Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. szeptember 10. 0 hozzászólás
 

Nagyra nõtt ovisok, vagy nagyra nõtt Obisok? A válaszra mindenkinek magának kell megtalálnia a választ, de egy biztos, bármi is legyen az igazság a két úriemberrel kapcsolatban a két játékos otthagyva a


Nagyra nõtt ovisok, vagy nagyra nõtt Obisok? A válaszra mindenkinek magának kell megtalálnia a választ, de egy biztos, bármi is legyen az igazság a két úriemberrel kapcsolatban a két játékos otthagyva a szüretet, szõlõstül-tõkéstül rohant, hogy létrejöhessen a kérdezz-felelek és betekintést nyerjünk az Országos Borminõsítõ Intézet jelenlegi helyzetébe. Félreértés ne essék, nem hagyott magamra a maradék eszem, mindössze legújabb két interjúalanyomat konferáltam fel a fenti kis mondókámmal, azaz köszöntöm az [OBi] csapatából ToMMo-t és Pigstick-et, akik a csapat körül nemrég kialakult helyzetrõl számolnak be és ami ennél is fontosabb, ToMMo inaktivitásáról. Bizony, a hír igaznak bizonyult az Öreg Fiúk csapata (ugyebár az [OBi] az Old Boys Inc. nem holmi borminõsítõ egylet) kénytelen megválni nem is egy, hanem két játékosától. Hogy ki is az a bizonyos második és mi váltotta ki az alfahímbõl ezt a szocializációs kényszert mind megtudhatjátok az interjúból! De ez még nem minden, szó lesz a nagy Csalásról és végre elõkerült a TOP5 kérdés is, valamint kicsit pletyizgettünk is.

UPDATE. Felkerestem 2ro-t is a témával kapcsolatban, mivel õ is igen fontos szerepet játszik az alábbi történetben és sajnos az interjúból nem derült ki valójában miért is kell abbahagynia a játékot és ezzel egyidõben elhagyni az [OBi] csapatát. De ami késik, az nem múlik, így drága idejébõl rámáldozva , feltettem neki néhány fontos kérdést, melybõl megtudhatjuk mi is az igazság vele kapcsolatban.

Kellemes olvasgatást mindenkinek!

Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Tegyük fel, kapnátok fejenként 50 millió forintot, hogy a magyar eSports-ba fektessétek (azon belül is a source szcénába), mire költenétek azt a pénzt? Másra nem lehet elkölteni csak a megadott  dologra, nos?

ToMMo:
Ez egy elég kemény kérdés... Mindenekelõtt járna egy ingyen fröCSS mindenkinek, mert abban van a szkill :D Komolyra fordítva a szót, akkor inkább motiválnék pár arra érdemes csapatot pénzes szponzorrációval, akkor lehet még jobban akarnának játszani :) De én nem értek a nagyszabású, ilyen jellegû szervezéshez, én csak egy mezei játékos, olykor irányító vagyok.

Pigstick:
Legelsõnek felvirágoztatnám az oldalakat, (és itt nem lehúzni szeretnék bármilyen site-ot is). Ezzel talán egyfajta keretrendszert lehetne elindítani, építeni, majd valahogyan (még lövésem nincs hogyan), ütemezni, hogy tényleg minimum 16+os emberkék játszanak. Valójában a külföldi mintákra lehet csak alapozni, és egy olyan sémájú "egyesületi" és "szövetségi" szintet kellene építeni. Persze ehhez gyakorlatilag nem 50 millió kéne, hanem  plussz 3-4 év.


bazso:
Gyorsan essünk túl a kötelezõ bemutatkozáson, habár titeket a scene nagy része ismer, mint a rossz pénzt, de adjunk esélyt az újonnan érkezõ fiataloknak, akik potenciális rajongóként tarthattok majd számon a késõbbiekben.

ToMMo:
Hali mindenkinek E! Mihályi Tamás az én becsületes nevem és Kunszentmárton városában lakok, amikor éppen nem Szegeden, az egyetemen hepajkodok, és nagyon úgy fest, hogy játszogatok ezzel a CS:S nevû remek kis játékkal E, ha már veled azaz Bazsowiczal elegyedünk szóba :D

Pigstick:
Kézcsók Minden Kedves olvasónak! Aki esetleg nem tudná Szakács "Pigstick" István vagyok, Nagykovácsiból, a LANok hazájából ^^. Mesterségem címere: okleveles számítógép elrontó és javító egyben, valamint valami CS: S nevû játékkal is foglalatoskodom szabadidõmben. És nem utolsó sorban az én Melimmel ;)


bazso:
Ezúton üdvözlöm Melikét, akitõl Pigstick éppen most is kockul, annak érdekében, hogy ez az interjú létre jöhessen. Meséljetek egy kicsit az [OBi] háza tájékáról, hogyan éltétek mag az elmúlt idõszakot a csapattal, mivel igen mozgalmas volt az elmúlt néhány hónap.

ToMMo:
Talán az elmúlt hónap telt a legkevésbé a játékkal, inkább a nyaralás dominált. Volt egy össznépi [OBi] buli is pár napig 2ro-nál, valamint Piginél ahova még nekem is sikerült eljutni, az egy óriási jó buli volt, mely morálisan még jobban összehozott minket. Sajnos a PigiLanra már nem jutottam el, de mindenképp jól telt a nyár...nomeg a CAL-ban elértünk egy igen szép és számunkra értékes eredményt.

Pigstick:
Hát itt a nyár vége, ellenben itt a CAL, az OBiNet kupa, az EnemyDown, a D-LAN és hamarosan kezdõdik a hólapátolós szezon is... Nagyjából CS szinten így jellemezném... Mint OBi… Sajnos ToMMo-nak sulija van, és csak hétvégenként tudna játszani, 2ro-nak is a munkája közbeszól, ezért most kicsit fél lábon állunk, de errõl késõbb.


bazso:
Azt zizergték a kis piros zacskók (igen ez egy utalás…), hogy ToMMo, elnézést, az alfahím végre kilépett a nagybetûs életbe, és emiatt kevesebb idõt tud az elsõ körökre szentelni, azaz inaktivitásba vonul, ezzel egy üres helyet hátrahagyva maga mögött. Pontosan mi áll ennek a hátterében?

ToMMo:
 Ez egy nehéz dolog számomra, mert az OBi volt az a csapat, amelyet idáig a legjobban szerettem, itt hihetetlen morál alakult ki és imádtunk együtt játszani. Az ok, amiért inaktivitásba kell vonulnom az az egyetem, mivel a gép itthon marad, így nem tudok játszani hétfõtõl csütörtökig, és így nem tudnánk ugye igazán hatékonyan készülni a D-LAN-ra. Emellett nem szeretném elrontani az elsõ félévet, tehát nem is tudok mindent megtenni annak érdekében, hogy mégis tudjak játszani minden nap. Még így is akad olyan problémám, amit valószínû nem tudok majd áthidalni (pl. barátnõ stb.), szóval nem tudom a játékot semmiképp elõtérbe helyezni jelenpillanatban. A sors furcsa fintora, hogy 2ro pedig belépett a dolgozó emberek klubjába, és úgy tudom õ sem tudja vállalni a játékot, így fogalmam sincs mi lesz most az [OBi]-val. Azért megnyugtathatok mindenkit, hogy ott leszek D-LAN-on, és szerintem a többiek is, még ha nem is egy csapatban vagy nem [OBi] néven :)


bazso:
ToMMo ugyebár a fooze csapatából érkezett anno az [OBi]-ba Selmer helyére, ergo nem a kezdetektõl fogva részese a magnak. Pigstick kezében a labda: milyen játékosnak ismerted meg ToMMo-t, milyen véleménnyel vagy róla?

Pigstick:
Amikor a csere ideje eljött, talán a legalkalmasabb embert érkezett hozzánk, aki akkor reálisan közénk illett. Mint késõbb kiderült morálisan is be tudott illeszkedni, és ezzel csak tolt fölfelé mindenkit, csapat szinten. Sajnálom, hogy nem tud igazán aktívan, mint eddig, tovább játszani. Azt hiszem nyugodt szívvel mondhatom mindenki nevében, hogy HIÁNYOZNI FOG !


bazso:
Akkor ez azt jelenti, hogy többet nem is látunk egy jó ideig LAN után, vagy néha-néha azért visszanézel közénk?

ToMMo:
Természetesen hétvégenként fel-fel tûnök, ha épp nem a fröCSSözés megy vagy hasonlók :D Egyelõre LAN-ig tervezek, már alakulóban van valami, a többit majd utána meglátom. Szóval nem tûnök el, csak ritkábban leszek, és reszkessen a D-LAN :)


bazso:
Egyenesen következik a kérdés, hogy ki fog ToMMo helyére kerülni, azaz ki lesz az új [OBi]-s. Vannak már esetleg olyan játékosok, akik eddigi teljesítményük alapján bekerülhetnének a csapatba?

Pigstick:
 Játékosok vannak, de itt szeretném leszögezni, hogy NEM, azaz NEM várunk jelentkezõket! Kicsit sok most a spam ilyen téren nálunk. De ugye, mint a nagyközönség tudja, hivatásos _CSALÓ_ vagyok, szóval minden a helyén van, és minden ki fog derülni a maga idejében :)


bazso:
Szerintetek mennyire bontja meg az eddig kialakult csapategységet ez a kiválás, ez a változás az elkövetkezendõ versenyeken, Lanokon nem fogja éreztetni a hatását?

ToMMo:
Hogy õszinte legyek nem tudom, igazából érezhetõen nagy összetartás és odaadás volt a csapatban, ez a kiválás most egy rövid ideig visszavetheti a csapatot, de ha találnak egy hasonlóan nagy hülyét mint én (akinek ehogy úgy ömlik a vetõmag a pofájából mint nekem :D ), akkor nopara.

Pigstick:
Valamilyen szinten biztosan éreztetni fogja magát, hogy ez pozitív avagy negatív lesz, ez majd akkor elválik. Ugyanakkor az élet nem áll meg megyünk tovább. Tovább _CSALÓDUNK_ ;) A lényeg a lényeg, az a hangulat és az összetartás, ami felejthetetlen volt.


bazso:
ToMMo kérlek foglald össze eddigi pályafutásodat, milyen klánokba szerepeltél, milyen rangosabb eseményeken fordultál meg, illetve miért is kaptad ezt az alfahím titulust? ^^

ToMMo:
Játszogattam anno még 56k-val, 1.4-et meg 1.5-öt publicon, abban az idõben bekerültem egy klánba, de az nem igazán számított komoly játéknak. Source-t már béta óta normális nettel játszok, elõször a FuA nevû alakulattal játszottunk, az igazából egy fun volt, bár sokat tanultunk anno Grant-tõl, aki még Kodival együtt játszott egy régi nagy klánban. Majd következett az UsP, ahol szintén életreszóló barátságok kötõdtek és részt vettünk a WCG 2005-ös magyar kvalifikációján, melyen kilencedikek lettünk, tekintve, hogy nagy volt a hátrány az 1.6-osokkal szemben nem volt egy rossz eredmény (a dl akkor lett nyolcadik ^^). Ezután szerettem volna valami igazán nagyot alkotni egy csapattal, ekkor alakult meg az eXiLe, mely nagyon ígéretesen indult, fantasztikus meccseket játszottunk anno a dl ellen a Net-X döntõben, még felsõágon, az felejthetetlen élmény marad számomra. Majd széthullottunk, mert idõben máshogy értünk rá és nem tudtunk egyeztetni. Ekkor jött a nagy gondolat, hogy bugBear-el megalkotjuk a világmegváltó csapatot :) Nagyon erõs csapatot hoztunk létre a fooze-ban, de ez az idõszak sajnos egy csalódással ért véget, mikor a D-LANon "csak" negyedikek lettünk, igazából jobban szerettünk volna szerepelni. Nem így sikerült, ennek megvannak az okai, de sokat tanultunk egymástól. A fooze után invitált engem meg Pigi az OBi-ba, amit elõször nem tudtam elfogadjak-e, mert anno még én mutogattam nekik pár alaptaktikot mikor még nem [OBi]-sok voltak, így nem voltam biztos abban, hogy érdemes-e ide átjönnöm, de mikor láttam õket játszani, életem legjobb döntéseként elfogadtam az ajánlatot és a legnagyszerûbb csapatomat tudhatom ennek a döntésnek:)
Az alfahím sztorit igazából fogalmam sincs melyik állat (bazso, sam) találta ki, azon hülye okból kifolyólag, hogy minden CSS-t játszó lánnyal jóban vagyok,de minden nemû pletykát cáfolok... mindent, azon kívül,hogy mindegyikkel jóban vagyok :)
.

bazso:
Pigi említetted ezt a nagy _CSALÁST_. Ugye itt most nem egy újabb tisztázóvideó vagy esetleg egy, az egész közösséget megbotránkoztató személyes bejelentésrõl lesz szó? Azért mégis kíváncsiak lennénk egy-két részletre.

Pigstick:
A részletekre konkrétan Május 6-a óta kíváncsi a nagyközönség. Mivel azóta nem derült ki, most sem fog, és nem is kérek pm-eket :) Ez egy (talán az egész magyar e-sportra) kiterjedõ lépés lesz, amit nevesebb embereken, esetleg cégeken, szervezeteken keresztül szervezünk jó pár ideje. Hogy miért is nem nyilatkoznék róla?! En úgy gondolom, hogy a homokozóba se engedik be a gyerekeket, amíg nincs egy bizonyos kerete. Mert a homok kifolyik, és a gyerekek sírni fognak :) Szóval ez az egész talán adni fog 1 pofont a hazai játéknak.


bazso:
Kicsit térjünk vissza az [OBi]-ra. Minek köszönhetõ, hogy ez a csapat kiemelkedett a nagy átlagból és ezen eltelt idõ alatt alig kényszerültetek tagcserére?

ToMMo:
A válasz erre szerintem nagyon egyszerû. Egy nagyon jó baráti társaság alakult itt ki, amibe ráadásul az én hülye személyiségem is beleillett, így hamar beilleszkedtem. A morál a tetõfokára hágott, nem ismertünk lehetetlent, én pedig mivel több csapatomban is irányítottam, segítettem Pigi irányítói tevékenységét, amikor csak tudtam. De a lényeg a morál és az akarat, valamint hogy higgy abban amit csinálsz.

Pigstick:
Huh ez azt hiszem az én kérdésem... Valahogy úgy indult az egész, hogy unokatesómmal, Benyvel alapítottunk egy "NoLF" nevû dreamteamet :D Selmert ismertük 1.5 óta, õ lett a harmadik, 2ro és Ricchi, abszolút publiklamerek voltak, és úgy kerültek be (ricsi iszonyat usp, 2ro iszonyat desert skillje miatt). Aztán valahogy összeállt egy "egység", ha nevezhetõ ez annak. Tavaly augusztusban áttértünk Source-ra de körülbelül januárig normális készülésre nem volt lehetõség gép/net/suli parák miatt. Ekkor megint összeállt a szokásos ötös, valamint BugBear csatlakozott hozzánk, aki igen nagyot húzott a csapaton, de mint player nem tudott a "nagy múltú" gárdába beilleszkedni. Ezek után megint csak öten maradtunk D-Lan elõtt, és nekiálltunk készülni.


bazso:
És most következzen a kihagyhatatlan kérdésem, mely nem másról szól mint a magyar Counter-Strike: Source scene helyzetérõl. Hogy ne nagyon menjünk bele általánosításokba feldobok a két témát, melyre szeretnék választ kapni. Az egyik dl-hez kapcsolódik, akik átlépték azt a bizonyos határt, és egy magasabb szintre léptek, a másik pedig a PGCC-hez kapcsolódik: tekinthetjük ezt egy hatalmas ugródeszkának?

ToMMo:
A dl egy nagyon jó csapat, ahol hozzánk hasonlóan jó morál van és tehetséges játékosokból áll, így nagyon jó, hogy mögéjük állt valaki. Igen ez a scene-nek is lökést adhat, mások is láthatják van értelme játszani, mert el lehet érni ilyet is, az pedig, hogy magyar csapat ismét tiszteletét teszi külföldi CSS LAN-on megint csak jó Magyarországnak. Remélem mindenki szurkol nekik hogy minél jobb eredményt érjenek el (bár én nem tudom mért szurkolok nekik mikor gyakorlatilag mindig pont õk vertek meg a kupadöntõkben, meg a WCG-n is kiejtettek :D:D ).
A PGCC jelenléte Magyarországon megint csak jó hatással lehet a scenre, remélhetõleg ki is használják majd a lehetõséget a csapatok bootcampre, esetleg versenyekre. Szóval szerintem jó úton haladunk:)

Pigstick:
Talán igen, de én amennyit tudok az egészrõl, részemrõl ez rövidtávú, és ingatag alapokon álló rendszer (dl).
Ami a PGCC-t és a támogatottságot, egyéb szponzorrációt illeti… Mondtam, hogy május 6-a óta nem tud senki semmit :D Én úgy látom hogy igen, csak a csapatokon múlik minden, és ezért én még adok az egésznek 1-1.5 évet hogy elváljon lehet-e Magyarországon egyáltalán e-sport rendszerrõl beszélni. Mivel minden csapat 2-3 hónapig tart, vagy egy LAN erejéig a támogatók is csak azt látják hogy "gyermekjáték" ez az egész.. Valahogyan ennek kéne változnia, és olyan csapatoknak megmaradnia, akikre felnéznek a friss klánok is.


bazso:
Végül következzen néhány rapid kérdés!

ToMMo:
K: Jövõre újra CS:S lesz a WCG terítékén?
V: A következõ WCGn már Source lesz.

K: Összejön vajon C!ca és Hidi?
V: Hát az alapján amit C!ca mesélt nem hinném, de kitartás Hidi ehogy dúrjad neki keményen!!! :D

K: Legjobb cs2hu szerkesztõ?
V: Ki más lehetne a legjobb cs2hu szerkesztõ, mint a rózsaszín inges, mindig részeg bazso (nyalnyal) :D

K: Káknúb vagy ehogyan ömlik a pofádból a vetõmag?
V: Egyértelmûen: ehogyan ömlik a vetõmag a pofádból

K: Tíz szõke bundás leány vagy tengerimalacpatkolás?
V: Tíz szõke tengerimalacbundás patkolt leány!!! Ez aztán a kombó!!

K: Legjobb CS:S játékos és csapat?
V: Legjobb játékos Blaze, legjobb csapat az OBi!!! Na jó, amúgy a Logitech.fi a legjobb csapat.

K: Jelenlegi Top5 Magyarországon?
V: Top5 eddig a pillanatig: ancients, dl, OBi, akarmi, diverse (vagy akármi is most a nevük) ÉS A SORRENDET SEM VÉLETLENÜL IRTAM!!! ;)

Pisgtick:
K: K: Jövõre újra CS:S lesz a WCG terítékén?
V: Source lesz

K: Összejön vajon C!ca és Hidi?
V: Már szét is mentek.

K: Legjobb cs2hu szerkesztõ?
V: Miaza cs2hu? (lanzso ez alap)

K: Káknúb vagy ehogyan ömlik a pofádból a vetõmag?
V: Rikáj a k***a anyád!

K: Tíz szõke bundás leány vagy tengerimalacpatkolás?
V: A közönség segítségét kérném

K: Legjobb CS:S játékos és csapat?
V: Jelenlegi legjobb csapat: Cadre, legjobb playa: JD

K: Jelenlegi Top5 Magyarországon?
V: Jelenleg három csapat van Magyarországon…


bazso:
Köszönöm kimerítõ válaszaitokat és a rám szánt idõtöket, sok sikert a továbbiakban, ToMMo-nak kifejezetten, reméljük nem tûnik el teljesen mint a szürke szamár a ködben és továbbra is szorgosan gyûjtögeti a Penny-s szatyrokat. Kezetekben a lehetõség, hogy az utolsó szó jógán üzenjetek bárkinek bármit, persze csak a jó ízlés határain belül.

ToMMo:
Köszönünk mindenkinek mindent, fõleg azoknak akik hittek bennünk, vagy tettek értünk valamit :D Külön köszönet Csillának, hogy elviselte ha war miatt nem vettem fel a telefont :D A LEGNAGYOBB KÖSZÖNET A LOG-nak jár amiért megtanítottak minket a SLAGtechnikára, melyet hasznosítottunk az ellenfeleink ellen, ezúton kell elárulni mindenkinek, hogy a defender nem defender...az a TÖMLÕ!! Ehogy ömlik mindenki pofájából a vetõmag, köszönjük a közösségi híreket, ahol ilyen és ehhez hasonló beszólásokon röhöghetünk mint az "ÉN NEM SÉRTEGETTELEK TE G*CI!" :D Es az E mindent üt!

Pigstick: :
Köszönök mindent. Köszönöm anyukámnak xD És szeretem Melit ;) cu @ cal main

bazso:
A legközelebbi viszonthallásra káknúbz!

 

bazso:
Kicsit késve, de 2ro-t is megkerestük, ugyebár õ a második tag aki inaktivitásba vonul, mint ahogy ToMMo is fogalmazott belépett a munkavégzõk népes klubjába. Mesélj magadról egy keveset valamint arról is merre vetett téged a sors keze?

2ro:
Akkor elõször is bemutatkoznék. Aki még nem ismer Laskay Sámuel az anyám által megáldott nevem. A Counter-Strike nevû mûvel 2001 óta foglalatoskodom.
Rövid élettörténetem a következõ... még kis publiclama koromban, amikor a sok wh-s kölköt oltottam 1.6-ban akkor találkoztam egy sráccal, aki Pigstick névre hallgatott. Lényegében az elsõ és idáig az egyetlen, egyben utolsó klánom is lett ez a társaság. Sajnos nem tudom velük együtt folytatni a játékot, mert a kedves anyukám úgy döntött, hogy nem hajlandó játékos pályafutásom finanszírozni, mert õ úgy látja, hogy elég nagy mamlasz lett belõlem és hát magamnak kell, hogy süssem a kenyeret valójában.


bazso:
Így hogy ToMMo is kénytelen volt inaktivitásba vonulni mi lesz az [OBi] csapatával a továbbiakban, talán te tudsz egy két új információval szolgálni?

2ro:
Igazából nem nagyon sokat, ebben a témában kedves Piguell az illetékes :)


bazso:
Ha az értesüléseim igazak, akkor belekerültél a jóba, mivel a Mammutban nemrég nyílt lanklubban dolgozol. Milyen belülrõl látni ezt a helyet illetve ott dolgozni?

2ro:
Egy olyan munkahelyet találtam ebben a "kávézóban", ahol nem csak a társaság a tökéletes, hanem a hely minõsége is ^^ Volt szerencsém innen is játszani fontos meccseim egy részét és lényegében no comment.


bazso:
Felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem mûködne ez a rendszer, hogy onnan játszol és készülsz (persze csak ha idõd engedi...), mert ugyebár közeleg a CAL Main és eddig három ember biztos az [OBi] csapatában. Ha úgy esne akkor vállalnád a játékot néha?

2ro:
Persze, hogy vállalnám! Viszont sajnos nem vagyok idõmilliomos és szabadidõmben teljesen átadom magam az angol nyelvtanulás mûvészetének, no meg nem lenne elég idõm, mert amit én szeretnék ahhoz nem lenne elég idõ. Igazából magasabb szinten szerettem volna mûvelni ezt a sportot és hírnevet is szerettem volna magamnak.


bazso:
Gondolom te sem tudsz semmit errõl a nagy csalásról? ^^

2ro:
Csak csipeteket tudok errõl az egészrõl, de azt se árulom el :P


bazso:
Köszönöm, hogy rendelkezésemre áltáll így munkaidõben is, további jó munkát és remélem azért még viszontlátunk valahol.

2ro:
Köszönök mindent ezeknek az embereknek: Pigstick, Beny, Ricchi, Selmer, ToMMo, mutter hogy idáig elviselt." Sosem fogom elfelejteni!!!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5064
 
2293
 
 
 
kép 4034
 
1494
 
 
kép 1885
 
2129
 
 
 
kép 4790
 
2428
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu