Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. június 01. 0 hozzászólás
 

Útjára indították a The wild Bunch multigaming klán által szervezett TwB ligát. Remélhetőleg minnél több játékosnak tudnak örömet szerezni ezzel és nem csak a céltalan publik és pcw-k jellemzik a napi

Útjára indították a The wild Bunch multigaming klán által szervezett TwB ligát. Remélhetőleg minnél több játékosnak tudnak örömet szerezni ezzel és nem csak a céltalan publik és pcw-k jellemzik a napi elfoglaltságot a gép előtt. A liga életében tervben vannak 1 napos, illetve több napos-hetes kupák lebonyolítása. Ezekről mindig megpróbálunk értesíteni titeket, de a kupa részére indított oldalon mindig ki lesz hírezve. Alul egy interjút olvashattok, amely az adminnal készült.
Interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: so!id


Szia, kedves füleske! Kérlek, mutatkozz be azon olvasóink kedvéért, akik esetleg nem ismernének téged!

Szia! Nevem Huszák "Füleske" Zoltán és a The Wild Bunch multigaming klán /TwB/ klán vezetője vagyok.

Tudomásom szerint nemsokára kezdetét veszi a The Wild Bunch liga, légyszíves ismertesd pár szóban!

Így van, jól tudod. Ennek azért vannak még háttérmozzanatai, hogy mi vitt el idáig, hogy belefogjak 1 ekkora horderejű dologba. Szerény személyem 4 éve csöppent bele az online játékok birodalmába 26 évesen teljesen hirtelenül, tehát elég idősen. Az általam nagyon megkedvelt játék a Day of Defeat Source lett és a mai napig ezt játszom elég nagy lendülettel. A kezdetekre visszanyúlva, megcsináltam első klánomat a Teamspiritet melynek tagjai publikon jöttek össze. De annyira filinges és jól működő volt a dolog hogy 3 évig fix 6 emberel működött a klán és nagyon sok sikert értünk el. A klán sajnos kiégett és vége lett, de bennem megmaradt a kezdeti lendület és létrehoztam TwB-t, mint DoDs klán. Mivel nekem a játékban nagyon fontos a közösség, a klán mottója is leginkább a scene építése és ezt kiterjesztettük DoDs en kívülre is. Így lettünk Multik. De, hogy ne kanyarodjunk el a témától a DoD közösség nagyon kicsi és ez vezetet rá, hogy megpróbáljak/megpróbáljunk 1 ligát indítani, ahol összehozhatom a társaságot. És ha már csináljuk, tegyük ezt más játékban is, hogy más játék képviseletei is örömüket leljék 1 jó társaságban.

Mikor veszi kezdetét a liga, valamint milyen játékokban szeretnétek ezt elindítani és milyen módon?

A liga felépítése terveink szerint úgy néz ki, hogy a csapatok regisztrálnak az erre indított oldalon. majd az ott leírt, szabályzatnak eleget tévén aktiváljuk őket és máris nevezhetnek, 1 kiírt kupán. A kupák sorsa, hogy milyen is lesz tehát 5v5,1v1 vagy ugye dodban 3v3, 1 napos vagy esetleg több hetes mindig attól függ milyen lábbal kelek és mire lenne a leginkább igény. Ezek, vagyis az induló kupák mindig ki hírezésre kerülnek az oldalon. A nevezési határidővel együtt. A konkrét indulás és az első liga a regisztrált csapatok mennyiségének függvényében indul, pillanatnyilag 4 csapat van regisztrálva. Tehát várjuk a csapatok jelentkezését, regisztrálását, Day of Defeat: Source, Counter Strike: Source, Counter strike 1.6 és team fortress 2 es játékokból egyelőre.

Szeretnél még valamit megosztani az olvasókkal?

Talán annyit, hogy mivel ez egyelőre saját erőből finanszírozott dolog, és szponzorációval egyelőre még nem bővelkedtünk, fizikálisan fogható nyereménye nincs. azonban a kupákat nyerő csapatok és klánok az oldalon bannerhelyet kapnak, és előtérbe helyezzük őket, hogy a tisztelet megillesse őket 1 adott kupa nyerteseként. A kupára TwB biztosítja a Haxx hosting és az xjx-stúdió segítségével a szervereket és szükség esetén a ventrit. Mind 2 hosting a klánnak biztosítja a warszevereket és ez idáig maximálisan elégedettek vagyunk velük. Valamint talán még a kupa elérhetőségeit mondanám el. A hivatalos honlapja http://www.twb.dod.hu/gaming/ valamint ircen a Quakenet szerveren a #TwBleague csati.

Köszönöm szépen, hogy válaszoltál kérdéseimre, sok sikert!

Én köszönöm a lehetöséget, hogy bemutathattam a klánom,magam és az induló ligát.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 451
 
1475
 
 
 
kép 153
 
1626
 
 
 
kép 272
 
1943
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu