Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. június 16. 0 hozzászólás
 

Felhagyva az eddigiekkel, most nem egy friss klánnal készítettem interjút, hanem egy régi motorosokból álló bandával. Ez a klán nem más, mint a Wikings.hu, akiknek a nevét valószínû, hogy nem most

hirkep

Felhagyva az eddigiekkel, most nem egy friss klánnal készítettem interjút, hanem egy régi motorosokból álló bandával. Ez a klán nem más, mint a hirkep Wikings.hu, akiknek a nevét valószínû, hogy nem most halljátok elõször. Az interjú érdekessége, hogy nem egy, hanem két "wiking" is a kamerák elé állt, név szerint aD! és zeRobee.
Meg kell hagyni, nagyon jó hangulatban telt el az interjú, remélem ti is élvezni fogjátok az olvasást! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


paTrik:
Sziasztok Wikingek! Kinézek az ablakon, látom, hogy jó idõ van, és eszembe jut az a csodás dolog, hogy vége a sulinak és élvezhetem a nyarat. Ha otthagyjátok a játékot és kitekintetek a külvilágra, milyen dolgok foglalkoztatnak?

aD! :
Szia paTrik, elõször is köszöntelek Téged és minden cs2hu olvasót. Sajna még nem tudom a nyarat élvezni, leginkább melóval töltöm mindennapjaim, így elég nehéz hétvégén kívül kidugnom az orrom bárhova is. Hamarosan jön a nyaralás, akkor majd én is élvezni fogom, jelenleg csak a nagy dugók és a benne töltött "hõség" (már amikor nem esik az esõ) marad nekem ebbõl.

zeRobee:

Én is köszöntök mindenkit. Velem is kb. ez a helyzet, csak én örülök a melegnek, mert vetkõznek a csajok és ez igen kellemesen érinti a látóidegeimet :D


paTrik:

Ha én lennék Vágó István és ti ülnétek velem szemben a játékosszékben, akkor úgy kezdenénk a játékot, hogy kérlek mutatkozzatok be !

aD!:

Farkas Ádám vagyok, 24 éves budapesti lakos és jómunkásember!!! A meló mellett az iskolapadot is "koptatom" (második féléve passzív vagyok), 1 év van hátra, és ha nagy leszek, közgazdász leszek. 2004 decembere óta vagyok CSS szerelmes.

zeRobee:
Bugja Z. Róbert vagyok, 26 éves isaszegi lakos, szintén munkásember. Munka mellett nem sok szabadidõm marad, ezt barátnõmmel, barátaimmal és CS-vel töltöm.


paTrik:

Ti vagytok a Wikings.hu vezetõi, mindig is érdekelt, hogy a honnan ered a klánnevetek. Remélem most megtudhatom eme titkot.

aD!:
A klán 2003-ban alakult, kezdetben MOHAA-val játszottunk. Mint tudjuk, a MOHAA egy második világháborús játék és a klán egy valós második világháborús osztagról kapta a nevet, melynek magyar tagjai is voltak.


paTrik:
Na erre számítottam a legkevésbé^^. Mint említteted, jó ideje együtt vagytok, pontosan 2003 augusztusa óta. A sok együtt töltött idõ bizonyára jelent valamit az eredményeitek szempontjából, ezen kívül szerinted mik a klán erõsségei?

aD!:
A régi MOHAA teambõl már csak én kockulok, a legtöbben vagy nem akartak áttérni, vagy egyéb okok miatt nem játszanak már (bár úgy hallottam újra összeállnak), a mostani csapat viszont jó ideje "harcol" együtt. A sok együtt töltött idõ eleinte nem az eredményekre hatott, hanem inkább a barátság erõsítésére, mostanában kezd úgy összeállni a team, hogy meg tud birkózni nehezebb falatokkal is. A mostani csapat erõssége az összetartás. Voltak nehéz idõszakaink, amikor már mindenki a feladás szintjén állt, de az esti eltöltött kellemes órák mindig megakadályozták a szétesést.


paTrik:
Bár már a skillesebb játékosok rég kiosztottak, hogy olyan, hogy egy klán war map-ja, nem létezik, mégis nektek van-e olyan kedvenc mapotok, amit szinte mindig hoztok és a legerõsebb taktikotok van rá?

aD!:
Mindig az a kedvenc, amin magunkhoz képest aznap jól teljesítünk. Jelenleg az inferno a sláger, valószínûleg azért, mert erre készültünk a legtöbbet a CB OC-n, és nagyon kellemes wart sikerült rajta játszani.

zeRobee:
Taktik szempontból teljesen ellenfélfüggõ, hogy adott mapon milyen megoldások válnak be, mik az ellen gyenge pontjai. Sikerül-e hamar ráérezni, és az arra kitaláltat kivitelezni.


paTrik:
Nah ha már itt járunk. Taktik, csapatjáték, csapattagok. Elég sokan fel tudnának sorolni fejbõl legalább 5 Wikings.hu játékost, de ha már itt vagy, mesélj egy picit a többiekrõl!

zeRobee:
A "rush õrült" Brute klánunk legfiatalabb tagja. 19 éves, az érettségi nehézségein van éppen túl. CSS mellet WoW fanatikus. Játékára jellemzõ a forrófejûség, 3 másodpercet nem tud egyhelyben állni a pályán, viszont ez a viselkedés sokszor meglepi az ellent, amibõl sok skalpot gyûjt.

A "mester" alias Rammstein klánunk legtapasztaltabb és egyben legidõsebb tagja. Nála láttam CS-t elõszõr egy sörözés alkalmával és tõle lestem el az
elsõ fortélyokat. Játékában higgadt emiatt sok 1vX szituációt tud
megoldani. Szószerint legtöbbször csendben teszi a dolgát, nem a szája jár
hanem cselekszik.

A "remegõ kéz" vagyis az irányító szerepét tölti be, okosan mozog a pályán,
mindig tudja mit kellene tennünk..ha éppen nem !negative :) Elõszeretettel
awp-zik. CS-n kívül pro kézilabdás.

Pathy "maga az IZOM". Szabadidejében -amikor nem CS-zik- kondizik és szereti
a lovakat :)
Megbizható csapatjátékos, legválasztékosabb a fegyverhasználata és nagyon
jól bevédi a neki kiosztott területeket.

aDi az õs-wiking:) Õ játszik legtöbbet közülünk, igazi "publik lámpa". Elõszeretettel forgatja az awpt, de mindennel nagyon jól lõ. Irányítóként is megállja a helyét, általában Zé-vel ketten okoskodnak. Gyengepontja a SourceTV. Ha vannak nézõink, úgy izgul, mint 1 szûz lány az elsõ randiján.

aD!:
zeRobee, alias "hidegvér". Általában 1v1-ket sem tud hozni, mindig másfelé megy, mint kellene, ráadásul még humora sincs, így nem is értem miért tartjuk :D Komolyra fordítva a szót, Õ a második megtestesült nyugalom. Én már a hajamat tépem, míg Õ még egy pisszenést se tolt ki a száján. Szintén az a player, akire nyugodtan bármit rábíz az ember, biztos lehet benne, hogy teljesíti feladatát.

zeRobee:
És végül de nem utolsó sorban eme baráti társaságnak van még 3 tagja Pici, Bage és Puhee akikkel nagyon mókás estéket töltünk el.


paTrik:
Látom elegen vagytok ^^. Nem szokott probléma lenni, hogy ki játszik a tétmeccseken?

zeRobee:
6 fix ember van benne a LU-ban, ebbõl általában Pathy és Brute váltják egymást, persze elõfordul, amikor más nem ér rá, így szerepet kap mindenki.


paTrik:

Körbenéztem. Caleague, Clanbase, TMGL, HSL, nem kevés ligában és versenyben vesztek részt. Mégis az eredmények nem azt mutatják, hogy ez a sok meccs összezavarna titeket. Sõt a Clanbase OpenCup-ban csoportelsõk lettetek, veretlenül. Minek tudható be ez az ütõs eredmény?

aD!:
Szerencsére a legtöbb liga még az elején tart, az összezavarodás pedig már a vége felé :D Az említett ligákból a CB-re gyúrunk a legtöbbet, mert tavalyi OC-n nagyon gyengén szerepeltünk. Most látszik a csapaton, hogy mindenki élvezi a játékot és akarja is, hogy jobbak legyünk. Ennek köszönhetõen ahogy illik, folyamatosak a gyakok.


paTrik:
A CAL-ban az elsõ meccseteket a hirkep Citrons ellen könnyen hoztátok, viszont a napokban összekerültetek az hirkep OBi-val d2-n, az eredmény pedig 17-13 az OBi javára.
Az ellenfél volt nagyon jó, vagy esetleg nem készültetek eleget?

zeRobee:
A Citrons ellen de_train volt, ami fekszik nekünk, tudásban is nagy volt a különbség a két csapat között. Ennek tudható be a könnyû gyõzelem. Az Obi ellen felkészülésben nem volt hiány, ott a probléma, hogy nagyon hullámzó teljesítményt tudunk nyújtani. Ennek ellenére szerintem ez az eredmény nem rossz, jobbak voltak és ezúton is gratulálunk nekik.


paTrik:
Ha már itt ez a sok liga, nehogy kifelejtsük a magyarokat is. A Hungarian Source League-ban is regisztrálva vagytok, bár még csak 1 meccset játszottatok. Mi a véleményetek a ligáról? Szerintetek van jövõje?

zeRobee:
Bár még az elején tart a liga bízom benne, hogy életképes marad. Elég sok a nevezõ, biztos vagyok benne, hogy a nem 1-2 hetes klánok továbbra is képviselik magukat.

aD!:
Nagyon drukkolok a dolognak. Itt a lehetõség, hogy a magyar scene csapatai megismerjék egymást és megmutassák mit tudnak. Hajrá magyarok :D


paTrik: aDi, gyakran a klánéletet félretolva, a Smalla szervereken forgatod a fegyvert, és eddig nem sokszor láttalak a top100-on kívül. A publik jó hatással van a warokon való játékodra?

aD!:
A klánéletet sose tolom félre, inkább csak arról van szó, hogy ha nem vagyunk meg a rendes LU-val akkor pubon lámpulunk. A jó közösségnek köszönhetõen szívesen töltöm idõmet páblikon. A pub cs és a war cs két külön fogalom, de sok szép megoldást, ötletet lehet megtanulni és mint ahogy sztem minden játékos, pubon tanulja meg mivel, hogyan és mikor.


paTrik:

A szokásos procedúrához hozzátartozik a magyar top5 kérdése is. Személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ti kit raknátok bele a top5 klánba, és ha már az elõzõ interjúban felmerült kérdésként, kik lennének a magyar válogatott tagjai?

zeRobee:
Elérkeztünk a magyar scene legérzékenyebb pontjához. Mivel nem szeretném, hogy a hozzászólások 90% az 5-ös fogatomról szóljon, így minden klánra rábíznám, hogy elhelyezzék magukat valahol a scene-ben, reális látásmóddal ez nem nehéz. Biztos vagyok benne, hogy a válogatottban is a megfelelõ személyek fognak szerepelni.


paTrik:
Ezzel a diplomatikus válasszal legalább 100 hsz helyét takarítottad meg^^
Minden interjúmban kitérek a source jövõjére és az 1.6-al való kapcsolatára. Te sem maradhatsz ki a sorból, mi lesz a source-al? El fog tûnni a süllyesztõben, vagy esetleg már a következõ WCG-n visszakerül a helyére?

aD!:
Minden a Valve-tól függ. A tv upgrade még sajnos mindig várat magára, ezzel gátat szabva a kibontakozó jövõnek. Nem akarok találgatásokba menni, inkább csak annyit mondok, remélem visszatér a Source és letarol mindent. Mi maradunk, az tuti :D


paTrik:

A netes ligákon kívül, hogy álltok a LAN versenyekkel? A D-LAN-on kezet rázhatunk majd?

aD!:
Komoly LAN-on még nem mérettettük meg magunkat. Ennek egyik oka az esélytelenség -tisztában vagyunk képességeinkkel- a másik pedig a mindennapos elfoglaltságok. Sajnos elég nehéz összehozni egy helyre 5 Wikingest. A munkán kívül mindenkinek ott a család. Viszont ami késik, nem múlik. Gyanítom hamarosan találkozhattok velünk is LAN-on. Hátha ott magamra szedek egy kis lámpalázskillt :D


paTrik:

Sajnos elérkeztünk az interjú végéhez. Köszönöm, hogy velem töltöttétek ezeket a kellemes perceket^^ Esetleg üzentek valamit a nagyközönségnek?

aD!:
Köszi az interjút. Csókolom az én Drágámat és GL&HF mindenkinek, minden téren.

zeRobee:

Köszönjük az injerjút és köszönjük barátnõinknek, hogy sok sok türelemmel bámulják esténként a hátunkat :) peace

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 665
 
1404
 
 
 
kép 513
 
1540
 
 
kép 1271
 
1448
 
 
 
kép 3656
 
1462
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu