mérkőzéseket saját szerveren kell játszani vagy a TGL biztosítja ezt a játékosok számára?

Egészen biztos, hogy a TGL szerverein kell majd játszani. Ebből adódóan a config-gal nem kell foglalkoznia a játékosoknak.

Milyen anticheat kell?

Ezt egyelőre csak Counter Strike: source játékra tudom biztosan mondani, mivel a két cod játékban folynak az egyeztetések. CSS-ben nem lesz kötelező anticheat program, de mivel a TGL szerverein lesz az összes meccs, ezért mindegyikről lesz TV demo. A TV demok maximum pár nappal a meccs után elérhetőek lesznek mindenki számára a TGL weboldalán a letöltések menüpont alatt.

Mi számít óvásnak?

Óvásnak az számít, amikor a vesztett csapat jelzi az adminok felé, hogy szerinte az ellenfele tisztességtelen eszközökkel győzött. Reméljük ebből nem lesz sok, hiszen a legtöbb meccset megpróbáljuk felügyelni, tehát a mérkőzés alatt is várhatóak adminok a szerverre. Ha mégis óvás érkezik, akkor az adminok újra megnézik a demot, majd mielőtt a döntésüket nyilvánosságra hoznák, pár független ember véleményét is kikérik. Így próbáljuk elérni, hogy a döntés a legbiztosabb lábakon álljon.

2. Rész


 

Várjuk a kérdéseket!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1838
 
2157
 
 
 
kép 3518
 
1559
 
 
 
kép 515
 
1494
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu