Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. február 10. 0 hozzászólás
 

Bár az x22-es hack nem egy mai probléma, hiszen közel 1 éve már rémisztgeti a tisztességesen játszani akarókat mind a Counter-Strike mind a Call of Duty szériában. De persze nem csak ezekről a játékokról

Bár az x22-es hack nem egy mai probléma, hiszen közel 1 éve már rémisztgeti a tisztességesen játszani akarókat mind a Counter-Strike mind a Call of Duty szériában. De persze nem csak ezekről a játékokról van szó, hiszen 21 játékban (köztük már a Left 4 Dead-ben is) használható a csalás és ezzel kivívta magának közkedveltség mellett az esportolók közutálatát is. A legutóbbi botrány az ESL-hez kapcsolódik ugyanis az Aequitas vagyis az ESL anti-cheatje már képes volt megszűrni ezt a fantomként is nevezett cheatet, egészen két órán keresztül, hiszen a cheat fejlesztői rögtön kiadták a patchet a csalásra. A történet vége 150 banolt német játékos és még ennek koránt sincs vége. De, hogy mi is ez az egész őrület? Hogyan is néz ki a csalás? Kik is ezek a fejlesztők, akik ilyen naprakészen tartják a csalásukat és miért éri ez meg nekik? Mindezekre és még sok mindenre választ kaphattok a cikkből, amiben elemezzük ezt a férget, amit aztán le is tölthettek a cikk végén található linken. x22 cheat, amiről tudni kell
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


A háború egy olyan dolog, hogy általában nem tudod, hogy az ellenfél mivel próbálkozik, nos a játékokban ez természetesen máshogy van, hiszen azonos keretek között azonos fegyverekkel támadják egymást a játékosok és csk a tudásuk különbözteti meg őket. Legalábbis így lenne normális esetben, ha nem lennének cheat-ek a világon. Cheatek amelyek megkeserítik több ezer ember életét és amelyek között van egy amit eddig bizonyítottan egyetlen anticheat sem volt képes megfogni. Az X22-re keresztelt eszköz a cheatek phantomja van is meg nincs is de vajon mi is ez?

Mi is az az x22?

Az X22 egy művészet méghozzá a privát cheat/hack művészete. Készítői annyira féltik, hogy nem is lehet nyilvánosan letölteni csak egy kisebb összeg megfizetése után. Miután megfizettük a pénzt megkapjuk magát a 21 játékban köztük a CS-kben, BF-ekben ás COD-okban is használható verziót. Az x22 két verzióra bontható az egyik az xRadarv4.0 és v2.0 illetve az xInstantHook, amelyek közül természetesen ez utóbbi a népszerűbb.

Támogatott játékok

Íme egy lista, amely játlkok szerelmeseinek nem lehet egyetlen nyugodt percük sem, hiszen nem tudhatják igazán, hogy az ellenfél használja-e a cheat-et vagy nem. A lista megdöbbentő.




Van-e megoldás a problémára?

Jelenleg nincs olyan ismert anti-cheat, amellyel ki lehetne mutatni az x22-őt. Még az ESL Aequitas és a Valve Anti Cheat 2 sem képes elbánni a fantommal, annak ellenére, hogy a két rendszer együttes használata szinte 100%-os védelmet nyújt minden csalás ellen!
A Phantomot nem lehet ilyne egyszerűen elkapni és ennek oka a készítők napra kész viselkedése. Mivel effektív pénzt keresnek a csalás árulásával így megéri nekik akár óráról órára fejleszteni azt. Amint megtudják, hogy valmi elkapja a programjukat máris neki látnak átdolgozni azt és a régi verziót törlik. A legjobb példa erre az ESL utolsó húzása volt, hiszen az Aequitas átdolgozásával sikerült detektálni az X22-őt használó usereket, de rá két órával (!) már új verziója jelent meg a cheat nek és ezzel a fantom ismét beköltözött a szerverekre észrevétlenül.
Ha azt vesszük, hogy számos olyan játék van, amelyet nem védenek normális anti cheat rendszerrel illetve az anti cheat rendszerek frissítései között hosszú hónapok (PB) vagy akár évek telnek el bőven megérheti ezt a kis aprópénzt a csalás főleg, hogyha egyszer már megvettük, akkora frissítéseket 50%-al olcsóbban kaphatjuk AKCIÓBAN! Igen jól látjátok, komoly üzletágat virágoztattak fel és egyszerűen képtelenek őket elkapni. Bár van hivatalos oldaluk ennek ellenére sok kereső kidobja találatként a csalást, ahogy az lenni szokott a legtöbb találat egy fake cheat, amelyet letöltve inkább csak egy adag vírussal leszünk gazdagabbak nem pedig az X22-vel.
Az oldalukon található webshopot használva válogathatunk a megvásárolni kívánt termékek között majd fizetünk és már használhatjuk is a packot. Eszméletlen de igaz!

Álhírek a közösségekben

Mivel nincs egyetlen anti-cehat eszköz sem, ami megfogja az X22-őt így létezéséről a legtöbb liga nem is akar tudomást venni. Hiszen nincs bizonyíték, nincs ügy alapon nem tudnak foglalkozni az esetekkel. Ezért is reppentek fel a hírek, hogy az ESL Pro Seriesben illetve a második Bundesliga-ban sok játékos előszerettel használta/ használja az X22-őt, hiszen a kecsegtető pénznyeremény megérheti a kockázatot, főleg hogy gyakorlatilag biztosak lehetnek benne, hogy nem veszik észre hogy csalnak.
Ez azonban nem ilyen egyszerű ugyanis a Pro Seriesben a játékosok ismerik egymást és javarészt tudják egymás szokásait és teljesítményeit, azonban aki óvatosan „fejlődik" az X22-vel az egyelőre valóban reális veszélyt nyújthat az online tornák számára. Az ilyen játékosokat csak és kizárólag LAN-on lehet felmérni, hiszen ott már nincs mentség.
A cheat tehát bár senki nem meri kimondani biztosra (mivel nincs bizonyíték) aktívan megtalálható az ESL online ligáiban és bár a próbálkozások megvannak, eddig mindössze 150 játékos sikerült elkapni, ami igen apró szám a több tízezer aktív ESL résztvevőhöz képest.
Hogyan működik?
Ez egy igen kényes téma, hiszen miért pont én tudnám hogyan rakták össze, de egy biztos zseniálisan. Olyannyira, hogy egyszerű F5 Screenshot vagy Print Screen gombokkal sem lehet lefotózni a legújabb verziókat! Bizony nem lehet csak úgy képet csinálni róla vagy használod és látod, vagy ne akard látni. Alapvetően két verzió létezik most ezeket tekintjük át gyorsan, hogy miket is tudnak:

xInstantHook v2.0

Tulajdonságok:

Aimbot:
- Auto Aim ( Nyomásra / Teljes)
- Auto Fire (automata tüzelés)
- Bone Aim ( Fejre / Testre)
- Smooth Aim (néha mellé is lő, a hitelességért)
- Aim Angle (aim látószög)
- Fire Delay (tüzelés késleltetés)
- Trigger Bot ( Nyomásra/ Teljes)
- No Recoil (nincs fegvervisszarugás)
- No Spread

Render:
- Játékos radar ( 3D / 2D )
- Bounding Boxes ( 3D / 2D )
- Wall Hack (átlátszó falak)
- Chams (kamerák)
- No Smoke (nincs füst)
- No Flash (nincs vakulás)
- Warning System (figyelmeztető rendszer)
- Célkereszt ( Minden puskához / Sniperekhez )
- Láthatóság ( Bounding Boxes / Colors )

Esp:
- Név ESP
- Távolság ESP
- Fegyver ESP
- Életerő ESP
- Játékos képe, amit lát

Egyéb:
- BunnyHop (foylamatos ugrálás)
- SpinHack (körbefordulás)
- KnifeBot (késelés)
- 100%-ban konfigurálható menük


xRadar v4.0

Tulajdonságok:

Render:
- Játékos radar( 3D / 2D )
- Bounding Boxes ( 3D / 2D )
- Célkereszt ( Minden puskához / Sniperekhez )
- Láthatóság ( Bounding Boxes / Colors )

Esp:
- Név ESP
- Távolság ESP
- Fegyver ESP
- Életerő ESP
- Játékos képe, amit lát

Egyéb:
- 100%-ban konfigurálható menük





Jelenlegi állapot

* PunkBuster: Undetected
* Vac 2: Undetected
* Aequitas 1.0.1: Undetected
* UTDC 2.1: Undetected
* GNAT: Undetected
* DMW 3: Undetected

Most pedig jöjjön egy igen tanulságos kis videó, amiben működés közben is megtekinthetitek ezt a szörnyűséget.

Legvégül pedig nem maradt más hátra mint, hogy megosszuk veletek letölthető formában ezt a csalást és annak a legújabb verzióját. A használata természetesen mindenhol tiltott, tehát csak és kizárólag saját felelősségre töltse le mindenki.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4201
 
1661
 
 
 
kép 3889
 
1496
 
 
kép 3987
 
1500
 
 
 
kép 2829
 
1551
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu